130

Анонимен

преди 4 месеца

Пропагандата в този сайт 24 часа в дененощието, 35 дни в месец, 366 дни годиншо. За изпълнен план бонуси от консулството

129

БЕЛОРУСКИЙ ВОКЗАЛ

преди 4 месеца

ПРЕДНИЯТ ПЪТ "ПРОШОГАЛИ ПОЛЬЗЕМЛИ" СЕГА ЩЕ Я ОБХОДИМ ЦЯЛАТА!!...

128

чудно ми е

преди 4 месеца

Дори и тези заблудени и / или платени хора, които подкрепят джуджето......нима не виждат, че светът се доближи към война тотална....и ако избухне такава война, подкрепящите путин пак ли ще кажат, че запада е виновен? Та всеки човек знае ,кой започна войната, кой танкове са в украйна, как русия окупира и зелените и човечета завладяха територия на Украйна. И не ми излизайте с лъжите на Радев, че ако Украйна даде на агресора част от територията си ще има мир.Утре и на нас може да се случи.

127

Я па ти..

преди 4 месеца

До Бай Дрън 163 Ти не си разбрал и че няма по лошо нещо от Войната и се кефиш на Вова. Ама Вова зацапа яко свещите.

126

Анонимен

преди 4 месеца

До amerika za bulgaria. Пиши на кирилица бе никой не си разваля очите да се мъчи да ти прочете иероглифите.

125

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 174. Русофобти следят нещата в Русия повече от русофилти. Идеята е каквото и негативно да се случи, дори и най малкото и веднага да зареват неистово. Затва са много информирани. А русофилти я караме ларж.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Уж сте евроатлантици а само за Русия мислите, явно объркването ви не е само за това колко пола има

123

Анонимен

преди 4 месеца

А съпругите на мобилизираните от Дзиления с радост ги изпращат и с радост ги посрещат могилизирани нали ? ако им намерят телата въобще понеже неслучайно е въведена новата мода подвижни крематориуми - първо се вземат резервните части и после ни лук яли ни лук мирисали нищо не съществува.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Тази антируска тема всички, всички, всички я възприемат като раболепие и самоунижение пред американците, Никой здравомислещ не си прави илюзия, че го правите от загриженост и обективност. При вас няма информация за реалните събития в страните на ЕС, нито за полша, нито за Испания, за никоя страна не пишете, зашото истината за ЕС далеч не е розова.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Как е форумни войни, победихте ли го вече Путин хаха не ви ли писва по цял ден и нощ да висите в тоя сайт и да драскате глупости за неща които не ви засягат, неудачници

120

Анонимен

преди 4 месеца

Гледах клипчето в предизборния щаб на Пу'ткин.Тая женица ги направи на пух и прах.Особено като им каза,че никой не ги е нападал.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Съпруги ,то само една) ,пък и е нужно да с е сражават за родината които не искат да мобилизация да бягат като украинците )

118

Анонимен

преди 4 месеца

Къде ви са материалите за стачките в Европа> За блокирането на релсовия транспорт в германия? За селкостопанските производители във Франция? Пишете за страните от ЕС!

117

2024

преди 4 месеца

Поредната пропагандна статия .

116

Анонимен

преди 4 месеца

Офф пак ли почнахте

115

Да допълня...

преди 4 месеца

До АнонимеН 156 Руската федерация е временно понятие.Всички уж членове са на стартовата линия, да бягат от престъпна Русия.Това ще е огромно постижение на Путин. Ще задмине Горбачов.

114

Пенсионер

преди 4 месеца

Чета и се възхищавам на свободата в Русия . Окепазиха и демокрацията.Там нищо не е нормално.Русия стана по" добро" място за живеене, от Северна Корея. Там поне няма война.И представете си, искат да наложат тяхната извратена демокрация в Европа.Това не бива да се допуска.

113

Анонимен

преди 4 месеца

За какви свободни избори в Русия може да става дума когато само да се изкажеш срещу войната или срещу некадърната руска армия отиваш в затвора, а от там за сега уж доброволно, но след "изборите" зорноволно заминаваш за пушечно месо в Украйна.

112

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е МНОГО ДОБРО НЕЩО, ЗАЩОТО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО ЛИКВИДИРАНА МОРАЛНО ЗАВИНАГИ И ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ КЪЛНЕ , ПСУВА И УБИВА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЗ НИКАКВИ СКРУПУЛИ ТЕ ЩЕ СА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ С ПРЕИЗБРАН ИЗДИРВАН МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ И НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ ИЗБОРИ БЕЗ ДУНЦОВА И С ПЪЛЕН ФАРС ОБЯВЕНИ РЕЗУЛТАТИ! ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА ДО ПЪЛНОТО ОПОЗОРЯВАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

111

АнонимеН

преди 4 месеца

СЛЕД ИЗБОРИТЕ В РУСКИЯ КОЧИНАРНИК ЩЕ СТАНАТ НЕЛЕГИТИМНИ И ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА НА РУСКИЯ КОЧИНАРНИК! ЗАЩОТО ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ТЪРСЕН МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО! С РЕНОМЕТО НА ЦЯЛАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО НАСЕЛЕНИЕТО И Е СВЪРШЕНО ЩОМ СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПРЕИЗБРАН! СКОРО ВСЕКИ ЩЕ ИМА 100%-ТО МОРАЛНО ПРАВО ДА УБИЕ ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕДНАГА ЩОМ ОБЯВЯТ, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ПЕЧЕЛИ РАЗБИРА СЕ С НЕ ПО МАЛКО ОТ 70%