122

Анонимен

преди 8 месеца

Нама ПП ДБ , няма дезинформация. Това е толкоз просто и логично.

121

Анонимен

преди 8 месеца

Здрейте пичуе! Как сте? Добре ли сте? Какво става с контранастъплението?

120

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото решат от ПП-ДБ това ще става! Имат съкрушаващо юнозинство от 2/3 в законодателната власт. На руските кппейки не им остава нищо друго освен да вият безпомощно.

119

Анонимен

преди 8 месеца

До 111. Кой определя че нещо е лъжа . И какви мерки ще се прилагат. Питам защото има няколко лъжци от политиците които мога да докажа че са дезимформатори.. какво ще ги правим?

118

до 118

преди 8 месеца

Хайде, *** в Берлин, сред фермерите на улицата, и е така смело извикай "Имигрантите не ми пречат". Ще ми е интересно после да споделиш впечатления как е минала срещата ви.

117

Анонимен

преди 8 месеца

До от ЮАР - пост 49 си писал - "Не внасяме Руска газ, нито ние, нито Европа - ето пример за дезинформация." Аз само ти споделих данни на Евростат, нa фpeнcĸaтa ĸoмпaния Крlеr и т.н. А руската газ сега е 16%, но това е само за ВПГ, по тръбите си е отделно. Или сега ще кажеш, че по тръби руска газ не отива към ЕС, даже през Украйна отива. Та кое сега е дезинформация? Твоето, че ЕС не внася руска газ? После, че руската газ е само 16% или нещо друго?

116

Христо Христов

преди 8 месеца

До Герен/113 "ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА. ДОЛНИ УБИТАЦИ СТЕ." - никой не те е лъгал, про'с'так неграмотен!

115

от ЮАР

преди 8 месеца

До Анонимен-103- аз пък искам, чужденци да могат да купуват земи в България, понеже аз мога да купувам земя във Франция, да речем. Никой не може да стои на пътя на Свободния Пазар. Имигрантите не ми пречат. Както не пречат на Запад. Защото създават повече стойност, отколкото консумират, статистически погледнато. И защото не искам България да е треторазредна страна, заден двор на Европа, какъвто е от самото си създаване. Искам България да е първокачествена държава!

114

Христо Христов

преди 8 месеца

Урсулата и ЕК са най-големите дезинформатори в ЕС. Последната година Урсулата и Борел не са казали ни една истина.

113

хе хе хе

преди 8 месеца

А закон за защита на държавата ще има ли? Всичко започва да напомня много периода 1942-1943 година. Атланти, нали знаете какво е станало после?:)))

112

smeshkovci

преди 8 месеца

и след 10 минутки гласуват, ПРОТИВ/ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, за излъчване на заседанието по избор на Деса :)))))) Благодаря за "прозрачността" и "информираността", мишлета!

111

Анонимен

преди 8 месеца

Тука си пишат двама пепета щедро платени от фирмите им. Вчера взели 2 мил. за винетки и имат пари за надници. Спокойно, колкото и да скачате се виждат резултатите. Точно по комунистически всички кадри са деца и внуци на комунисти и всеки неуспех се изкарва Безулсовен успех :). Всеки, който се съмнява мигновено е копейка. Тия номера ги почват още 44 год. и успешно ги прилагат на раята вече 80 г. :)))

110

Герен

преди 8 месеца

ВИЕ ПЕРАЧИ ДЕЗИНФОРМИРАХТЕ ОБЩЕСТВОТО ЗА ПОЛИТИКАТА КОЯТО ВОДИТЕ. СТАНАХТЕ ПЕРАЧИ НА ТУЛУПА И ШИШИ. ИЗЛЪГАХТЕ НАРОДА. ДОЛНИ УБИТАЦИ СТЕ.

109

от ЮАР

преди 8 месеца

До Анонимен- Не само Руските партии трябва се махат. Да се маха самото Руско посолство и да се сведе до консулска служба. И е време, тоя огромен културен център на ул. Шипка да му се намери по-полезна функция, както направиха Прибалтите. По-далеч от Русия, по-добре за България.

108

Анонимен

преди 8 месеца

100%Трябв да има правова рамка или закон за борба с дезинформацията. Копейките да си получат заслуженото наказание за разпространението на лъжи.

107

Soli Invicto

преди 8 месеца

Ще махнем паметника на руския цар пред парламента и ще сложим паметник от стиропор на императора на Слънцето Хелиогабало Кокорчо! О, Непобедимо Слънце със светещи очи! О, пластмасов спасителю!

106

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

Промяната изгони дебелоглавата ламя.

105

Анонимен

преди 8 месеца

СОРИ МУТРИ, ПАРИТЕ ОТ КОКАИНА НА КОРАБА НА ДОМУСА НЕ ПРИСТИГНАХА, ИРЛАНДЦИТЕ ВИ ЗАЛОВИХА.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Koпейки, 99% от брътвежите ви са дезинформация и всеки нормален човек го знае! Със сигурност трябва да има закон по който да бъдете подвеждани под отговорност за това

103

от ЮАР

преди 8 месеца

До мдаа Не, не смятам. Защото за един образован човек е пределно ясно, че правила, установени преди 50-100 години от хора със съмнителни аргументи и провинциална ограниченост не бива да се смятат за абсолютни. Движението по пътищата изисква спазването на правила, защото са писани за безопасността на хората, но те са същите навсякъде и когато съм в Бг, се движа от дясно на пътя, в ЮАР от ляво (Английското движене е по-логичното, самолети и кораби са по тия правила (ръкувате се с човек от ляво)).