60

Анонимен

преди 3 месеца

Българин-айде ние да оправим отношенията с нашите "братя" от Северна македония и да дадем пример на украинците как да се оправят с тяхните "братя".Олио с вода смесва ли се ?Малко реализъм,моля!

59

Историята се повтаря

преди 3 месеца

Последната година на войниците от Вермахта е протекла именто по този начин с дрогирането им с перветин. Сега има много по качественна дрога вижте първия на Украйна и не питайте за военните му. Сега дрогират Укровермахта в превзетите укрепления окопи и помещения където са били Укронацистите Руските части винаги са намирали спринцовки с упойващи вещества. Поне аз съм виждал стотици пъти в Телеграм каналите. Дори пленените Укопи понякога са неадекватни от дрогата

58

Българин

преди 3 месеца

Понякога ми става жал за украинците. Ама после се сещам старата мъдрост, че всеки народ си заслужава управниците .. и съдбата. Щом не осъзнават очевадната истина, че запада ги превърна в нацифицирано пушечно месо и единствения им шанс е да си оправят отношенията с братята им в Русия ... заслужават си съдбата.

57

Непушач

преди 3 месеца

Дядо ми са гледали коноп, правели са рогозки от него. Не мухлясват! Сега е егати маймунарника. В една държава пушат законно в друга не може, само за депутати и нагоре.

56

Е поне от САЩ

преди 3 месеца

Се грижат за техните медикаменти с които ги правят непобедими!!! Ако бяха на кока, смятай???

55

Анонимен

преди 3 месеца

Наркотичното вещество и успокоителните превръщат човека в зеленчук!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Квото и да си говорим..законът на джунглата си важи,и така ще бъде завинаги,който има повече бомби ръководи парада...тва демокрация,права,държави и т.н е пълен та шак.Който разбрал,разбрал.

53

Анонимен

преди 3 месеца

"То там на тоя климат освен картофи и зърнени култури друго не вирее, ама щом са казали... " - Чист чернизем. Префектвн климат, много вода, дълги дъждовни периоди ... Само картунката ти не вирее.

52

Анонимен

преди 3 месеца

"заглуши кошмарните писъци на ранените му другари от специалните части, поне засега." - Ама как така? Нали мачкаха всички наред?

51

:

преди 3 месеца

Тези , които създадоха войната , от която страдат толкова много хора и на фронта и извън него нямат нужда от канабис , спят като бебета и това далеч не е само Путин , сега ще се дръпнат , ще си измият ръчичките и все едно не е било.

50

Психиатър

преди 3 месеца

A при нас за няколко стръка коноп вкарват в затвора нищо неподозиращи старци от селата. Смърт на всички празноглави милиционери!!!!!

49

Анонимен

преди 3 месеца

То там на тоя климат освен картофи и зърнени култури друго не вирее, ама щом са казали... Румънците така направиха. Там не става в полето да сееш като гламав сортове, които с концентрация на (THC ли се казваше, не помня точно) неща, дето замайват. И почнаха да правят работни облекла. Супер здрави - не е реклама. Работни дрехи от коноп нямат късане. Ама това е за дрехи. Ако укрите са решили да стават наркоимперия - доста са объркали положението на Укростан. Доста на юг трябва да се преместят.

48

Щирлиц

преди 3 месеца

Аха да пролея сълза.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Какъвто президента ,такива и войниците...

46

До anonimen

преди 3 месеца

И какво ще стане ако няма бели мъже в Европа (а то няма да се случи),света ще свърши така ли?Абе кой ви възпитава такива расисти...

45

anonimen

преди 3 месеца

Съсипия на хората, толкова много бели мъже ли има Европа, че така ги съсипва? На кого ще оставим земята си, всичко, което направихме, цялата ни цивилизация? Спрете тая загубена война

44

Анонимен

преди 3 месеца

Щом помага,да се ползва.може да има недостатъци,но.. война е.Те и данъците са вредни за народа,но всички правителства ги ползват/налагат.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Дойдохме си на думата.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Тия като се надпусат и все задните дворове си обработват!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Тангарев да не се чуди ами да им изпрати малко листна маса