59

Анонимен

преди 4 месеца

До 61. Друго освен алки има ли у гумента глъвъ ?

58

РусоЕбец

преди 4 месеца

60 Да ви перфорират руските халки

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Над 50000. Ша ти са перфорира сънната артилерия от злоба бе.

56

Стига глупости

преди 4 месеца

До Над 50000: Да не би да си забравил някоя нула?

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Над 50000. Напрао 50 мильона са бе

54

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До Анонимен 47: И за какво са ни отбранителни линии по Черноморието? От Русия ли ще се отбраняваме? Няма за какво да ни нападат. Да му мислят Балтийските държавици, които нарушават правата на руското население там (а те са по една трета от населението им), ние такъв проблем нямаме.

53

Над 50000

преди 4 месеца

Българи са били избити от тия сссрски о р к и и техните под х йни българоруски сллуги от Бкп/Дс !Това е ГЕНОЦИД над българите от Военно престъпниците комунисти за миито паметници ревете сега ако си българин това ще означава нещо за теб а ако си руско л а й н о да го ду хаш!!!

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Знаете ли. Знайм. Уцпокой ца да не ти възврат вените и ше та налегне кесонна болест.

51

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНяма руски сайтове или новини, блокирали са ги "демократично", но има сайтове , списвани на руски език, обаче те не са руски, европейски и други са.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 47. Съюзници са до колкот да падат бомби, ракети и самолети на наша територия, а не на тяхна нали сме им границата. Не е случайна работата. Те ше са си добре а тука квото оцелее.

49

КартечаряХанSS

преди 4 месеца

48 Историята е следната 44та Чернената чума окупира България краде и златото и архивите с историята праща ги в Мацкфе и избива елита на нацията и ограбва народа!3пъти фалира държавата крие за аварията в Чернобил Докъто Бкп се крие в бункери позорно праща бг войници да потушават бентове срещу ссср в Чеших и тн помярщини под х уйни а коп елета та които ограбват България и сега са от същите Янкошумкарски родове та ДС доносници!

48

Анонимен

преди 4 месеца

До 43 До 2014, най-вече 2022г.никой не е премахвал савецки паметници. Сега напълно резонно ги премахват от всякъде.А, репресията е толкова голяма, че рускоезичните си имат свой програми, а и руските тв канали се разпространяваха без проблемно навсякъде, дори в България.

47

Малко за политика

преди 4 месеца

Тресат се от страх че те са следващите. Има за какво да се притесняват от Балтийските държавици и сами са си виновни. И в трите след получаването на независимост започнаха да ограничават правата на рускоезичното население. Нормално беше когато една трета от населението говори руски като майчин език, руският език да бъде втори официален език. Но това не стана, даже спряха да го преподават в училищата. А напоследък и депортират. Не вярвам Путин да започне агресия срещу тях макар че си го залужават

46

Анонимен

преди 4 месеца

До Цар ЛъвАма не ги руши България, а чужденци ги рушат паметниците в България, изтривайки историята ни и родовата памет на населението! Те ако дойдат руснаците на власт, българите ще изкупят цветята по пазарите, за да ги посрещат, сякъш не си знаем стоката.

45

Анонимен

преди 4 месеца

А, ние какво чакаме? Къде са нашите отбранителни линии по Черноморието?НАТО искаше да разположи батареии,, Пейтриът, но нашите политици се уплашиха. Румен Гечев от БСП каза, че може да се разположат само български, не и чужди. Все едно НАТОвци не са ни съюзници.

44

Знаете ли

преди 4 месеца

С какво се занимават БеГе службите с престъпна дейност и с рекет примерно следят хора които ходят по про сти тутки или си имат любовници и ги рекетират за парида не кажат на жените им.Руски ко п елета продажници!

43

Цар Лъв

преди 4 месеца

44 Ако България е суверенна държава тя има право да руши паметници които са обидни монументи на окупаторът и!!!И не държи обяснения на никого!

42

Мислене

преди 4 месеца

Когато репресираш руско езичните,рошиш паметници,забраняваш празници,езика на своят голям съсед,постоянно го дразниш и провокираш,трябва да си наясно с последиците

41

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименТези стоварили войски(английски+немски) в бившите руски територии на Прибалтика и също в Полша, до руската граница, а руснаците са стоварили атомни в бомби в Беларусия като отговор. Си е ебвало майката. Да се изнасят от там западняците и НАТО, за да има мир! Миииииир! Искам и Русия така да стовари войски до тяхната граница или да им късат територии от техните държави или пък да ги ползват за пушечно месо, да видим как ще се чувстват? За да разберат те, как се чувства Русия в момента

40

Анонимен

преди 4 месеца

Какво сте ми зак ви ча ли тука бре? Отивате да си пазите бетонният Христос в Пловдив