22

Анонимен

преди 7 месеца

До 3. Нещо яко си се объркал и е добре галошши като теб поне малко да се информират, преди да пишат лъжи и глу.пости. Ще ти дам пример за ротационно правителство с един от съседите ни - Румъния. Пък ти си плямпай пак.

21

Буйо

преди 7 месеца

Щом тъй казва кампесината от БСП значи е обратното и сме на прав път.

20

Калоян

преди 7 месеца

Как ще ни управлява антиевропейско правителство. След като искат да сме част от ЕС и Шенген. И правят това което им кажат от американското правителство.

19

?

преди 7 месеца

Корнелия това от Кремъл ли го чу?

18

Европеец

преди 7 месеца

Ха-ха-ха, каза евразийската червена крава

17

Слава Зглобки!

преди 7 месеца

Абе, какво ще правят на Възраждане другата седмица? Верно ли щели да ги закриват?

16

Xa-xa

преди 7 месеца

Я, каква се е ухилила. Още ли си мисли, че и остана партията

15

Анонимен

преди 7 месеца

Фашисти и крадци, по скоро са крадци.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Нинова сама заявява, че ръководи партия на 130 години. Но до преди 30 години нямаше БСП, тогава беше Българска Комунистическа партия. Тоест Нинова признава, че са наследници на комунистите..

13

Дано Путин

преди 7 месеца

Пусне един Сармат върху всеки завод в България който произвежда оръжие

12

Анонимен

преди 7 месеца

Някой психолог, психиатър, ходжа, поп, будист, шаман да прегледа тази клета жена. Има серизни проблеми с личността и психиката....

11

Майора

преди 7 месеца

Корнелке , каква европейска партия сте след като защитавате Русия и Путин и се обявавате срещу еврото и Еврозоната?Да не говорим че евродепутатите еи начело с Йончева гласуват и срещу решения за България! Та заради вас , Радев и Копейкин сме нс това положение и много малко ни вярват в ЕС!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахаахаххахс . Още малко нейната партия и на възбуждане ще станат най европейските партии. Невменяема

9

Десислава

преди 7 месеца

Максим Каракаш се е отдал на тантрични практики с младата си любовница в офисите на фирмите му. Жененият бизнесмен дава купища пари за любовни мераци. Някой в тази държава мисли ли за младите жени. Толкова много момичета се продават на бизнесмени като Каракаш от беднотия и немотия. Стават сексуални робини на мераците и прищевките на всякакви бизнесмени.

8

Анонимен

преди 7 месеца

подобре днешното ротационно правителство отколкото Нинова и БСП правителство. Така че нинова да се успокои и да пие едно коняче.

7

mz

преди 7 месеца

По добре те отколкото БСП

6

От хората

преди 7 месеца

Ами като не сме пълноправен член,какво се хвалим,че сме в ЕС.Да направим така,че да ни признаят. Територията на България е на ключова позиция.Като не ни искат,много здраве. Ех ,България винаги е страдала от недалновидни управляващи.Но БОГ е с нас.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Aз пък помня когато просруска партия БСП управляваше, 1996/1997 година. Нямаше хляб по магазините. Хората оставаха гладни, докато мутрите разбиваха главите на хората и полицаите и кметовете им бяха подчинени. Заплата се равняваше на 3-5 долара на месец...

4

Анонимен

преди 7 месеца

путин е най-видния про европейски политик. путин и нинова не спят и работят за укрепването на Европейския съюз

3

Анонимен

преди 7 месеца

Такова ротационно правителство няма никъде в Европа и даже в целия свят. Това не е европейска демокрация, да се редуват да ви управляват разни партии. Щом ще се редуват да ви управляват, защо изобщо правите избори? Попитайте европейците как се прави демокрация, ако не знаете и престанете да правите фашизъм и криворазбрана цивилизация.