235

Gogo

преди 4 месеца

Тоя па много искрено лъже беее. Я съм говорил с гърци, а те ми казаха, че с еврото веднага са обеднели с 50 процента.

234

Анонимен

преди 4 месеца

За какво ги е страх от референдума че са готови да постъпват европейските ценности. Нали демокрацията е една от европейските ценности. Бързат защото времето им изтича и искат да окрадат едни пари от резерва

233

Анонимен

преди 4 месеца

До 253. Това ли е единственото предимство. Питай повечето хора колко пари имат в сметките си и колко често им се налага да сменят в евро. Толкова много ли ще си спестят че да покрият увеличението цената на стоки и услуги.

232

предимства

преди 4 месеца

Ако се въведе еврото няма да имам нужда от левова сметка. Няма да плащам за поддържане на тази сметка и няма да плащам такса за обръщане на левове в евро и обратно.

231

преди 4 месеца

Истината е, че благодарение на валутния борд българският лев е силен и едва след като станем част от еврозоната, ще можем да участваме във вземането на решения за паричната политикаТова определено не е вярно! България може да реши самостоятелно да разкара борда. България по никакъв начин не може да влияе на еврото.Подписали сме, че ще го приемем но няма краен срок. Бързането в момента е безсмислено. България има два проблема: Мафията и раждаемостта.

230

Ясно е

преди 4 месеца

Руските диверсанти плашат българина с фалшиви доводи.

229

Ах

преди 4 месеца

Тия дупедавци продават Майка България!За чий *** ни е това евро???Имаме си стабилен лев,Валутният борд ни го гарантира.Защо трябва да губим нац.символ,който впрочем е и символ на държавността ни?Защо да не направим референдум дали народа иска или не тая измислена валуна?!За кои се мислят тия *** от Продължаваме продожбата?Киро простото,гейкокорчо,Пинокио изпълнямат плана за унищожаване на държавността ни!!!Вън тия продажници и съд за тях!Кога Кокорестия гей ще спре със заемите?

228

Сигурен съм че

преди 4 месеца

Еврото ще е добре за България.

227

До Анонимен 245

преди 4 месеца

Копейките дори не се усетиха за какво им говориш и почнаха да ти ляпт плюсове.

226

Лек Мек

преди 4 месеца

До Анонимен 245. Продължавай да сънуваш ,болшевико .

225

Gogo

преди 4 месеца

После как няма ги бият в НСхахахатози 1но вярно нещо не издекламира(нали не смятате че може да мисли сам?)Истината е, че е незаконно да не се направи референдум(а той покрива изискванията по конституция, освен ако и това не смениха тия въпросните) Истина е, че далеч по-развити и по-отдавна в ЕС държави от нас не случайно не са приели ;) Няма как те с пъти по-голям БВП да нямат проблеми с техните валути, а нищонепроизвеждаща Бг да имал проблем "бизнеса"Само лаици ще ви се вържат ;)

224

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли да кажете че Тексас се отцепи от САЩ е че почва гражданска война или чакате намигване от Посолството!Аз ли да ви подсказвам новините

223

Анонимен

преди 4 месеца

Долен дупЕдавец и г...ец.

222

555

преди 4 месеца

Явно някои желаят да ни набутат при ( PIGS )-прасетата в превод, които са Португалия, Италия, Гърция,Испания и са най-задлъжнялите страни в ЕС.

221

Анонимен

преди 4 месеца

До 240. Вижте в как са се позициониране Кирчо и Кокорчо и цялата сглобка и давайте в обратна посока

220

Анонимен

преди 4 месеца

До 238. До скоро Чехия и Полша бяха социалистически страни и неможеш да ги сравняваш. Факт е обаче че те се развиват и без еврото. Има и други страни от ЕС които не са приели еврото. Защо не сравняваш Швеция например с Испания.

219

Ветропоказател

преди 4 месеца

Вижте как са се позиционирали русофилите, чуйте ги какво говорят и тръгвайте в обратната на тях посока! Ще сте на печелившата страна!

218

Анонимен

преди 4 месеца

До 235. Е някои сега чакат РФ да се разпадне. Това значи ли че вместо това ЕС ще се разпадне

217

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 216 - Със сигурност Чехия и Полша са по-бедни от Германия, Франция, Италия, Испания и т.н., които са приели еврото.

216

Tangra

преди 4 месеца

ОК, съгласен съм но да направят едни бесилки на площада, и всеки ден да им напомнят, че ако този лъже ще бъде обесен и оплют от хората.