95

Санкциите ще

преди 4 месеца

Бъдат преведени на всички по 1 копейка след 3000г.ако е останал някой жив член на НАТО?

94

Елементарна Логика

преди 4 месеца

Украйна виси на САЩ няколко милиарда дълг. Мислите ли, че Русия ще завладее Украйна и САЩ няма да си събере дълга? За един Ротшилд питам. КАЗВАЙТЕ Е ДРУГАРЕ? НАЛИ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ? КИЕВ ЗА 3 ДЕНА. КОГАААА? ЩЕ СЧУПЯ ТОС ТЕЛЕВИЗОР. Киев няма да падне от русия, докато виси на САЩ с толкова милиарди. ЗНАЙТЕ ГО и си ГО HAБИЙТЕ В празните кратyнки.

93

Анонимен

преди 4 месеца

The latest attack marks the crossing of a significant threshold in the already high level of violence against US military personnel in the region, Ali told USA TODAY. -- Последната атака бележи преминаването на значителен праг на вече високото ниво на насилие срещу американския военен персонал в региона, каза Али пред USA TODAY.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Третата световна в България ще бъде в сваляне на марионетното правителство и затваряне на всички агенти и пропагандисти на провалилия се "хегемон" сащ и слугите му в брюксел. Не е необходимо да бягаш в крим или другаде.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Европа е острието на демокрацията. Няма шанс да върнат обратно на сигурна смърт украинците. Хубаво е като говориш, да не си измисляш, приятелю.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Тряаат им - внасят си. На нас защо не ни тряаат чипуви ?

89

Анонимен

преди 4 месеца

В момента амер. щат Тексас е в конфликт с федералната власт на бай дън във фашингтон -- стига се до неподчинение и овладяване контрола на границата, а двадесетина други щата обявяват подкрепа за Тексас. Криминалният политик бай дън първо предизвика войната в украйна, в газа нещата ескалираха по естествен начин като следствие на деградацията на запада, в червено море хусите пропускат само кораби на Русия и Китай, а сега нещата ескалират в самата държава предизвикваща тези конфликти.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Путин не е някаква хумореска, а държавник -- той работи за интересите на държавата си, не за някакви олигарси и тем подобни врели-некипели. Прагматичният разум е едно, идеологиите на цру, произвеждани на конвейър са друго. Необходимо качество на ума е различаването на понятия по същината им.

87

Санкции-Манкции

преди 4 месеца

А САЩ КУПИ от Русия гориво за атомните си централи за МИЛИАРД И ПОЛОВИНА миналата година ..... Германия и Белгия СЪЩО си пазаруват каквото им трябваше ДИРЕКТНО от Русия . Дори не си правят труда да го крият ... Франция СЪЩО чрез свои фирми регистрирани извън евросъюза пълни касичката на Кремъл и то не само миналата година ..... ЕДИНСТВЕНИТЕ които се напъват да изпълнават санкциите на Брюксел са робските държави от Източна Европа като Бъл;гария ..... ФАКТ.

86

До "Русия не е

преди 4 месеца

"Русия не е чак толкова силна." -- Русия е достатъчно силна, и е способна да унищожи сащ за половин час, останалото са холивудски фантазии.

85

Лаба Дуба

преди 4 месеца

До Войната е бизнес! Колега, имаш право. Ако се абстрахираме, изглежда точно така. Хем се подновява застоялия военен комплекс, хем се прави естествен подбор - източване на лошата кръв. Накрая обществото ще излезе хем пречистено, хем с обновени технологии, хем с обновени ценности, хем пък и за разкош този път и с AI. Така обяснено от теб, дори започвам да се обнадеждавам, че всичко е за добро. Няма как да не е за добро. Човечеството няма да изчезне просто ей така, това са хуморески на Путин

84

До Войната е бизнес!

преди 4 месеца

Войната не е бизнес, а незаконен бизнес. Политическите партии се занимават с незаконен бизнес, който е извън законите.

83

Войната е бизнес!

преди 4 месеца

Какви санкции всичко е за пари.Две години плащахме на бялата лекарствена мафия за ваксини,а сега вече две години на оръжейната мафия за железа за изтребление.Чиповете са за модерната техника.Сега се чисти старото оръжие от всички складове и се поръчва ново.За едни самолети колко години чакаме,да не мислите,че другите не чакат?За 10 години напред имат поръчки оръжейните заводи.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е на края на живота си. Според мен ще се опита в рамките на следващите 1-2 години да наложи името си в историята. Трябва да сме много здрави, защото ще ни смаже. Може да ни смаже в началото, но цялата война няма да може да я спечели. Това ви го казвам още от сега. Русия не е чак толкова силна.

81

СНИМКАТА:

преди 4 месеца

Путин be like: "Нещо не ми звучиш достатъчно убедително... да не паднеш от триестия етаж?"

80

Анонимен

преди 4 месеца

Колко перални прави това.

79

engineer

преди 4 месеца

е как ще внасят бе, нали са много напред с технологиите???ха ха ха ха

78

Аз ли да ви го кажа?

преди 4 месеца

НАтО ще изостави България и тук ще дойдат турците, които ще воюват с руснаците през ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

77

БС

преди 4 месеца

Разбира се, когато има клиент винаги се намира стока и продавач.

76

Русия ли?

преди 4 месеца

Ако излезем от ЕС и НАТО, както иска Възраждане, тази територия ще стане турска, а не руска. Само ви казвам. Не е като да не се е случвало преди. Опичайте си акъла, това не са просто приказки, време е някой да ви обясни как седят нещата. Не знам защо на мен се пада честта, явно политиците ги е страх да говорят за това. Имат надежди, че ще отцепят Варна, или Северна България, но това няма да се случи. Опичайте си акъла, мaлoумници, Турция е много силна, ще ни вземе за 8 часа, както каза колегата.