45

Едва ли има значение

преди 3 месеца

Да отбележим, че г-н Терзиев, най-пръв демократ и евроатлантик, забрани тази мирна демонстрация. Разбира се, за разлика от разрешения протест срещу БФС, тук нямаше нито една счупена бутилка, та камоли агресия спрямо някого, вербална или не. Окупирана е не само Палестина, но и българската държава, пропита от чужди интереси или просто от един слугински манталитет, който синьо(отвън)-червените(отвътре) разбират най-добре от всички. Браво другарю Терзиев!

44

Анонимен

преди 3 месеца

и в софия се напълни с *** от третия свят ..

43

Анонимен

преди 3 месеца

България подкрепя Израел и Украйна.

42

ХАХАХАХАХА

преди 3 месеца

такъв народ няма. не е имало.

41

доц Светослав Живков

преди 3 месеца

Тази тълпа нискообразовани сини якички премина покрай мен докато разговарях с високообразованият възпитаник на училище за грънчарство Асен Генов. В тази тълпа ясно грозните лица на селяни промити с комунистическа пропаганда и отрочета на леки жени родили емнайсе деца на неук персиец или арабин. Ясно изразих позицията си като ги изгледах с отвращение след като се отдалечиха на 100 метра Все пак аз съм човек с позиция и ясно изразявам мнението си без страх от последствия.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Всички копейки и палестинци марш към Азия.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Арабите да освободят заложниците и да си седнат на г-за.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Хора, осъзнавате ли, че тези на снимката са потенциални терористи?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Гледам едни и същи лица по всичките протести. Пият по едно соево лате и се надъхват.

36

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Държавата Израел трябва да бъде първият съюзник на Държавата България.Няма нито един друг народ като нашите,който да е бил както Израелтяните -роби на Египет(араби) и Българите- роби на турци.И двете робства по 500 години.Без да задълбочавам и друго съвпадение-Българите- роби на гърците и Израилтяните -роби на Вавилон. Моля,за мен ,Двете Държави-Българската и Израелската трябва да имат една-единственна Армия и Един Съвет за Националните ни Сигурности.

35

Анонимен

преди 3 месеца

А за подкрепа на българския народ ще има ли шествие или шествия се правят само когато някой плаща надница?

34

Анонимен

преди 3 месеца

Сичкото "АРАП" под ножа дето са ни клали 500 години!!!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Гaлeвa тaм ли e, тypилa ли e шaмия?

32

Исторически данни

преди 3 месеца

Палестина е била териториална част от османската империя и никога ,дори в древността не е съществувала като самостоятелна държава. Филистините ( днешните палестинци ) са били номадски племена които стават част от османската империя. Факт и до ден днешен палестинска та автономия не е призната за държава от много срани ,като Норвегия, Испания и други.

31

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

До 24. Винаги съм бил достатъчно конкретен и разграничаващ сефардите(испанци!) от Ашкеназката Държава Израел. Къде ти е проблема за да разбереш,че нито един ИЗРАИЛТЯНИН за разлика от сефардите НЕ Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА ЛИХВАРСТВА ,КРАДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАЛАГА ИСТАМБУЛСКИ КОНВЕНЦИИ.ИЗРАЕЛ Е СВЯТ НАРОД, А СЕФАРДСКИТЕ ЕВРЕИ КОЛАБОРАЦИОНИСТИ НА НЕООСМАНЩИНАТА. *** и питай "Шалом" защо не отидат да защитават Държавата Израел.Защото са същите като арабите.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Meжgy Xaмac и cбиpщинaтa okoлo Oтpoвнoтo Tpиo cъщecтвeнa paзлиka в akълa нямa...

29

Ксюша

преди 3 месеца

До пияница мистикШушумиго, пий си водката и не ни споделяй пиянските си халюцинации. И виж там за утре какви задачки ви е приготвил Шиши, който изведнъж и най-неочаквано г-н Пеевски за вас умните и красивите. И вашия Бойкикев ходи всеки ден да пълзи на климчето на г-н Делян Пеевски.

28

Анонимен

преди 3 месеца

до 27 Кое му е великото на Нетаняху бе? 70 години не могат да се справят с тия скакалци- палестинците. Да ти имам великото еврейско аз.

27

Новият Световен Ред:

преди 3 месеца

Как се пропука, стъпка по стъпка, а беше "на косъм". Фукояма с "Края на историята" е балък. Да видим: 1. За първи път след капитулацията на Гробачов(Гробов, американците обичат символите), ОНД си позволи да съперничи на САЩ като глобален играч. И не им позволи да свалят президента на Сирия. 2. Последва "Майдан" в Украйна през 2014 г. 3. ОНД отговори като анексира Крим. Ако там са били украинци, защо не се разбунтуваха тогава? 4. В момента у нас се взимат решения, които ще се плащат от нас.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Bce egни и cъщи *** cтъpжaт naвeтaтa и pyшaт gъpжaвaтa...