176

Куку

преди 3 месеца

В Рашка от сто години се случва едно и също-терор,колонии,експерименти,войни,гладоморища.Пародия на държава!

175

Чудно

преди 3 месеца

До П. Утин 173 Путин изби младите мъже в Русия. Как да раждат мамашките ?Изкуствено осеменяване , като кравите.

174

Анонимен

преди 3 месеца

да те повишат в нач.щаб на ПВО и да.те.затрие вражеска ракета.

173

Анонимен

преди 3 месеца

До 172БюНе бе любима ми е само българия ,а ти като имаш проблеми с Русия ей там е Урколандия отиваш и си ги решаваш,а не тук да се набутваш и да ме занимаваш с украински простотии

172

П. Утин

преди 3 месеца

Нищо, мамашките ще раждат, тва им е работата, матрял много !

171

Фахтаюий

преди 3 месеца

До Анонимен.....Виж ,,СЪЗДАНИЕ ПОГРЕШНО,, ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО,НА ТЕБ И НА ПОДОБНИ НА ТЕБ..!!!Любимата ВИ раШка не е далече,направете списък и ще ВИ СЪБЕРЕМ ПАРИ ЗА БИЛЕТИ до мОЦКВА.На нас няма да ни е мъчно за КОПЕЙКОНИВЦИ като Вас.А Вие ще си на местото си,с ЛЮБИМИТЕ си крепосни люде.......!

170

Анонимен

преди 3 месеца

До 169Е то и света нямаше да го има,ама ти си пиши опорки пък руснаците не плащат с ядрено оръжие украинците щото не им трябва ,а тия дето рипат срещу нея като петлета .Като вас дето уж сте много голяма работа ,ама само пред компа

169

Анонимен

преди 3 месеца

До 167Е тебе сигурно някоя руска мечката те е газила украинска копейко щото там в Русия има копейки

168

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Русия беше използвала ядрено оръжие, сега нямаше да има Русия, и може би половината свят, за това и не са го използвали.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Много отдавна Русия трябваше да използва ядрено оръжие срещу натовската *** в Украйна, затова е това положение сега. Русия трябва да бъде безкомпромисна със Запада и всички негови, вкл тези в България!

166

Анонимен

преди 3 месеца

До до кровар евроатлант - шшшш, брато, ти съвсем си изтрещял! Леле, да не те е мандръ САЛА хималайска мечка! По спокойно, че ще зацапаш панталонките си! Хайде успокой се, вече спечели 20 копейки! Илитерат!

165

До 164

преди 3 месеца

Въпреки че Путин прилича на добрия домашен дух Доби от Хари Потър, си е доста брутален диктатор. Заради него в момента умират и украинци и руснаци. Изби повечето си критици и политически опоненти или ги вкара по затворите. Може би все пак е по-добър от Сталин, чисто човешки.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Русия бавно но сигурно губи войната.

163

до кровар евроатлант

преди 3 месеца

Знаеш ли защо част от руснаците и русофилите по цял сват се ядосват на Путин, в това число и моя милост, ай??? Ами щото е прекалено добър и мекошав!!!!!!!!!! Това е причината русофобите кът тебе и Натовците да наглеят! А, сега си представи за момент, че Путин беше като.... Нетаняху!!!!!! Лелицата ви щеше да разкатае, в миша дупка да ви навре, нямаше да посмеете да гъкнете, но, уви..., Путин е добряк!!!

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 161 Комунист настоящ или бивш като Путин от избори и референдум не се плаши. Резултатът винаги е такъв какъвто му е необходим.

161

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Расофилите за какво се оплакват от НАТО? Нали според руската пропаганда Украйна била нападнала Росия, а Украйна не е в НАТО. Какво им пречи?

160

Анонимен

преди 3 месеца

Петенце, мамеЯсно, че ти плащат и контролират / щот си независим, демократичен джърнълист / Крим е руски, там беше проведен референдум, населен е с руснаци, както и цяла "*** ". От 25 години работя с украинци и НИТО веднъж никой от тях не е говорил на "украински"Всъщност, руснаците сами са си виновни - едно време създаваха "македонска" нация, са си имат украинскаАма такива като тебе ше пищат каквото им заповядатЩот истината - истина, ама сирИн'ту е с пари....

159

Анонимен

преди 3 месеца

До ...! 149Kaкво търсят американците в Сирия?..Нищо, скоро с подвити опашки като в Афганистан, Корея, Виетнам... Едни хутита ше се разправяят с трансгендерните Споко

158

Анонимен

преди 3 месеца

До 157Е чи кой си ти да му даваш наклон на ОЯ на него не ти ли е ясно ,че си господин Никой

157

Анонимен

преди 3 месеца

Татаренко е мъртъв! Да живее Тагаренко!