88

Българин007

преди 3 месеца

Скоро ще започне стрижбата, ниските лихви са клопка за повече клиенти в банките.Скоро ще почнат да вдигат лихвите, и познайте кой ще печели милиарди :)

87

Балон

преди 3 месеца

Раждаемостта е зеро но ми е интересно кой ще живее във всичките тези блокове. Масово в един блок има по няколко апартамента в които не живее никой защото отдавна са избягали от България хората. Във всички квартали на София е пълно с нови кооперации. Само се чудя хората от къде ще се появят за да се напълнят всички тези апартаменти. Не е лошо да се помисли за демографската криза а не колко бетон ще се излее.

86

Иван

преди 3 месеца

Тук някакви говорят как с 3000 чист месечен доход ще плащаш ипотека. Може и да стане, но трябва да забравиш вече да живееш и докато изплатиш този имот, всеки ден ще си под стрес да не ти бият шута от работа. С 3000 месечен чист доход може да си спокоен, ако ипотеката ти е 300 лв на месец. Ако сте семейство с 6 хиляди лв общ месечен е добре, стига да нямате деца. Разходът по едно дете е 1500 лв на месец, за 2 скача на 3000 лв.

85

Анонимен

преди 3 месеца

който имаше пари купи вече, не са високи цените, ами няма кой да купува, няма и кой да живее в тях! тва е проблема с имотите

84

До 85

преди 3 месеца

Ох, тоя пак се появи...

83

Анонимен

преди 3 месеца

Реално цените не са високи в момента. Продавачка в Лидл взима над 2000 лв, така че спокойно може да си позволи ипотека и да изплаща жилище. Ако е семейна още по-лесно. Да не говорим за квалифицираните и образовани кадри. За тях не е проблем да си купят жилище ново строителство.

82

от чужбина

преди 3 месеца

началото на миналата година видях че съм събрал някой евро и купих някакъв стар апартаамент , първо да не плащам наем и второ , за да не ми се обезцаняват парите . Тази година ще му вкарам още някоя хилядарка от заплати да оправят банята и за сега толкова. С мизерните 500Е дето успявам да спестя на месец скоро и кола няма да мога да изплатя , камоли за нов апартамент да мисля.

81

Алена

преди 3 месеца

Само нагоре се очаква. Благодарение на г-н Бойко Борисов, чието славно дело беше продължено от другарката Фандъкова и очаквано в момента от верният внук на партията г-н Терзиев Столицата се превърна от сиво комунистическо гето в модерен Европейски град. Барселона на Балканите. Всяка година милиони туристи от цял свят я посещават за да се докоснат до нейната неподправена красота, така че напълно нормално е и цените да растат.

80

Варненец

преди 3 месеца

Поразгледах обявите от днес. В центъра на Варна, Бургас и Пловдив има по десетина обяви на 1.5-2 к. Евро/м2 Добричлии продават на 0.6 к. Около нас (център) има доста празни апартаменти и магазини, ама явно не им пука на хората. Чакайте спад...

79

Анонимен

преди 3 месеца

Приключи имотната еуфория сега тръгваме надолу.

78

Анонимен

преди 3 месеца

В Бг няма експерти по каквото и да е!!Само некадърници. Включително и по крадене.Чуеш бълХарак да говори бягай и не слушай. Само глупости ще чуеш.

77

пияница мистик

преди 3 месеца

До Мхм === Споко, "балонът" скоро ще се пукне, ЕС ще се разпадне, САЩ ще станат пролив между Тихия и Атлантическия океан, защото всемогъщото джудже *** ще ги срази с извънземно напреднали свръхзвукови ракети :))) Ще си купуваме пак тристайни апартаменти по 7 000 лв. Социализма ще властва по света, всички ще сме равни и ще избесим всички нацисти и фашисти :)))) Ееееееех, че хубаво, а?

76

Анонимен

преди 3 месеца

Алоооу. Брокерите. Има ли купувачи? Викате избиват се. Опашка има пред офисите ви щото са много ниски и реалистични цените. Вие затъвате в тинята и въпреки това продължаватте да приказвате малоумия.

75

Мхм

преди 3 месеца

Ясно, щом брокерите твърдят, че балон няма и цените ще се качват, значи е точно обратното! Братя и сестри, за Бога НЕ КУПУВАЙТЕ! Да видим колко ще издържи балонът преди голямото БУМ

74

Анонимен

преди 3 месеца

Ха-ха-ха! Никой не се интересува от мнението на псевдо-експерти.Цените ще падат надолу защото тези хора които имат стабилни, добри доходи вече са на привършване...

73

Анонимен

преди 3 месеца

Цените са много надути на недвижимите имоти , нали има държавни пазарни регулатори, комисии за борба със спекулата, комисия за защита на потребителите.....? Все едно че ги няма!

72

Хюго Бос до 38

преди 3 месеца

Точно! Той може да иска и милион за панелката, ама ако няма кой да го плати. Днес казаха, че имало значителен спад на сделките.

71

До Софиянец

преди 3 месеца

Ами в строителството, нали всеки ден се строи и се продава скъпо? Има работа в София, общ работник в строителството надник 70-80 лева не харесва, ето ги 2000 на месец! Построен е град за 3 милиона души, не за 1,5 млн. Ще се продава!Защо пък си песимист, ще се купи все, всякакви ще дойдат!

70

Хюго Бос

преди 3 месеца

Гледам пак брокери сте поканили за "обективно" мнение. Слушах Георги Ангелов днес- ми смятам на него да се доверя, а не на посредници, които чакат комисионни и логично е да казват как цените ще растат.

69

Софиянец

преди 3 месеца

"Разликата е че във Варна 50% са придошли селяни, а във София 90%" - При 90% селяни в София как очаквате че на всичките тези селяни им дават минимум по 2000 лева заплата?