142

Анонимен

преди 4 месеца

Евала на младите!Гледайте си кефа,и не позволявайте да сте роби на политиците,както направихме ние,по-възрастните...

141

Анонимен

преди 4 месеца

До 142. Това абсолютно не и вярно. Не оправдавай по този начин мързела си. Човек учи не по задължение, а когато изпитва влечение към знанията. Този, който не учи, за да не се прецака случайно, влиза в категорията, за която пишат по-горе.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Нали имате Изкуствен Интелект за какво са ви работници . ИИ ще свърши всичко и данъци ще плаща , да храни милюзите

139

Сър Джеймс

преди 4 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

138

До136

преди 4 месеца

По времето на тодор живков, България фалира 3 пъти, дори и топлийките внасяхме от ГДР. За екология не се говореше и децата в Русе,Бургас и гълъбово си живееха щастливо отровени от раждането. Сега БВП на България е три пъти по голям от времето на Тодор Живков,който нямаше пари и му кърпеха чорапите, а дъщеря му..Людмила Живкова като прогресивна и начетена си правеше прическите в Париж, използвайки правителствения самолет.

137

Анонимен

преди 4 месеца

До 141. При нас социално-културните фибри се разпаднаха в резултат на комунизма?! Извинявай приятелю! Не знам кой набор си, но точно при комунизма тези фибри бяха изключително здрави. Разпаднаха се заедно с него.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Защо да учат и да се трудят, като виждат, че колкото и да дават от себе си нямат шанс ако не са от нечио котило.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Така е като няма дисциплина, нито пример, че трудът непременно води до награда, материална и духовна. Пак опираме до липсващия морален код. Вижте японци, с и наблизо - турци, хървати. Как развиха държавите си напоследък? При нас социално-културните фибри се разпадат в резултат на комунизъм, атеизъм и неолиберализъм.

134

Анонимен

преди 4 месеца

В бьлгария като подкупиш политиците и нахраниш журналите и синдита нямаш проблеми.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Китай започна да продава облигации за инвестиции на свободни държавни и други средства, това което досега правят сащ и поддържат финансовата си система. Признак за установяване на втора паралелна финансово-индустриална система алтернатива на запада.

132

при Тодор Живков

преди 4 месеца

идваха, работеха няколко години предимно в строителството и после се връщаха във Виетнам. И се държаваха много прилично в България, и построиха много. А сега никой няма да дойде на мизерните заплати, а и няма какво да се работи в България.

131

Екстра

преди 4 месеца

Учи пет години висше, после бачкай за 1400 лева при наем 600-800 лв и сметки 400-500 лева, ожени се, зароби се с ипотека в някой софийски коптор и чакай да умреш на 30 я от инфаркт, я от катастрофа, я някой неосвидетелстван да те застреля/наръга, защото гласовете са му казали така.

130

при Тодор Живков

преди 4 месеца

При Тодор Живково време при социализма когато бяхме с Русия нямаше пазар на труда. Никой не можеше да си представи че ще ходи да се продава на пазара, никой не се продаваше. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. Тогава държавата не разчиташе пари от външни фондове, както днес. България беше сред 30те най-развити икономики в света.

129

Петров

преди 4 месеца

За какви млади хора бълнувате? Младите мигрираха преди 30 години и родиха деца в нормални държави.

128

къде са

преди 4 месеца

тълпите виетнамци, дето щяха да идват да бачкат тука

127

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантическите ценности в действие. Затаете дъх. Тепърва идва кулминацията.

126

Резултат

преди 4 месеца

Заради психичното състояние на едно джудже и манията му да стане като Петър първи света е на прага на война. Обвинявам и руснаците,защото допуснаха това нищожество, името му не следва да бъде споменавано, да унищожи и техния. И нашия живот.

125

хи хи хи

преди 4 месеца

Липсвали кадри - че какво произвежда България - индустрията на България произвежда капачки, химикалки, чаши, липсвали кадри, хи хи хи ...

124

липсата на кадри

преди 4 месеца

на пазара на труда - на пазара има стока, а не кадри. Работодателят наема стока от пазара на труда за да я въведе в експлоатация за реализиранет на бизнес проект от който да реализира печалба. За какви кадри става дума, това да не е кино. Какво е ейчар, какво правят ейчарите, управляват човешки ресурс, ресурс както принтерите, машините, автомобилите, складовете!

123

Анонимен

преди 4 месеца

Аз мисля на първо място за себе си, ако около мен има слуги на запада, които са заплаха за мен -- почвам да заточвам ножове, в правилния момент трябва да бъдат използвани.