52

Анонимен

преди 4 месеца

Резултатът от тая ви сглобка ще бъде същия като след сглобката НДСВ. Пълно разграбване на държавата и после за капак ГЕРБ, още по-голям батак. И сега ще е същ резултата.

51

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

ДС червеното милионерче защо не си каже всичко за себе си и семейството си А на Бонев кой му е обещал шеф на СОС Кой ви е казал на вас двамата че сте собственици на София Сега се разследва как са манипулирани изборите Оставка и нови избори

50

Олеле Божкее...

преди 4 месеца

ТояТулупОт къде ни го натресоха........?

49

Анонимен

преди 4 месеца

Горкия колко е жалък, нещо му има на този човек а ,че ще има сглобка е ясно само цирк е дотук ,ще пуска пералнята и този може и фънди ,джипси куин да е заместник кмет ха ха ха.

48

Пешо Питанката

преди 4 месеца

Има ли ИМПИЙЧМАН за кмета на София????

47

Анонимен

преди 4 месеца

Този на кого поставя условия,след като нито една от останалите партии,които имат общински съветници не искат да работят под диктата на шарлатаните?! Има голяма вероятност за нови избори в София не само за общински съветници,а и за кмет! Проверките от съда на протоколите от изборите показват чудовищни манипулации на резултатите! Ухото е незконно на кметското място,избран с лъжа и измама! Затова да не дава акъли,ами да си събира парцалите и да изчезва от узурпирания кметски стол заедно с мис бони!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Ако София не се беше напълнила със столичани в повече,сега нямаше да имаме този проблем.В.Терзиев е един млад,образован,успял и интелигентен мъж,когото мат'ряла на Боко не заслужава.

45

ха-ха-хи

преди 4 месеца

Кмете...кметеее...гола вода си и въздух под налягане!

44

Къде Терзиев видя

преди 4 месеца

наваляли 40 см сняг?Само в планините край София(където никой не чисти).

43

Чичо Спас

преди 4 месеца

Тези от ПП много бавни момчета излязоха, сещате се retarted, но попне народа е търпелив все ще го измислим!

42

Уфььь...пак ли:

преди 4 месеца

Розови балони...и голи обещания?!Абе я връй на май...а си!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам колко гербави троляци са налазили форума,си мисля,че никога няма да се оправим.Абе що не издигнете приживе паметник на вожда,та да има къде да се кланяте?

40

??

преди 4 месеца

Май някой още не разбраха че и БСП и ГЕРБ САБОТИРАТ София.Самата идея че СОС си избира Шефа а не му се назначава от Кмета абсурдна.Така в кой е отговорността за липса на Бюджет и загубата на ЕС парите?Явно няма как да е в Кмета, щом той там не на назначава никойЕдинствените виновни са хората в СОС които не искат да работят за благото на свойте избирстели.

39

български избирател

преди 4 месеца

Тоя защо се обяснява като ученичка? Не става за нищо!Гола вода е!

38

Съдъд реши:

преди 4 месеца

Касираме изборите за кмет на София поради множество нарушения и измами!!!!ТояЦървул от каква позиция поставя условия????

37

Анонимен

преди 4 месеца

За да няма още избран шеф на СО ,виновни са всички зомбирани гербави поклонници,които не искат да видят истината,а сляпо следват пъдаря на стадото.

36

Баце към Васко Ухото

преди 4 месеца

Не си в позиция за да поставяш условия !!!Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Мис Бони, розовото пони иска да е председател и не отстъпва на никого.

34

Анонимен

преди 4 месеца

То се видя, че без ГЕРБ Промяна за нищо не става. Само на думи са велики, но за да свършат нещо им са нужни ГЕРБ!! и ДПС от време на време.

33

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре нови избори,отколкото сглобка с ГЕРБ.