144

СМЕХ....

преди 3 месеца

НИКОЙ НИЩО НЕ ВИ Е КРАЛ СТАРИТЕ РУСКИ БРАКМИ---- БКП И " НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ ОТ ДС"----ГИ ПРОДАДОХА ЗА ПАРИ НА СКРАП....ХАХАХА..ИМАМ ЕДИН ТАКЪВ " ПИШМАН--БИЗНИСМЕН" У РОДАТА СИ....ХАХАХА...И ЗНАМ ВСИЧКО!!!!!!

143

Анонимен

преди 3 месеца

Аз веднъж минах през лизинга на нов автомобил и какъв е смисъла. Плащаш по голям данък от някой със стар връшник, като те извъртят за първите 5 години с каското набиваш 20% от стойността на автомобила при мутрите, оскъпяване с лизинга 10%, накрая при изплащането си плащаш прехвърлянето, отделно едни такси имаше дето бил в евро автомобила и какво ли не. Та то разни скубачи ти прибират още веднъж цената на автомобила.

142

СОЦ--СИНДРОМ:

преди 3 месеца

На некои червени другарчета У властта----КАТО РАЗБЕРАТ, ЧЕ НАРОДА ИМА ПОВЕЧКО ПАРИ, ВЕДНАГА ПОЧВА ДА ГИ ВТРИСА ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБА!!!!

141

Анонимен

преди 3 месеца

До СМЕХ.... Какво си се захилил бе, че нали турците като теб и понякога румънците, изкрадоха машините от заводите ни?

140

ОСНОВЕН ЗАКОН:

преди 3 месеца

"Докато надувате данъците и се чудите как да гепите парите на народа----НА ВЛАСТТА ВИНАГИ ЩЕ И СЕ КЛАТЯТ КРАКАТА!"НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО?????!!!!

139

Бай Дрън

преди 3 месеца

136,едно е да искаш елавтомобил, друго е да можеш. А и да можеш, винаги ще изпитваш съмнението, че са те набутали :)

138

Бай Дрън

преди 3 месеца

За да стане привлекателен нов автомобил, трябва тотално да се промени застрахователната система. Тя е най-големият проблем, а не данъците. Застрахователите вземат лъвския пай, обирайки купувача с 5-6% автокаско от стойността на автомобила. Ако застраховката стане под 1%, то тя ще е поносима и човек веднага ще се замисли за нов автомобил. Тоест, ако автокаското се приравни с данъка. Това е проблемът, а не че данъкът бил 50 лева и трябвало да стане 500. И да стане, автокаското пак ще е над 2000 л

137

Абе, глупости....

преди 3 месеца

ПАК СЕ ЧУДЯТ, ОТ КЪДЕ ДА СИ ПОПЪЛНЯТ БЮДЖЕТА, ЩОТО НЕМАТ ПАРИ ЗА СОЦ-- ПРОСТОТИИТЕ, С КОИТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ У БЪЛГАРИЯ!!!!"ЗОРЛЕМ ГЮЗЕНЛИК---ОЛМАЗ"----/насила хубост не става...ХАХАХА/ тур.пог.

136

албанец

преди 3 месеца

Абе нефт има за хиляда години напред , технологията я има, дизела и бензина могат да струват 25 стотинки литъра. Обаче на някой му пречи това .

135

Анонимен

преди 3 месеца

В България се произвеждаха автобуси, мотокари, електрокари, влакове, кораби, машиностроене, машини за автоматизирано производство и много други неща, създаваха се много техници и инженери с високо образование, къде е всичко това? Къде?

134

Ха-ха

преди 3 месеца

Аз пък не искам да карам електрическа кола

133

СМЕХ....

преди 3 месеца

КОЕ, ПО- ТОЧНО В СОЦ- СИСТЕМАТА Е РАБОТЕЛО ДОБРЕ...ХАХАХАААА, ТА ТАКА ГРОЗНО ФАЛИРА И СЕ СРИНА СО СЕ, ЦЕЛИЯ СССР ЗАЕДНО, БЕ....????!!!Я, СТИГА СТЕ СИ ЧЕСАЛИ КРАСТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА...ХАХАХА

132

Анонимен

преди 3 месеца

До КОНСТАНТИНОВМисля, че системата е малко по-друга, американците защитаваха западните държави и им помагаха да ограбват държавите от централна и източна Европа, мисля, че и мафията и групировките бяха създадени за това. Но докато крадяха построеното през соца, унищожиха и производствата ни и системата СИВ, която работеше доста добре за всички държави от централна и източна Европа и изнасяхме продукция в цял свят.

131

шоп

преди 3 месеца

Всичко е за повече пари в хазната.Вдигането на пенсиите не е безплатно!

130

Бай Дрън

преди 3 месеца

Но аз викам, да следваме и челния американски опит в Тексас. Там полицията е на коне, граничарите на коне и хич не им пука за съседния щат Калифорния с техните електромобили. Карай си коня и това е.

129

Бай Дрън

преди 3 месеца

Най-добре за младите е, да си купят един или два пъти нова кола такава, че да ги удовлетворява-екстри, пространство, возия...и да си я карат докато могат. Няма смисъл цял живот да храниш разни вносители. Още навремето цените на малките автомобили скачаха годишно с 1000-2000 лева, без да има инфлация. Така е направена системата, че ако им дадеш старата си кола на 5 години, все едно нищо не си дал, защото ще доплатиш ,а нова дори повече, отколкотоне струвала преди 5 години. А сега е още по-зле.

128

Киро

преди 3 месеца

Ако всички станем депутатите,за да крадем яко може и нови коли, увеличаването на данъка,най много да предизвика стачки ако сме нормална държава.

127

ББ

преди 3 месеца

Лудия фантасмагорист се вихри в статии за работа, пари и коли.

126

СЛЕЗЕМ ЛИ

преди 3 месеца

ОТ АВТОМОБИЛИТЕ, ЩЕ ПОСКЪПНАТ МАГАРЕТАТА.

125

Анонимен

преди 3 месеца

До ???Презастрояването усложнява паркирането, отнема и детските площадки за игра и унищожава парковете, строи сгради без места за паркиране, но не искат да строят навън и разширяват града с достатъчно пространство, площи, паркове, паркинги, детски площадки, защото трябва да се прекарат и пътища, тротоари, тръбопроводи, ел. система, а те искат само да вземат, не да дават! Алчността е голям проблем в България!