43

Анонимен

преди 4 месеца

А престъпленията на Путин кога

42

2

преди 4 месеца

успяха да пробият отбраната на зомбакнацистишена и да влязат в града, заемайки няколко улици. Зомбита на киевската хунта атакуват позициите на руските бойци 24/7, опитвайки се да си върнат загубените позиции. И те ще правят това много дълго време и ще използва всички възможни сили за това, включително куп БПЛА и много зомбита. Засега руските бойци удържат новите позиции.

41

1

преди 4 месеца

Авдеевско направление. На северния фланг ВС на РФ леко напреднаха в Степовой. Малко на северозапад зомбитата на киевският наркокартел атакуват позициите на руснаците от Бердичи. Вчера се появи информация, че зомбакнацистишена е успял да изтласка руските бойци в този район, но все още не е потвърдена. Освен това на северния фланг битките се водят източно от Авдеевския коксов завод, както и близо до Каменка. Зомбитата на киевската хунта се активизираха максимално в югоизточния сектор, където руснаците

40

000

преди 4 месеца

Каква наглост,влизаш неканен в държавата им ,убиваш хиляди мирни украинци,разрушаваш им всичко което са изградили и имаш нахалството да обвиняваш потърпевшата си съседка.Те ли са тези ,които са унищожили самолета със свои съграждани?Кого правят на луди или те самите по рождение са си такива.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Купянско направление. В северната част на Купянския сектор продължават боевете с ниска интензивност в района на Синковка. ВС на РФ си взеха почивка от щурма на укрепения район, който се оказа по-труден за превземане от първоначално очакваното. На изток има боеве при Котляровка и Ивановка. На юг ВС на РФ все още не се опитват да надградят успеха след превземането на Крахмалное. През изминалото денонощие не са регистрирани щурмове по позиции на зомбираната по натовски стандарт биомаса край Берестовой и Табаевка.

38

2

преди 4 месеца

Използвайки физически и морален натиск, военните принуждават Сергей да подпише договор и да отиде на фронта като щурмовик", пише журналистът. По-късно Гуз публикува копие от писменото изявление на Гришин, адресирано до командира на военна част A4267.

37

1

преди 4 месеца

Историята на един от нещастниците, които биват отвличани по улиците на украинските градове. И сега в Украйна има стотици такива истории. Или по-скоро хиляди... TЦК на град Черновицкий отвлече мъж с нелечимо бъбречно заболяване. Трети ден го държат без храна и вода, като изискват да подпише договор и да отиде като щурмовик в една от частите на ВСУ. Това съобщи журналистът Сергей Гуз на страницата си във Фейсбук. "На Сергей Гришин е отказано обаждане от местната полиция и представители на съдебно-медицинската експертиза.

36

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЗЕЛЕНСКИ: УБИЙСТВАТА В БУЧА, ВЗРИВЯВАНЕТО НА ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА НОВА КАХОВКА И СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ С ПЛЕННИЦИ ОТ УКРАЙНА! ВСЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ :D

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ами то и Израел убиха сумати техни заложници по погрешка. На всеки се слчва.

34

това им признавам

преди 4 месеца

Несъмнено по наглост и вероломство, подлост и арогантност руснаците са номер едно.Те нападнаха независима държава, с която имат договори и която държава е унишожила ядрените си оръжия, защото и руснаците са гарантирали нейната цялост и сега искат да Еизкарат защитаващата се държава ,като нарушител на международното право. НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ В СВЕТА. ПУТИНОВОДИТЕ СА НОМЕР ЕДНО.

33

Да

преди 4 месеца

Най странното е че някой елементи виждат какви престъпления върши хунтата в Киев но поради промити мозъци и пропаганда не приемат истината.

32

анонимен

преди 4 месеца

вова, избивай наред, без пленници, какво чакаш?...не виждаш ли, из-ро-дите своите избиват...

31

Това е

преди 4 месеца

Зеленски продаде на САЩ и НАТО цяла страна за пушечно месо а вие за 65 войника.

30

Трезвоглед

преди 4 месеца

Украйна стреля по ранените си; Украйна погребва мъртвите си с булдозери; Украйна стреля в гръб на онези, които не искат да умрат за хазяината на Зеленски; Украйна разстрелва своите военнопленници;.... Украинци, може би нещо не е наред с Украйна?

29

Украйна терористи

преди 4 месеца

Самолета който е трябва да свалят украинците е превозвал ракети но теса ги объркали и са убили свойте хора.Помнители Малайзийският бойнг преди години пак същото.

28

asd

преди 4 месеца

Тия папагали дето повтарят за някакви наркомани, вие вярвате на това, което ви твърди един диктатор? Наркомани, нацисти, фашисти и повтаряте ли повтаряте. Едно е ясно. Една нация спря втората армия в света. Това без качествени, мотивирани да защитават народа си мъже не става.

27

При Този

преди 4 месеца

...не е само алкохол! Не знам какви са субстанциите,но си ги бива!

26

offff

преди 4 месеца

Да е , и Пригожин Зленски го свали сигурно ...

25

Некъф

преди 4 месеца

Няма такива наглеци като пияните рашки! Крадеца вика дръжте крадеца

24

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова е просто, демократите губят изборите. Това свършва ПП приключват. Ако нямате позната украинци, а само плямпате разбирам. Това, което са ми казвали е, че вече има опозиция в самата Украйна. Много хора загинаха в това нещо. Все повече се чуват гласове за примирие, включително и от Давос. Войнолюбците да ходят да се бият за който си изберат. Видя се "великата" могучая, видя се обаче и че санкциите не работят срещу тях както се очакваше. Няма да бъдат унищожени,споко.аНека хейта започне сега