101

до 111

преди 4 месеца

Не знам какво си чел или недочел, ама по-внимателно чети новините. Руската икономика има БВП колкото 1/3 само от Бавария. Да не говорим за цяла Германия. Цяла Русия има икономика малко по-малка от на Португалия. Айде пак си провери какво си прочел. Не давам жокери.

100

Анонимен

преди 4 месеца

След 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО България е умираща държавичка без икономика, защо ви е вишето, какво ще го правите? И на запад не ви искат да бегате вече, и там всичко се скапва и там няма работа.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Мда3 - Има разлика между интеграция и асимилация.

97

до 108

преди 4 месеца

Докато голташка Русия и Китай, населен с кейдж дуелъри стигнат дори сегашното ниво на ЕС и САЩ, ще минат около 2-3 века. През тези 2-3 века населението на САЩ и ЕС ще е стократно по-богато от сега. Иначе съвет- айде във Воронеж да бачкаш във фабрика за консерви- 250$ е заплатата. Или в на Фокскон заводите- има мрежи против самоубийства, 18-часов работен ден за 200$ месечно. Яко, а?

96

до 107

преди 4 месеца

Прави много ярко впечатление всезнайко, който се изказва по теми за правопис, а самият той пише грешно... Ето някоИ примери, драги ми смехурко... Да не продължавам, че се изложи достатъчно.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

94

БГ-Филм за ИМПЕРИЯТА

преди 4 месеца

Тодор Христов Живков от село Правец ВОЖДА с тайно име МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД...........НА 7 Септември 1908 България станала НЕЗАВИСИМА и Червеният Сатанта Манчестър Юнайтед станал ШАМПИОН на АНГЛИЯ...............Втората шампионска титла на Англия за Червеният Сатана Юнайтед от Манчестър е ПОДАРЪК за раждането през 1911 година на ЧЕРВЕНИЯТ Тодор Живков в село Правец...................ДЕМОНЪТ Васил Иванов Кунчев Левски е кръстен ДЕМОН от манчестърюнайтеда от Село Правец Тодор Христов Живков

93

УИЛЯМ УОЛЪС

преди 4 месеца

ШОТЛАНДЕЦ заяви в Шоуто на Слави Трифонов:"ВИНГИ СИ НОСЯ НОЖ ДА НАРЪГВАМ С НЕГО АНГЛИЧАНИ".........Предполагаемото ЧЕНГЕ на червеният Сатана Алекс Фъргюсън повече от очевидно носи изцяло СИНЬОТО ШОТЛАНДСКО име Алекс ЗАБРАНЕНО за Червения Сатана..............Румен Радев и Слави Трифонов са платили парите на Професионалният НАЕМЕН УБИЕЦ от Австралия ДЖОК ФРИИКОК което им е най-НАГЛОТО но не и единственото УБИЙСТВО на САТАНАТА RED Мафията БулгарИслям ШОУТО

92

вишето

преди 4 месеца

И защо ви е више, като няма да има работа, вече всичко спира в ЕС, в момента кара на инерция, и всичко се дава за Русия, защото без Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Вече свърши добрия живот който ЕС живееха последните няколко десетилетия.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Мда 3 но както каза,без висше няма интеграция, не го оставяй, завърши го

89

Мда 3

преди 4 месеца

Образованието е средство за интеграция в обществото. Въпросът е как да мотивираш милиони млади мъже да се интегрират в общество, което не ги иска. Имам познати в Щатите, там е още по-зле, скоро и тук ще стане така.

88

Мда 2

преди 4 месеца

...пишат кодове или дремят някъде като чиновници. Аз зарязах всичко и в момента не уча нищо, защото се убедих, че няма смисъл. Когато си по-млад и изглежда, че животът е пред теб, ти се струва, че светът те очаква с отворени обятия, само трябва да тръгнеш към него и той ще те приеме. Когато изминат няколко години, осъзнаваш, че за света не струваш нищо. (особено ако си мъж).

87

Мда

преди 4 месеца

Когато завърших средно през вече далечната 2015-та година, бях много надъхан да следвам "Право" в СУ. Не заради дипломата, а заради самото знание, тъй като исках да разбера по-добре как функционират държавата, институциите и законите. Една от най-големите грешки в живота ми. Пълна загуба на време. Повечето от моите познати, които записаха заедно с мен, дори и тези, които взеха диплома за юристи, се преквалифицираха в нещо друг. Сега всички са или по кол центрове, или са програмисти и пишат кодов

86

Анонимен

преди 4 месеца

сега,държавата да си влиза на мястотоВ Гърция никога не е имало платено висшеДържавни университети и не плащаш нищоЩо там може?

85

Таня

преди 4 месеца

Силно образование има в САЩ, Нидерландия и Великобритания. Останалото е загуба на време и пари.

84

Алекс

преди 4 месеца

Без намаление на броя на студентите,няма да се получи качествено висше образование.Приемаш неграмотни студенти едвам взели матурата и очакваш качество.С такъв материал няма как да стане.Наличният финансов ресурс трябва да се насочи към най-добрите зрелостници,които са мотивирани да учат,а не да обикалят дискотеките в Студентски град.

83

Щурчьо

преди 4 месеца

На кой му трябва в наше время висшето. Да закриват сичките университети в угода на хегемонът, на него му трябва робове, а не отворковци волнодумци.

82

А.Буров

преди 4 месеца

В България има една единствена борба.,,бОРБА за Власът И пАРИ.'',,Нацията ни нокога няма да успее ако не се отърве от най-долното си качество----дане си плаща и винаги да мине метър''.