139

Анонимен

преди 4 месеца

Доста тапи уркофили има! Така и не разбраха, че мислещите не са Русофили. Те сега генерал им го казва!

138

Анонимен

преди 4 месеца

Е що пратихте на смърт 500х украински войници за да стигнете до това мъдро заключение?!? Не беше ли по-добре да се спазват мирните споразумения?!?

137

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 144 - в този сайт има една "плеада" обожатели на Путин, за които той е нещо като Божество. Дали вярват?! Не! Обаче за маргинала истината никога не е била от съществено значение. Такъв субект отказва да погледне дори и истината за самия себе си. Винаги търси причините за маргинализацията си отвън - обществото, историята, ЕС, НАТО, Борисов, Пеевски и т.н. Никога собствения му мързел и непригодност. Затова те попиват лъжите на Путин, разпространяват ги и накрая ги приемат като истина!

136

До Бай Дрън

преди 4 месеца

Аааа, викаш преди това можеше нещо да се каже против вожда и да останеш жив или на свобода?А ти внимавай с това "война"...че да не лежиш на топло.

135

Анонимен

преди 4 месеца

А ти наистина ли вярваш на информацията ,която идва от Русия , не само за "ръста"? При Тодор Живков ни обясняваха ,че сме най-силната и най-богатата държава в Света. Путин преди войната каза, че никога няма да нападне Украина ,нито сега ,нито днес ,нито утре,никога, това му бяха думите. И на следващия ден я нападна. САЩ каза ,че Русия ще нападне Украина за 24 часа и това се случи. На нищо не вярвам което идва от Русия.

134

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 140 Прав си само че не сме подобни на Русия, а на Украйна.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Време е да раздадем бисквитки в Тексас и да отделим този щат от САЩ.

132

Обратно на обратното

преди 4 месеца

До Точно обратното - та затова в Русия взеха да продават бензина на ..разсрочено плащане! Щото едни големи успехи! Ама.. как и да погледнеш успеха, все танк излиза накрая. Венецуела с корейски ракети и ирански дронове - те това е успеха на Путин. Добави над 1 милион от най интелигентните руснаци избягали от Русия завинаги, добави поне половин милион млади мъже убити и осакатени в Украйна. О, да не забравим и хиляди километри "нова" граница с НАТО. Без съмнение - гоуем Вожд!

131

Бай Дрън

преди 4 месеца

Прави сте за това, че не може да кажеш нищо срещу Путин, но те са дефакто във война. Когато и ние влезем във война, няма да може да казваме нищо срещу упраеляващия Пеевски :)

130

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сме много подобни на Русия. Има опити да ни превърнат на подобна държава. Първи се опита Бойко Борисов, но не успя, след това неговия приятел Радев се опита ,но и той не успя. Това много ме радва, защото на Руснаците вече много лошо им се пише. Войната с Украина им е най-малкия проблем..Та те вече са втора Северна Корея.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Доналд Тръмп каза ,че няма проблем с отпускането на още пари за Украйна стига Зеленски да представи пак как ще победи Русия на, което Зеленски отговори ,че така план вече няма,а само да се спре Русия да не вземе още от територията на Украйна и,че парите не му стигат дори да плаща пенсии

128

Анонимен

преди 4 месеца

До Чакаме Тръмп Игра на нерви между САЩ и ЕС, кой да отпусне тези 50млрд. Дали ще е ЕС или САЩ пари ще има. Комисионните ще текат.

127

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 118 - забрави да споменеш и още едно от "условията на Русия" - а именно - в София отново да се издигне 3 пъти по голяма МОЧАта, пред която ти да се братушкаш на воля! Пий си по добре хапчетата! Най вероятно е руснаците да запазят тея 20% от украинската територия дето заграбиха, срещу което и там ще граничат с НАТО! Просто в един момент, отвсякъде ще ги обградят врагове. И не да кажеш, че не си го спретват сами с Имперските блянове на Путин! Омраза отвсякъде!

126

Точно обратното

преди 4 месеца

До Зозо: През миналата година икономиката на Русия има ръст от 3.5% - по-голям отколкото ръста на повечето от държавите в Европейският съюз. Същите тези държави, някои от които се надяваха да сринат със санкции руската икономика. Странно нали?

125

Анонимен

преди 4 месеца

У Нас не е много по-различно в сравнение с Русоя ,само *** Ние сами определяме кога да плачем или кога да се смеем. И може да обиждаме всеки политик. Докато там нямат право хирата даже к да си помислят нещо за Путин. Това което им се казва това мислят за Путин или за другоя свят.

124

Бай Дрън

преди 4 месеца

Пичове, да залагаме кой ще се разпадне пръв-Русия или САЩ.

123

Бай Дрън

преди 4 месеца

А какво става в Тексас?

122

Анонимен

преди 4 месеца

Путин и неговите олигарсии ,които ограбват Руския Народ, върна Русия децении назад и се опитва да направи втора Северна Корея. За съжаление народа там явно няма този борбен дух от преди години за да се пребори с тяхните роновладетели. А преговори ще има защотона Путин му е необходимо за да задоволи нуждите на пропагандата му. Но така или иначе Русия народ е обречен. Ще се радва или ще се натъжава в зависимост от това какво им се казва. Там пропагандата е още от детската градина.

121

Чакаме Тръмп

преди 4 месеца

Американският телевизионен концерн CNN, позовавайки се на свои източници, съобщава, че бившият президент и кандидат за следващ президент на САЩ Доналд Тръмп е призовал републиканските сенатори и конгресмени да не гласуват за отпускането на средства за режима в Киев. Той смята, че подобни действия водят до избухването на Трета световна война.

120

Анонимен

преди 4 месеца

До Зозо 128 Знаем, знаем! Но кога? 4567 година или през новата ледникова епоха след 10 хиляди години.