215

ОМАЙНА ПЕСЕНКА

преди 4 месеца

БИЛЯНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ..., А ШООПАААРА ГЪЗЪ СИ ДЕРЕШЕ И ЛААЙННААА СЕРЕШЕ!!!...

214

Анонимен

преди 4 месеца

ЛЕЛЕ, ТОА Делян стана пръв ментор, бре. И отивам с една приятелка на екскурзия в Горна Баня и да ида в едно имение. А, недей, това е на Пеевски. Сигурно едно от многото. Това същество трябва да се разследва, а не да ни дава акъл.

213

Анонимен

преди 4 месеца

до 216 на 100% това е съгласуване с посолствто за изпиране на радев,

212

Хахаха

преди 4 месеца

Научете се да разбирате резултата от театъра,а не само да гледате сеира!От влизането на прокуратурата в президенството, Радев спечели и втори мандат и няколко години еднолична власт, а Борисов загуби!Дали това "влизане" е било по заръка на Борисов?От конфронтацията с Пеевски, Радев печели тия които са срещу ДПС, Пеевски и сглобката.Дали това не е в интерес на "новия политически проект" от който имало нужда според Радев!Мислете малко преди да лапате кукичките пак!

211

Хахаха

преди 4 месеца

Поредния цирк за жалкия народ! ДПС и Радев са проект на едни и същи другари! Враждата Пеевски - Радев е за консолидиране на електорат и подгряване на такъв за партията на Радев! Хвърлят ви поредната партенка да си мислите, че пак имате избор, че идва новия спасител, който да ви отърве от Пеевски, а всъщност само се бетонира модела на който сега Пеевски е лице, след година лицето ще друго, но модела ще е същия!Промиха ви мозъците със сапунки и сапунки ви прожектират и сега!

210

Мда

преди 4 месеца

Колкото и *** да ви изглежда свинчо, ДПС не си отварят устата без да имат солидни основа за това което говорят ..... Едва ли ще се стигне до разкрития, защото това с което разполагат, най-вероятно ще бъде използвано за поредната уйдурма. Но казаха на глас това което всички знаем - няма такъв който да е до кацата с меда и да не се облажи!А чорапчето доста време беше сам около цялата каца!Със сигурност се е поулял

209

в САЩ

преди 4 месеца

В САЩ имо ограничения - хора с криминално досие да са свидетели в съда

208

шиши

преди 4 месеца

С`я ша nлюя Президента , да не изтърва момента , щото дойде ми добре , като лanнах КТБ ...

207

Анонимен

преди 4 месеца

Между другото прасетата са много интелигентни животни и са доста близо до човешката природа.Всеядни.

206

Анонимен

преди 4 месеца

Излизате навън!

205

Анонимен

преди 4 месеца

Всичките прасета на мезета.

204

Обективен

преди 4 месеца

Прасeтaтa обичат да се въргалят в мpъсни пoмийни ями. Там му е мястото на тоя шoпaр.

203

Анонимен

преди 4 месеца

Доста смелост демонстрира Пеевски в момент,когато на Бойко му треперят гащите.

202

SUSPENSE SUSPENDER

преди 4 месеца

ШОПААРААА СЕ Е ВЖИВЯЛ В КОЧИИИНАТА СИ В ДОЛИНАТА ЗА НОВ РОБЕСПИЕР НА ШООПААРИТЕ И С ГРУБО КВИЧЕНЕ ПОРУГАВА КОНСТИТУЦИЯТА И СЕ НАМЕСВА В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ПРОКУРАТУРА И СЪД, НО АКО СЪМ МАГИСТРАТ ВЕДНАГА ЩЕ ГО ЖИГОСАМ С ГОРЕЩОТО ЖЕЛЯЗО МЕЖДУ БУТОВЕТЕ И ЩЕ ГО СГОТВЯ НА ПУШЕНА ШУНКА!!! А РЕАЛНИТЕ МАГИСТРАТИ ОЩЕ ЛИ ЩЕ ТЪРПИТЕ ОТВРАТИТЕЛНАТА МУ УЗУРПАЦИЯ???!!!...

201

Анонимен

преди 4 месеца

Бездействието на прокуратурата доведе,товапрасе дастанетакавасвиня.

200

ХХХ

преди 4 месеца

Пеевски започва да спасява България както винаги ! Най честния политик ....нито стотинка не е откраднал от България ! Той , Бойо , Доган са светилата на честността ! Направо да им подаряваме България да я оправят ....

199

Нане

преди 4 месеца

Руснаците дали само го биха у дубайо, или и други по лоши работи му направиха та домуса стана яростен юрохатлантик... ===)))

198

Анонимен

преди 4 месеца

Алоу магнитски не дърпай лъва за опашката. Всичко, което кажете може и ще бъде използвано срещу вас при преговорите за цената. В България казваме ние Българите, не ти дпсарино.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Действително има нужда от нов политически проект.Това,което е днес на пазара,не става за нищо.

196

Кико

преди 4 месеца

Този започва много да досажда с противната си мутра!!!!!!!! Крадец ще вика дръжте крадеца. Да не забравя за неговите скандали и дъртата му майка!!!!