331

ДОБРЕ ЗАПОЗНАТ

преди 3 месеца

НАЛИ ЗНАЕТЕ КОГА И ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК СТАВА ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ЯЗВИТЕЛЕН???? ЗНАЕТЕ ЛИ??? ИМА КОНКРЕТНА ПРИЧИНА ЗА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ Я КОЯ Е????

330

Анонимен

преди 3 месеца

До 363:Ерген е,защото по време на прехода е имало доста голяма хамериканска пропаганда според плана Ран-Ът да не създават семейство.Идеята е била намаляване на населението.Доста от неговото поколение си останаха така.А и умните,красивите българки са станали през 90-те жертви на трафик като по този начин избора е намалял.В тяхна чест е статуята на Лилит в центъра на София.Обвинява властта за участта им като сочи с пръст.

329

Анонимен

преди 3 месеца

Тези, които коментират кой имал деца - кой нямал, да не плачат след време когато имат деца и нямат внуци щото никой не е застрахован!!! Кой над каквото се подиграва- това го чака. Нищо лично.

328

Турлюгюблюк

преди 3 месеца

Слави, не мислиш ли че вече имаш достатъчно власт и пари? Не е ли време да се задомиш? Парите в гpoба ли ще си ги носиш? Или какви са ти творческите планове? РаZкажи, стига само си пл.юл като тотално деградирал пич.

327

ШОК

преди 3 месеца

Е това вече наистина е изумително - от най-желания ерген в държавата и един от най-богатите българи, да свършиш сам, без жена и деца. За това се искат много сериозни ментални изкривявания.

326

Анонимен

преди 3 месеца

Как беше " да овладеем службите и малко ала бала на изборите" сами си го казаха ,пък и некадърно го правят като оня дето си свалил кода на флашка и си тръгнал много са зле тия ППДБ ГЕРБ и ДПС

325

Анонимен

преди 3 месеца

Онзи, дето иска да ми налага ергенски данък, У ЛЕВО!

324

Анонимен

преди 3 месеца

Страда от МС.

323

Семейни ценности

преди 3 месеца

Васко Терзиев има две дъщери, славе, ти колко имаш?

322

Мъж за ПРИМЕР!

преди 3 месеца

Академик Колю Денков има жена и деца. Кирчо също. А Кокорчо се чувства чудесно от другата страна на дъгата. Но защо Слави няма жена и деца? Защото оправданието за липса на време за личен живот звучи по-скоро като оправдание, но не и като причина. Щото за любовта граници няма, а Славито е имал допир до най-великолепните жени през годините. Какъв е проблема?

321

Анонимен

преди 3 месеца

Терзиев е дал 5 милиона да го направят кмет. Ако не беше избран за кмет трябваше Киро и Кокоро да му връщат ресто. Човекът си е платил масрафа.

320

Кеф

преди 3 месеца

Тоя славито много свободно време има, но така е който няма деца.

319

Морал и Ценности

преди 3 месеца

Абе хора... не бива да позволявате на мъже, които нямат семейства, като Слави, Бойко и Путин да ви определят дневния ред. Щом един мъж няма жена до него, то явно този мъж има СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ. Финансови или ментални. Както знаем добре - тримцата изброени нямат финансови проблеми.

318

Анонимен

преди 3 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца. Манипулация стара като света.

317

...!

преди 3 месеца

Хекимян го знаеше цяла България , а кой беше този Терзиев? Колкото пъти се погледнеше в огледалото и оттам виждаше ... мис Бони! Софиянци искаха сеир и ето , получиха си го! Е, ще трябва и да си го платят!

316

Ха ха,

преди 3 месеца

ПП -сите , още малко и ще изкарат Чалгаря ...привърженик на ГЕРБ! Хайде малко по-полека! Та нали заедно със СлаФчо заедно пеехте в хора на анти-ГЕРБ пропагандата!

315

сандо

преди 3 месеца

и Васето нищо не знае ...

314

Анонимен

преди 3 месеца

По закон се броят само бюлетините в урната и този резултат се записва в протоколите. За какви машини говори Слави? Нима не знае, че машините са само принтери

313

Анонимен

преди 3 месеца

След слабата демократична власт идват лица, които подменят демокрацията с беззаконие-нормално и естествено. Чакаме властта на военните. В нашия случай няма да са нашите военни. Народ, който мята гюбеци на турски маанета разбирай чалга, няма собствено бъдеще, защото няма своя идентичност. Майната му на такъв народ-естествено, че ще му подменят вота! Властта е средство за лично облагодетелстване в група. Някой да има някакви други принципи?

312

Анонимен

преди 3 месеца

А бе всички сте Селтик БГ. Обърнахте София на свинарник!