46

Българин007

преди 4 месеца

Издишането е вече започнало, опитват се да крепят нещата с разни статии за "повишаващите" се цени.

45

Лъв

преди 4 месеца

Цените на имотите в София - надолу със 47% . Цените на имотите в България - нагоре със 39 % . Това е моята прогноза за 2024-та година.

44

Алекс

преди 4 месеца

Цените на имотите се определят от банкерите,а не от брокерите.Всички тези мнения са безпредметни.Излишно е да се четат.Според доклад на Уникредит имотния пазар в София е в състояние на балон.Следва изпускане на балона.

43

Хахахха

преди 4 месеца

Пускайте по една такава статия на ден, иначе ще го спукате до края на януари.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Надолу!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Брокерчета търсете си работа, че гладни ще ходите с кутия от обувки да просите

40

българските служби

преди 4 месеца

Какво смятят или не,тези тарикати,Пари Нема....ще го ядат

39

Хе Хе

преди 4 месеца

Пари няма в САЩ и Германия ама в булгаристанО Га Ня имал бол за бетонни коптори в гета тип Могадишу далеч от всякаква модерна градска среда. Шъ фърчат цените ама друг път при лихвички 8-10 процента дето се задават.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Сайтовете за имоти са претъпкани с обяви, някои са от години- а цените хвърчат ли хвърчат и защо....

37

Мхм

преди 4 месеца

Половина дузина черешари се наредили за черешовите цени да говорят.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Вече по 2 статии на ден с лъжи за имотите. По реддит са плъзнали и пускат постоянно лъжи брокерчетата защото нямат работа и не се продават вече тези надценени имоти. Лошото е че балъците които купуват на тези цени свършиха

35

ЧЕСТЕН БРОКЕР

преди 4 месеца

Само нагоре! купувай народе 2 стай ще струват 1милион лева вервайте ми

34

Анонимен

преди 4 месеца

Още една "статийка" по темата днес? Няма балъжи вече. Айде къш алчни брокерчета. НАДОЛУ!

33

До Хелзинския комите

преди 4 месеца

До Хелзинския комитет - ясно е, че правиш провокация - това на страна. НО нещо важно - ДЕМОГРАФСКИЯТ ПРОБЛЕМ на България НЕ Е липсата на ХОРА (такива има и винаги ще има), а ЛИПСАТА НА БЪЛГАРИ! Това са ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА! Да заселваме не-българи НЕ решава демографския проблем, а го ЗАДЪЛБОЧАВА БРУТАЛНО! А тия пасквили на днес.бг са през няколко дни и хората им се смеят. Даже наематели се бъзикат с брокерите за тия "писания". Днес са пуснали 3 "статии" - явно зорът ги е ударил в доказателство.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тези измишльотини, свършиха кукувиците дето да си дават парите за нищо. Няма качествени имоти които да заслужават тези пари.

31

Планът

преди 4 месеца

Целта на статията: 1. ОПИТ (няма кой да се върже) за изкуствено вдигане на цените от "бизнесмени", които притежават ЕДНОВРЕМЕННО dnes.bg, imoti.net, bulgaria on air и др. 2. ВСИЧКИ съседни страни (и не само) са с ДАЛЕЧ ПО-НИСКИ ЦЕНИ на имотите и по-качествени. Идеята е да изгонят една част от населението, за да заселят друга (подмяна на населението) от една страна, и да поробят останалото население от друга, като те направят като в САЩ-цял живот работиш да изплатиш покрива над главата си.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Купувам гараж. Давам 300 000 евро. Я си...

29

мнение

преди 4 месеца

Сега.... да ви кажа как ще се движат цените на имотите и не само на тях. За тези, които имат доходи колкото да преживяват ще се вдигат нагоре, а тези, които имат високи доходи и те продължават да растат, цените ще се движат надолу.... просто и ясно

28

Защо???

преди 4 месеца

Три въпроса към днес.бг: 1. Защо днес.бг пуска трета "статия" в рамките на деня за да ни обяснява, че цените са щели да се вдигат, като всички знаят, че истинска причина за това няма, освен алчността на брокерите, които са на процент? 2. днес.бг и споменатите imoti.net са с едни и същи собственици (вижте лентата най-горе). Ясно е, че "статията" е част от схема за изкуствено вдигане на цените. Защо мислите, че някой ще се върже? 3. Мнозинството в Сф взима 1300-1600лв. Кой ще ви се навие?

27

николай

преди 4 месеца

по-добре да си нупя гараж и да живея в него