137

Подсказвам

преди 5 месеца

заврете си веган продуктите в ....

136

Путин

преди 5 месеца

да ви кажа че ракетите и бомбите са екологични чисти.

135

Нане

преди 5 месеца

От ония денове, при студа в краварника, електричките не могли да се зареждат по станциите и в бокса... Били летни коли... ===)))

134

Анонимен

преди 5 месеца

Значи преди милиони години е имало предимно крави и те са унищожили света. Смешници.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Че нали за това са електрическите автомобили, те не отделят вредни газове и кравите ще могат да си *** на воля

132

анонимен

преди 5 месеца

вече в Израел официално се продава изкуствено месо на базата на животински клетки фирмата се казва Aleph Farms, така че скоро може да получат заповед от краварите да се избият и кравите

131

Как беше?

преди 5 месеца

Новото нормално! И после пак ми обяснявайте, как всичко е само конспирация. Заменихме един диктат с червен цвят с друг диктат с розов отенък!

130

Нане

преди 5 месеца

Интересно Земята, що ли не се е затрила при динозаврите... А те са отделяли стотици пъти повече газ от кравите... ===)))

129

не е месо

преди 5 месеца

До Месото е убийствоДоста ограничено мислене - кравите дават и мляко за млечните продукти. Демек ти си веган и не ги ядеш тия неща. Ама не насаждай твоите възгледи на останалите хора

128

Анонимен

преди 5 месеца

Зелени ако преминем само на възобновяеми исочници на енергия които са само 6% от всички източници на енергия. Света трябва да угасне и спре да функционира.Това ли е прогреса които рекламирате на мен лично ми изглежда повече на регрес.

127

cow crazy

преди 5 месеца

Как преди 30 години е имало 2пъти повече крави и не са били проблем. Нали се сещате накъде бият - да се изтребят кравите, демек да се намали естествените млечни продукти (мляко,масло, сирене..) и месо, за да се заместят с изкуственяци още повече-мечта за хр.индустрията. И за повече ГМО-продукти с виско белтъчно съдържание, заместители на ествените храни

126

Индианец

преди 5 месеца

Някога милиони бизони са бродели из прериите на Северна Америка, преди там да има САЩ! Те повече вредни емисии ли са отделяли от кравите които отглеждаме сега?!

125

Месото е убийство

преди 5 месеца

Аз месо не ям от 15 години и се чуствам много добре. От както спрях месото не съм боледувал изобщо.

124

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки човек отделя около 10л. метан на ден! Смятайте, колко километра са!

123

до 99-

преди 5 месеца

Многознайко, явно си отсъствал от часовете по химия и биология , или въобще от училище . Като ядеш насекоми, освен протеини /в мини, мини количества/ приемаш и хитин , вреден за човешкия организъм , непригоден да се храни със насекоми, *** и т.н.От незнание ли ни агитираш или от добра мотивация "зелена гущерова "..Вземи си купи с мотивацията една сочна пържола и се наяж като нормален човек поне 1 път в седмицата , пък пак си драскай.

122

Анонимен

преди 5 месеца

А кравата Милка, направо цвъка шоколади!

121

Анонимен

преди 5 месеца

Човека не е пригоден да яде животни! Айде някой да пробва с голи ръце да убие крава и да я изяде. Както един хищник би направил.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото Нинова за час!

119

Анонимен

преди 5 месеца

Страхът от климатични промени е някакво болестно психично състояние.

118

Влади

преди 5 месеца

Айде пак някой учЕн ми го изсмукал от оная работа! Като изтрепаха кравите заради "лудата крава" през 90-те да не би всичко да беше цветя и рози? Или след кризата след 2007ма, когато у нас в селата не останаха крави? Пак някакво менте , като "зелената" сделка.