187

Урсула

преди 4 месеца

В ЕК на ЕС решихме че производството на зърно и хляб не е екологично и климанеутрално!Използват се фосилни енергийни източници като дизел за трактори! 26 държави решиха единодушно да забранят земедерието в ЕС!Унгария беше против но заплашихме Орбан че ще го набием демократично!

186

Споко

преди 4 месеца

Споко, Европа може да прави добра ширпотреба - перални, кафеварки, прахосмукачки, коли, и скоро Европа ще си намери от некъде некои rлупаци да и продават евтино суровини и енергии да си прави перални, кафеварки, прахосмукачки, коли и да печели много пари от тях и да субсидира достатъчно фермерите и всичко ще се върне както си беше преди и европейците ще си живеят като замодоволни оядени западняци.

185

ГЕРБ-ерасти сър

преди 4 месеца

Нямат си работа, пак са им дали по 50 лева да протестират. И за кво? Един хляб струва 3 лева. Малко ли ви е? Искат да го направят 5 лева сигурно. Наглитe от ГЕРБ

184

Урсула

преди 4 месеца

Забранява се земеделието с трактори и дизел! Забранява се фосилната енергия! Или плуг или трактор със соларна енергия!!

183

Анонимен

преди 4 месеца

ВАЖНОТО Е ДА ИНВЕСТИРАМЕ ВЪВ КУЛТУРАТА ВОЙНАТА И БАХУРА!!!

182

Анонимен

преди 4 месеца

Подкрепям зърнопроизводителите, въпреки че не съм такъв. Всички трябва да се научат да си отстояват правата и да правото на адекватно заплащане на труда им. ОФчедушието и наведените главици са присъщи на животните. Даже и те се съпротивляват когато ги колят. !

181

Споко

преди 4 месеца

Споко, ЕС минава на синтетик нютретиенти и майкролaйвсток. Вече няма нужда от руски минерални торове.

180

Ех моя Европо

преди 4 месеца

Енергийно бедна и ядяща банани защото не може да произведе хляб!

179

Урсула

преди 4 месеца

Като няма хляб - яжте скакалци!

178

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия оранжериите са предимно пето поколение, но все повече навлизат и оранжерии от 6то поколение които са 100% автоматизирани и функционират 24 часа без прекъсване с изкуствено осветление през нощта, което рязко увеличава добива. В ЕС оранжериите са предимно трето поколение, с ниски добиви, но и с ниска консумация на енергия, ЕС е беден на енергии, не може да си позволи оранжерии от 4,5 и 6 поколение. Освен това няма земя, няма площи за селскостопанство, ЕС е гъсто населен.

177

Анонимен

преди 4 месеца

В Холандия изключват своите оранжерии, които не могат да поддържат правилната температура за зеленчуци и плодове заради високите цени на енергията. Холандия е вторият по големина износител на селскостопански продукти в света след Съединените щати, така че намаляването на селскостопанското производство ще удари доставките на плодове, зеленчуци и цветя.

176

Анонимен

преди 4 месеца

И да протестират, и да не протестират, ЕС свърши. Вече няма пари за субсидии. ЕС минава на изхранване с насекоми и синтетични храни. Плодове, зеленчуци, пшеничен хляб, месо, мляко, яйца ще ядат в Русия.

175

Путин до Гербер

преди 4 месеца

А така арестувайте ги и купувайте жито от Русия!! Так точно!

174

ВАЖНО! ПРОЧЕЧТИ!

преди 4 месеца

В МОМЕНТА ЧАСА Е 12:34:56 !!!!!!

173

Урсула

преди 4 месеца

Слава на руския втечнен газ и жито, които идват през прекупвачи от целия свят обратно в Европа с етикет Произведено в САЩ ;))

172

ГЕРБ-енуги сър

преди 4 месеца

Ако не се стрелят, са на протести или правят масови истерии по магазините и бензиностанциите. Няма ли кой да ги изпоарестува тея ***?

171

До 180

преди 4 месеца

Сигурно Бойко е наредил и на фермерите в Германия, Холандия, Белгия, Франция, Порша, Румъния, Словокия, Аталия да протестират а? Ех този Бойко велик е ;))

170

ГЕРБАДЖИИ СЪР

преди 4 месеца

БОЙКО Е НАРЕДИЛ НА ПРОТЕСТЕРИТЕ ДА ИЗЛИЗАТ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СМЕНИ ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР ОТ ПП. САМО ТАКА МОЖЕ ДА КРАДЕ. ЩЕ МУ ПОЗВОЛИМ ЛИ?????????

169

Путин и Зеленски

преди 4 месеца

Са единни: По добре ЕС да купува храна и жито от Русия и Украйна! Да фалират ЕС земеделците и да плащат на Путин и Зеленски! Мухахаха!

168

Путин

преди 4 месеца

Купувай укроруско зърно! Добре е да сте зависими от нас :)