42

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма грешка. Турция е в тесни връзки с Русия. Продава оръжие и дронове на режима на Путин чрез Иран и Сирия, закупи руската система С 400 от Русия и така поставя НАТО в риск.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До Плациков Прав си от руските самальоти дараци и летящи табуретки файда йок. Те затова и напоследък не приближават фронтовата линия на по-малко от 50км и е пълен абсурд да я пресекат. Ил 76 с севернокорейските ракети направи грешката да се доближи на 40 км и украинците го думнаха, та руския плач и сълзи по тоя повод стигнаха чак до ООН.

40

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Всичко е от полза за нашия съюз НАТО. Най-много за югоизточния фланг за нужни стратегически ядрени бомби. Украйна вече произвежда подводни дронове,които ще очистят Черно море от всички руски черупки,също ще бъдат унищожени и подводници,ако влязат там. Така Крим ще стане бързо отново украински,което ще ускори краят на Русия.

39

до 34

преди 4 месеца

Заблудена .ършо напиши Russian casulties in Ukraine.Mediazone count, update и ще видиш действителните жертви на Руснаците. М.ршо ако Пуснаците са изгубили 380К тогава с кого воюват Украинските фашисти бе .ъпанр ? Дай ми отговор с кого воюват досега нито един забруден не ми е отговорил. Руснаците направиха само една мобилизация и тя е за ротация Укропите правят вече 13 мобилизация. Ще говорим след няколко месеца като рехне отбраната и вече няма резерви.

38

Анонимен

преди 4 месеца

До 41 Е сигурно и за това фермерите в цяла Европа почнаха да се бунтуват

37

Тутмаников

преди 4 месеца

Голям глад се задава в расиюшка, ще им събираме хуманитарна помощ, но след като спрат войната и се изтеглят обратно в блатата. Поредния гладомор ще ги отрезви.

36

Плациков

преди 4 месеца

Файда от самалети почти няма. Реzняците за две години загубиха 330 в Украина, значи ние ако вземем 16тта самале , ше ни стигнат за един месец при евентуална война.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Cтaнa яcнo, чe cтpaтerичeckия napтньop no npинциn нe ни e cмятaл зa gъpжaвa и нapog, и ни nogroтвя зa зakpивaнe... A nъk Pageв cи бeшe нanълнo npaв зa Гpиneнитe!

34

Анонимен

преди 4 месеца

До 33 Е само като пък и хляба още не са го засяли

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ако гътнем още някой паметник , може и на нас някой бонус.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До 36 И това вече се изтърка не ти ли е ясно

31

Хах

преди 4 месеца

Пък на нашите части от евентуално готови изтребители през 24 г.се подписа лично Тагаренко, министър на войната в помощ на Украйна.

30

Анонимен

преди 4 месеца

До до 24 Вервай си. Ама само с вяра няма как да изплуват флагмана ракетонос... пардон лайноносец Масква, няма как да изплува нито Балшой Дрисантен кораб Новочеркаск нито ще полетят 331 руски самальота тип летящи ковчези отново, нито ще тръгнат в щурм 6000 руски танка, нито ще възкръснат 380 хиляди руски нещастници за нов живот.

29

Ти да видиш..

преди 4 месеца

Всички купуват Ф-16 като топъл хляб , нашия Рундьо иска Грипен.

28

Защо не слушат рунди

преди 4 месеца

Турци и гърци много наивни. Та не слушат наш рундьо, че ф-ките не стават за нищо и трябва да си държим на миговете и грипени. Нашата армия заслужила по-хубавите самолети от гръцката и турска изостанали. Добре, че Тагарев ги постави на място, но има много за ринене в пропитата с руска пропаганда бна. Трябва да се реже от корен.

27

Анонимен

преди 4 месеца

До 30 Да и баба ти така разправя

26

До до 24

преди 4 месеца

Абе тавариш ти май живееш в измерението хикс. рушняшката армия го докарва от само от пушечно месо. При авдеевка доказаните загуби в техника са 1/12. Демек на една бойна машина на укрите,путиноорките губят 12. И това е доказано от независими източници, тавариш, които броят това което се вижда на видео и снимки и се докаже геолокацията му.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До 28 Е май падат други или само на теб ти се привижда,че България през последните 35 години е с Русия и като е така що си в НАТО и ЕС,а кво получи от цялата тая работа българина потупване по рамото и усмивки от служебното куче

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 25 Радвам се че омразните съветски окупационни истукани в България почнаха да падат един по един. Идва времето когато и най-запаления български русофил с минималния си брой мозъчни клетки достатъчни за поддържане на мизepния му живот ще стопли че Русия е фалшива работа.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Е сега и тяхните ли ще ги правят 100 години или човека взе парите и каза ла видим