372

Анонимен

преди 4 месеца

Изгледайте филмите "Време Разделно" и "Козият Рок".... и ще разберете как се е вливала в реките кръвта българска за запазване на Българският Род на Майка България, и как потока в планината се управлява от коритото на реката!

371

Анонимен

преди 4 месеца

Къде остана Българският град "Воден"? Тези българи от Воден и околностите са в основата на днешната Македонска нация - изтласкани на север от прииждащите в резултат на Гръцкотурската война 1919-1924 от Мала Азия 1.5 млн гърци. Не малко са допринесли за изтласкването на българите от Воден, Сяр, Драма. И днес там е пълно с разни Неа Анхиало, Неа Месемврия, Неа Аратополис... Впрочем, нали въпросът е уреден със спогодбата "Моллов-Кафандарис"?

370

Анонимен

преди 4 месеца

Кой! Кой смени името на върха в Планината Рила - от името Орбел (Хорбел - върха на Хората играещи заедно в крък ХОРО и пеещи заедно в ХОР) на Мусала - (Мойсей Аллаха, Муса Аллах, Муса Алла - МусаЛа) Кой! Османците заедно с Сефардите. Ние не можем да си възвърнем Българското име на Мусала - Орбел - Хорбел, а си мислиме, че сме имали втори Османски - Московски освободител и им правиме паметници, а едно Велико Име - идващо от основата на народа Бълхарски - ХОРА! ХорБел - върхът на Белите Хора!

369

Хектор

преди 4 месеца

Прасчо, стига си грухтял -грух грух.....

368

Анонимен

преди 4 месеца

Нали точно по времето на Османската империя на Балканите бяха прехвърлени напридошли от африка, през испания и приети с усмивка на балканите от Османската Империя, за по - лесно мюзюлмачаване на съзнанието на българите християни. Много от българите Християни за да останат живи слагат османския - юдейски фес на главата и започват да разправят на османците, че вярват в Мойсей Аллаха!

367

Курти

преди 4 месеца

Няма ли кой да ги думне тия търгаши и да се приключва вече ? Спиш ли народе ? Източиха държавата , продадоха всичко. А ти , спиш ли , дремеш ли или просто не ти пука ? Пеевски , Бойко , Радев и всеки един продажен или не, е проблем само и единствено защото народа го позволява , не сме единни , хубаво ни е така - разделени и мразещи се един друг . После, не се чудете защо сме в такова положение , колкото по-дълго спиш , толкова по-дълго ще се гърчат децата ти . Ставащото днес отеква във времето!

366

Анонимен

преди 4 месеца

Между - сефардите(испанци!) и от Ашкеназката Държава Израел има огромна разлика - не можете ли да разберете? Не можете ли да разберете, че нито един ИЗРАИЛЕТЯНИН за разлика от сефардите НЕ Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ЛИХВАРСТВА, КРАДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАЛАГА ИСТАМБУЛСКИ КОНФЕРЕНЦИИ, ИЗРАЕЛ Е СВЯСТ НАРОД, А СЕФАРДСКИТЕ ЕВРЕИ КОЛАБОРАЩИНА НА НЕООСМАНЩИНАТА. Питайте "Шалом" защо не отиде да защищава Държавата Израел. Защото са съшите като арабите.

365

Анонимен

преди 4 месеца

ГРУХ ГРУХ МАГНИТСКИ НЕ ПРЕСТАВА ДА *** НО НА ВСИЧКИ ПРАСЕТА ИМ ИДВА КРАЯ И СТАВАТ НА ЛУКАНКИ И КЪРВАВИЦИ

364

Анонимен

преди 4 месеца

ДПС е етническа партия и трябва да бъде забранена. Това е партията на терористите от гара Буново.България за българите!

363

Анонимен

преди 4 месеца

500г. стожера на Българската Държава срещу Османската Империя са биле Българските Ковбой - Селяните! Юдея Йосиф Сталин с инвазията на СССР въведе Крепостничеството - колхозите и унищожи фундаментала на българският народ - Ковбоите - Селяните. И сега Озманците си развяват байраците по Градовете, а народа се чуди, от къде се навъдиха да ни управляват КомуноКатърМюслитя - Ами сина на Цингурелата Маруца по времето на Соца, кой беще - Бай Тошагата... Нищо не се е променило - Османско Робство!

362

Анонимен

преди 4 месеца

Заради този и 1 милиард заем свалиха правителството на Орешарски, сега той командва и беси и милиарди се теглят като за световното. Ами то вярно по бай Тошово беше по-хубаво. Всеки с апартамент и село + лозе/вила и пенсиониране на 55. Отделно нямахме дългове, освен 10 милиарда дето ги направиха в началото на 90-те. Сега задминахме 40 милиарда и никой не може да ти каже колко са точно, защото теглим, за да връшаме по-стар.

361

опетков

преди 4 месеца

До Анонемен Написаното от теб показва колко си невеж и бос в политиката. Законът Магнитски се прилага не от съда , а от някакъв измислен административен орган в бюрокрацията на САЩ. Нарочно е измислено така, за да не могат засегнатите от този фалшив закон да се защитят в съда. Никой не е "съден" по закона Магнитски, налагат му се административни ограничения и той е валиден само и единствено на територията на САЩ и никъде другаде.

360

опетков

преди 4 месеца

До Президент Президентът няма никакви пълномощия, не може да вкарва никого в затвора или където и да било. Може само да дрънка глупости и да сипе празни закани. Реалната власт е в партиите и в правителството. А престъпленията се разследват от МВР и прокуратурата. Препоръчвам ти да прочетеш книгите за Незнайко и да се ограмотиш малко.

359

Анонимен

преди 4 месеца

До ЙорданВероятно ти не си Йордан, а еничарина Илхан. ДПС е етническа партия, антиконституционна, партия на терористите от гара Буново.

358

Йордан

преди 4 месеца

То е ясно, че гражданина Радев няма вечно да погазва Българската Конституция, да сваля неудобни главни прокурори, да изчегъртва 3 милиона гербери и "турци". Рано или късно Радев ще влезе в затвора за престъпленията си.

357

Президент

преди 4 месеца

Президента има правомощия която тая лоена топка не може да докосне. Чудя се защо Радев не го арестува и не го изпрати на специални разпити в някой от лагерите..... Има правото в името на държавната сигурност, но не го прави защото е част от целия театър ;)

356

Bormann

преди 4 месеца

Те същото разправяха и за теб дебелако и ко? бухаха бухахах бухахахаха

355

Анонимен

преди 4 месеца

Еничарина пеефски вчера ходил с ибрика в турското посолство да подмива везиря по външната политика на Ердоан.А вие сте нещастни роби и ще бачкате ангария за ПП ДС.

354

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не се укроти този *** ще вкара страната ни в страшна беля,хора вижте само какво прави ,този не се спира пред нищо,ще съжаляваме много ама много за тая гнусна сглобка и за това,че на тоя мазник му се дава власт

353

да припомним

преди 4 месеца

Навремето хиляд и хора в София излязоха на улицата, блокираха града за да протестират срещу назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС. Този нахален човек забрави ли ???