33

Анонимен

преди 4 месеца

В Бг положението е по-зле от САЩ 2008ма.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Затих, затих.....и после спих, спих...

31

Анонимен

преди 4 месеца

Пазара е в хипер балон. Банките раздават 30-40 годишни кредити. Отделно финансират 100% от покупката?!80% ипотека а самоучастието чрез бърз кредит. Това е безумие. Всеки суульо тегли кредит без пет лева в джоба. Всичко ще свърши много зле. Сега става ясно защо никой не иска Еврозона. Защото там няма да търпят такова безумие.

30

Брокерини

преди 4 месеца

Купувай народеее! Оно евтино ти го давам! Ще свършат топ локациите! И то на зелено купувай, да е по-евтино! На акт 5, на акт 6, на плоча, на изкоп, на ливада! Ще растат само нагоре, купи сега, стани милионер после! Осигури си старините, които няма да доживееш! Топли паряяяяяяяяяяят!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Тук някои хора от 10 години едно и също пишат.. в същото време жилищата от 50 000 станаха 200 000 ама ей сега ще се сринат цените и ще успеят да купят на 150 000 :) и ще си кажат - ето, добре че чаках 10 години да купя имот. Толкова съм щастлив че плащах на други да им ползвам имотите за почивка / наем през тези години.

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27 - Добави и ниските лихви, че още да е по-гадно и ето ...

27

Анонимен

преди 4 месеца

Имотите поскъпнаха поради паническото поведение на купувачите, безумното печатане на пари от центр. банки и огромното количество Мръсни Пари скътано от електората.

26

СДЕЛКИТЕ НЕ ЗАТИХВАТ

преди 4 месеца

Просто се готвят за скок само и единствено на горе .

25

Анонимен

преди 4 месеца

Жилища много, но балона е толкова голям, че брокери ще умрат от глад и всяка седмица по 2-3 статии пускат. Скоро цените ще догонят Лондон о Ню Йорк, само дето заплатите са 5пъти по-ниски и переспективите никакви.

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Бугарин експерт 23 - Не знам за теб, но не висчки сме 45 годишни провали, които чакаме от 100 години....

23

Бугарин експерт

преди 4 месеца

Урааааа, аз от 15 години чакам да паднат цените на имотите, макар че покупателната сила на парите ми в банката се сви с ..... колко процента за това време? И аз не знам вече, ама вместо апартамент сега ще си купя една водка. Важното е, че слушам разбирачите и чааакам ли чааааакам да паднат цените....

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Tялото - В Стара Загора е същото. А там няма ни програмисти, ни скъпо платени хипстъри ... Мгоо гнила е цялата тая история.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа - Не са ти виновни те. Като не ти отърва - кеф ти гората, кеф ти планината, поляната ... Има палтки за 50 лева, има стари ванове, дървени колибки ... В тубата има видеа, как се прави тухла от кал и пръчки - глей и си прави някъде.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 17 - Къде? В провинцията ли? Много добре си спомням, как цените паднаха с 5% за един ден, а после 4 месеца не се усещаше дъното. Лошото беше, че имаше хора, които прогнозираха 2009-а и 2010-а да има "огромен скок" и си правиха плановете според този скок. Тея па изгубиха на 80% ...

19

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Програмистите изкупиха апартаментите и сега ни дерат кожите с наеми. По чуждите програмистки фирми взеха да съкращават хора и пазара ведната се успокуи. Истината е ,че трябва да се изземат имотите на програмистите за да се оправи България.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 15 - Той бума беше 2021-а. Който преди това е можел да работи, ще може и след него. Не е моя вината, че NASDAQ за 3 години, 8 пъти скача с по 1000 долара, а сега, за последните 2, успя да го направи само веднъж ... ДА му мислят тея, които наемаха цели отдели, за да оправдаят високите инвеститорски суми.

17

Анонимен

преди 4 месеца

14, по време на кризата, на нито един свестен имот не му падна цената.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Tялото 13 - Не е само в България, даже не е и само в София, ако говорим за България. Стара Загора е същата картинка. Че има много, дето стискат, има, обаче ми мирише на разни "фондове", с подставени лица. Ще видим. Да не цъфнем един ден, собственост на Блекрок и ние. Че вече съм бил на няколко конференции, където се говореш за "Балканите - следващият голям регион в Европа" - Общо взето го разглеждат, като свободна земя с много роби.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 11 - То има позиции, обаче запълването им няма да е толкова лесно като през годините на бума. Сега в САЩ изискванията са по-високи и търсещите работа са повече от предлагащите.

14

Анонимен

преди 4 месеца

"Когато и да купиш имот, ще е евтин в сравнение с бъдещите 10 години." АБе ... не си си взимал имот между 2005-а до 2008-а, че да приказваш така, явно ...