38

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиките на страните от ЕС минават на военни релси.

37

Работодател

преди 4 месеца

Мързели, 4 дневена ама с 40% намаление на заплатата за да компенсирате пропуснат бизнес. Клиентите работят в петък. Аман от скатавки. Ей за тва се пулите на фишове от по 2 хил бруто, щото не искате да давате, а само да получавате.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Идва, идва... То вече не можеш да намериш човек да оправи ел. инсталацията или ВиК!? Това с дигиталните неща са само за ограничени големи производства. Каква техническа революция, като хората нямат пари вече за нищо. И като ми направят ел. коли, къде ще са им сервизите, като тежат по 2-3 тона и всичко е с компютри? Чудиха се как да върнат робството и го постигнаха - вече дори нормална храна не можеш да си намериш!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Министърът на отбраната Писториус: Въпросът не е толкова в подготовката за нападение, колкото в изчакването му. Но това може да се очаква. И ако трябва да се подготвите за опасност, която не знаете дали и кога ще се случи, тогава това означава, че ще трябва да се въоръжите. И това правим заедно с нашите съюзници от НАТО и е необходимо.

34

До 34

преди 4 месеца

Ти взимаш едно нищо бедняко, при условие че консумативите са 550лв., а твоят труд- 50. Колкото и да се опитваш да се правиш на важен, не си.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Германските медии разкриха подробности за "отбранителния план", който Германия разработва за първи път от Студената война за конфликт между НАТО и Руската федерация. Една от точките гласи, че цивилното население ще бъде помолено да подготви собствени убежища в мазета и гаражи, тъй като "изграждането на бункери в оставащото време вече не е възможно". Търговските дружества ще бъдат задължени да подпомагат военните, включително "за да се осигури доставката на гориво, вода и храна, пише Bild.

32

Анонимен

преди 4 месеца

ти 600 ги правиш за два часа аз ти ги взимсм за двадесет минути за едното масло и филтър, ама за ден не си само такъв балък дето ръси грешни пари за нищо ;)

31

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм на пуросангуе.

30

do15

преди 4 месеца

Пич, 1500лв. Взимах в склад преди 10 години като студент... Всеки час над 8те и всяка нощна или уикенд смяна ми ги плакаха по 3... В момента склададжия на 12 часа + събота в западна компания печели над 5000. Но се работи много. Личен опит.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм за 4.5 дневна.

28

Анонимен

преди 4 месеца

И един ден да е седмицата нямали контрол нищо няма да стане

27

Анонимен

преди 4 месеца

Не 4-дневна ами скоро нулева ще им се наложи да въведат.

26

К. К. П.

преди 4 месеца

Аз съм за запазване на 5 дневн. работна с-ца, но часовете да се намалят на 4 смени дневно по 4 часа работни за човек с минималната заплата. Който иска повече пари да се хваща и на втора работа в друга фирма. Так или иначе роботите настъпват...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм на чисто нова карок.

24

Поздрави от Щутгарт

преди 4 месеца

Явно мисирът никога не е бил или работил в Германия! Това е преписано (не прИписано) от някъде!

23

До 18

преди 4 месеца

Ъъъ, не знам каква кожа смъкваш, колите ми са с включено гаранционно обслужване. Без 2 от тях преди време. Ако за тебе 600лв. смяна на масло е смъкване на кожата (спортен модел нов), по-добре се преквалифицирай, че тия пари се правят на 2 часа в ИТ сектора.

22

До 21

преди 4 месеца

Личи си колко си имал нова кола. До момента никакви дребни ремонти от 10 нови коли, които сме имали в семейството. Нито един. Само дейности, заменими от роботи (които прочее сглобяват колите на 70%). Карам кола 2-3 години, сменям с новата. Не ми се правете на ценни. Не сте. И по доходите ви си личи. Автомоньорът е най-нископлатената професия на света.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Четиридневната работна седмица щяла да пребори оскъпяването на суровините и навлизането в рецесия. Отново неадекватни управленски решения.

20

до 21

преди 4 месеца

добре че всички папагали така подцениха Путин и РФ , че са в каменната ера, сега се чудят от къде да докопат още оръжие за урките щото усешат сибирския вятър на промяната

19

До 8мия профан

преди 4 месеца

Каквато и кола да си купиш в един момент пак опираш до сервиза. Или при всеки дребен ремонт ще си купуваш нова кола и ще хвърляш предишната ?!