17

какво

преди 4 месеца

Украинците са го свалили. Хем да накажат предателите които са се предали

16

Анонимен

преди 4 месеца

Самолетът е бил натоварен с боеприпаси. Голташка Русия отново се провали не можа да свали антична СССР-ска ракета, която Украйна е използвала. На Русия няма как да имаш вяра никога.

15

Факт

преди 4 месеца

Има унищожен самолет от Украйна с техни пшеници над руска земя,какво има да се прехвърля.Украйна са фашисти терористи.

14

Случаен минувач

преди 4 месеца

Изявленията в СС на ООН вече надминават по безумие тези в народното събрание. Само шизофреници ли се занимават с политика вече!?

13

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 10 След опознаване по ДНК руснаците ще предадат тленните останки и тогава какво? Пак ли ще е лъжа?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ако пък това е сигнал до украинците от управниците им? В смисъл, не бива да се предавате в плен, че ви чака смърт. Укрофашисткият режим е способен на всичко, даже да избие свои, за да даде урок на останалите. Изпитват недостиг на бойци, новите не стават. Мобилизацията не върви. А така с един удар два заека. Сваляме руски самолет и даваме урок на укрите, които смятат да се предават.

11

Румен

преди 4 месеца

Украинците свалиха самолета. Точка.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се че и двете страни ще се обвиняват взаимно и ще отричат. Нищо няма да научим конкретно. Благодаря. Единственото в случая важно е на кого пропагандата ще надделее. А ние знаем в нашия район как стоят нещата.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Никакви военнопленници не е имало в самолета , раша пак лъже . Ако това беше така щеше да има международно разследване а това е голям коз ако се докаже .

8

Наблюдател

преди 4 месеца

Най-лесният начин да се докаже истината, е независима международна експертиза! Всички знаем, че Кремъл никога няма да я допусне! А копейките нека си циклят врели-некипели!

7

мдаа

преди 4 месеца

Нормално е САЩ, Франция и сие спонсори на укрофашистите да обвиняват Русия. Иначе ще се окажат съучастници в убийството на тези пленници, защото самолетът може да е свален с "демократична" западна ракета.

6

Укронацитата

преди 4 месеца

ще взривят света. "Ако информациите, говорещи за украински военнопленници в самолета, се потвърдят, това ще бъде ново крещящо нарушение на международното хуманитарно право от страна на Русия, като за първи път се използва във въздуха жив щит, за да се прикрие транспортирането на ракети, добави украинската представителка в ООН."

5

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Съветска шизофрения.Руснаците от Москва и руснаците от Киев са едно и също лице с раздвоена личност,което като пийне малко руска водка изпада в типичен за алкохолизма делириум. Та вчера това лице се е виждало ту като изразител на една,ту като изразител на друга халюцинации. Просто в Москва и Киев се чудят как да шантажират още ЕС и САЩ за кинти и оръжие,че да им е лесно да ни нападнат заедно след победата на КПСС на идните избори. А рестрикции за Москва са невъзможни,щом няма рестрикции за Киев.

4

баба мара

преди 4 месеца

франция кога ще напусне бившите си колонии къде изпробва наи новите сиракети пак по островите сред океаните те нямат право да се обаждат и даобсъждат русия и другите

3

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не виждам какво има да се дискутира. Украинците убиха ли своите? Убиха ги.

2

баба мара

преди 4 месеца

пияни и дрогирани украинци изобщо не са разбрали какво са свалили каксвалиха пътн самолет за малаизия преди години сс при оон какво се ослушваи не излизат с декларация

1

По същество

преди 4 месеца

Бандеровците сгазиха лука за пореден път. Всеки път когато ФАЩ и запАда трябва да ги измъкват от такива ситуации е удар по реномето на вторите.