65

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли какво подписа Зелето с англетата?Ако някой нападне англетата укрите са длъжни да им осигурят пушечно месо.Това споразумение е за следващите 10 години,т.е. ако сега спре войната в Укроленд и хутите нападнат англетата примерно пак ще ловят укрите по улиците,за да ги пращат насила на фронта.

64

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 84 Фактите са следните - оръжията, които са изпратили англичаните на руснаците през ВСВ, са били за скрап, остарели и стари ненужни оръжия, невършещи работа, когато руснаците са видяли какви оръжия им пращат от Англия, са казали на англичаните, да не пращат повече оръжия, за да не им отнемат време и персонал, по прехвърляне на тези остарели и неефективни оръжия!

63

виждам

преди 4 месеца

Вече виждам острова като парче радиактивна скала

62

Холмс

преди 4 месеца

боя се, че на короната ще трябват доста суначета срещу раша

61

До Анонимен 84

преди 4 месеца

Бе то и ВСВ пак бяха така Англичаните, пък накрая даваха милиони тонове товари на рашистан и горе доле всичко необходимо за да може рашистан да води войната! Та не ги мисли ти Англичаните! :)))))))))))))

60

Анонимен

преди 4 месеца

Това значи била истинската идея на англичаните да съберат от колониите си от кол и въже индиици пакистанци всякави да им натрапват в *** глави че са англичани и сега като са им промили мозъка да ги пратят за пушечно месо. А най богатите англичани да си пият чайче и да дават заповеди кой къде да ходи да мре за родината....

59

Анонимен

преди 4 месеца

Първо, ментора на Зеленски - Коломойски, да върне ограбените пари на украинците, той ограби всички украинци чрез частната си банка, окраде по бандитски и самата Украйна и каквото имущество набара, което имущество е създадено и построено от руснаците, съд и за Зеленски, за извършените масови убийства на славяни и други хора!

58

Англосаксонец

преди 4 месеца

Аз съм англосаксонец не славянин мразя славяни *** и комунисти

57

Пак?

преди 4 месеца

Пак ли са пуснали интернет на русофилите в Карлуково?

56

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименАми точно заради това, че нямат и да започнат ускорено въоръжаване, капиш ?

55

Братя Англичани

преди 4 месеца

Набирайте добронолци в България и аз ще се включа в състава на британската армия!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Дневна доза "подготвяйте се за война с Русия"

53

А бе

преди 4 месеца

Сандърс, що не ме хванеш за...Сандърса?

52

Анонимен

преди 4 месеца

Изпитваме чувства на отвращение и презрение, повръща ни се от масовия убиец Зеленски!За украинците , ни е жал, жал, че превърнаха тези чудесни, образовани и трудолюбиви хора в ***, наркомани, бандити и нацистки зомбита, пълнейки главите им с лъжи и използвайки ги, като пушечно месо срещу собственото им население+роднини и срещу братята им руснаци, също и като месо за органи, като слуги, като материал за експерименти и каквото се сетите още, трагедията е голяма! Това трябва да спре!

51

Анонимен

преди 4 месеца

За каква война се готвят точно, при положение, че миналото лято като трябваше да дават танкове на Укропия, началника на сухопътните сили рече че те разполагат реално само с една танкова бригада, всичко друго е действащо само на хартия и заради това дадоха на ВСУ само 6 или 8 Челенджъра, не помня точната цифра

50

Хеттрик

преди 4 месеца

Наполеон - Русия 0:1, Хитлер - СССР 0:2, НАТО - Русия 0:3 :)

49

Конфуций

преди 4 месеца

Хвърлят се кьор фишеци, никаква заплаха за запада няма, и на децата е ясно ноооо, армията на Русия се обновява и модернизира а на запада - не. Затова вият на умряло от военните министерства, трябват им пари за обновяване на въоръжението.

48

Анонимен

преди 4 месеца

"При Британия ще има тотално остъкляване" - Едва ли ще се наложи. Остъкляването е крайна мярка. Даже "Посейдон" му е много на острова. 40-50 броя хиперзвукови "Циркон"-и във възловите точки са му напълно достатъчни.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Що бре? Нали укрите се бият зарад тях

46

129

преди 4 месеца

До 78То тия ядрени слънца светнат ли ще светнат и по всички по големи градове в Русия. Година две след товапоследния ще затвори вратата на земята.