39

Анонимен

преди 4 месеца

Работа трябва да се върши. Стига с тия лиготии. Хващайте се на работа да ега вашта байка

38

Анонимен

преди 4 месеца

Славчо се пръкна първите месеци на посттошизма с едно студентско предаване, което беше забавно на фона на изцяло държавните медии, в които и мач да предават беше събитие! Как е получил ефирно време, не се знае,сега се плаща! За времето ставаше за водещ, като одъртя се помисли за политик! Първо беше европеист, сега путинофил.....Неадекватен човек!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Даже не искам да го коментирам.Тоя е пълна скръб.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя не стана младоженец, май и староженец няма да стане. Гладна кокошка, сено сънува.

35

Toni Ivanov

преди 4 месеца

Посолството е натисвало Борисов да подкрепи и председателят на СОС за е отППДБ.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Не знаех, че Спазари София са ЕсЕс ахахахаха! Есесовци некакви, овцци.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Тишината в спалнята ражда безумия.

32

Емигрант

преди 4 месеца

Алооо ДНЕСкашни *** спрете да показвате и интервюирате престъпници като този Чалга-инструктор, Вл.Горанов, "магнита" Пеевски, Тиквата, Божков и още един куп престъпни същества ограбили България и суверенът опростачен ! Вие работите против народа на България и слугувате на КОРУПЦИЯТА която явно ви плаща за да съществувате !

31

Анонимен

преди 4 месеца

Славчо яко е закъсал за пари и затова се чуди как да пробута мизерния си състав на една или друга позиция.Успя да вкара в парламента 11 бездарници,които освен да плюят,работа за 1 стотинка не са свършили.Сега с 3-*** души иска СОС да командва.Вече е разхвърлял и актьорите си по други телевизии да изкарат някой лев.Ех,мъка,мъкааа.

30

До 21

преди 4 месеца

Ти да не намекваш, че с Копейкин ще сполучим, с този кремълски подлизурко ?

29

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и да се опитва славчо, просто си е един селянин претендиращ за нещо си, излезе от диванчето и взе да се прави на месия селянина :)))

28

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е СС??? спаси София ли?Ако е така честито на прчелившите.От тук нататък прайдове,евроатлантически коледни украси с еднорози и т.н. До дупка

27

Анонимен

преди 4 месеца

Добре,че тоя неадекватния не стана премиер.Положението от драматично,щеше да стане трагично.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз на кой свят е бе, от години никой не го е виждал?

25

До 22

преди 4 месеца

Ха ха ха за Амадор от "Новите съседи" ли говориш ? Струва ми се, че Амадор от сериала е 1000 пъти по-умен от този чалгар и 1 млн. пъти по-честен, защото този чалга-измамник измами надеждата на стотици хиляди българи ! Просто ако има хора с достойнство никога повече не биха биле симпатизанти на такъв глобален измамник !

24

Анонимен

преди 4 месеца

Това е напълно несериозна работа, не може да ви управляват разни холивудски клоуни и чалгари и да ви правят столицата на цирк. Вие сериозни хора ли сте или и вие стеСмешници, като тези където ви управляват? Я ги махнете всичките тези шутове от общните и парламента.

23

47

преди 4 месеца

Кой те пита тебе бе, ***!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя е като Амадор - череп с тънък слой сиво вещество, а вътре - водичка.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Слави ще умре виждайки продадена България! Както го виждаше и покойният Тодор Колев. Къде са сега всичките скачащи от 90те Валди Тотев, Кирил Маричков,Васко Кръпката??Ама и Славчко има вина ,той слугуваще на му . три. те които си бяха с властта от рода на Костовци, Симеончовци, Бойковци... сега държавата е слаба и всякакви измамници я разпродават!

20

Емигрант

преди 4 месеца

Е, нали този чалгарун винаги е твърдял, че неговите копои гласуват свободно и по съвест без той самият да им контролира мисълта, защо чагарунът твърди, че всички щели да галсуват за техният кандидат, защото той им е наредил така или защото "случайно" имат съвпадение с него ? Толкова са проsти тези чалгари, че дори не се усещат как постоянно се злепоставят относно своите лицемерни твърдения ! Това е начинът за опростачването на нацията - лицемерието и лесното манипулитане !