134

Анонимен

преди 4 месеца

Честито... По-умните ще се сетят какво ще стане, другите да продават нивите и да си харчат парите, защото ще им скочи цената.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Пешо, Пешооо, откакто те взеха на работа в днесаджийницата само някакви прикрити простотии се опитваш да пробутваш. И сега с това заглавие: "Край!" - да бе, светът се свърши с купуването на земя. Да те... у зaлухавия ***

132

Анонимен

преди 4 месеца

Ватенки, какво сте се разпищели пак тук !? Я бегом на фронта за пушечно месо ! Съгласен съм хора от ЕС да изкупят всичката ни земя, само и само да се разкарат руските ватенки от България !

131

Анонимен

преди 4 месеца

До КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ.Побъркаха та тия копейки нужно ти е лечение.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Край и се прайм на улави, че имоти могат да се купуват от подставени лица и двойно гражданствопримерно гражданин на държава от ЕС и Малибу

129

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ.

преди 4 месеца

АМИ КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ ИЗКУПЯТ ЗЕМЯТА - НЕ Я ПРОДАВАЙТЕ , А Я КОПАЙТЕ..... КВО МИ СЕ ПЛЮНЧИТЕ ТУКА ОТ ДИВАНЧЕТО..??

128

До Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

Аз не съм закъсал, колкото ти се иска. Тя пирамидата ти ще рухне някой ден и тогава ще те видим. Пък и да видим колко от тях вземат дивидент изобщо... Не е като да не ти знаем подлите номера.

127

Тенгри Кан

преди 4 месеца

"Политическият елит" на България са едни мамини пишлигарчета, неспособвни да управляват Дръжава, затова ни закачиха за ЕС, предоставиха суверенитета ни на тепсия, а те се превърмаха просто в едни събирачи на данъци и такси, което е по-лесното;))) Не се налага да носят отговорност за големите работи, защото просто като личности и характери са слабаци и пишлювци!

126

реалност

преди 4 месеца

ЗАЩО НЯМА РЕФЕРЕНДУМ ПО ТЕМАТА, АЗ СЪМ ПРОТИВ

125

Исторически парк

преди 4 месеца

До 129 американоробите пак се надявате някой друг да ви управлява! Вие сте родени роби по душа и такива ще си останете ;) защото да си роб е по лесно отколкото да си свободен!

124

121212

преди 4 месеца

То така преди 80г. бе основан Израел - богати евреи лека-полека изкупиха земите от араби и парестинци.

123

Анонимен

преди 4 месеца

Българите немогат да свикнат че са част от ЕС понеже България никога не стана република на СССР. Виж Литва, Латвия и Естония се чустват част от ЕС както са били част от СССР. На тях им е по-лесно.

122

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Надявам се искрено Съединените Американски Щати и Израел да намерят начин да изкупят земята ни,за да гарантират съществуванието на Майка България. Защото ако турците с немски и австрийски паспорти направят това,то с нас е свършено.

121

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

Аз съм се разплатил акционерите ми всяка година получават по 2000лв дивидент, а ти си броиш стотинките хехе

120

До Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

Къв исторически парк, кви 5 лева. Всичко е измислица. Какъв патриот си ти, какви 30 сребърника. Я да си върнеш вересиите и да се разплатиш с тия дето измами. Ако си мъж направи го, ако ли не...., не си мъж определено.

119

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Моята държава се казва Европейски Съюз. Нормално е всеки живеещ в която и да е от бившите(за мен вече е така) 27 съставни държави(щата) да купува земя на територията ни от 4 233 000 кв км,в рамките на позволена такава земя. И вече не съм от малка държава със 7 милиона души,а сме 450 милиона,с брутен продукт втори след АМЕРИКА(САЩ).

118

Анонимен

преди 4 месеца

Леле, някои хора още не могат да асимилират, че са граждани на Европа. Държавите в ЕС са просто административни области с незначителна автономия, като републиките в РФ и щатите в САЩ. Държавата в която живеем е Европейският Съюз. Много от днешните българи са родени в нея.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Фирмата на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън протежава 85% от земеделската земя в Украйна. Байдън корпорейшън е най-големия производител и износител на селскостопанска продукция в Украйна. Факт.

116

ддд

преди 4 месеца

Руснаци изкупиха черноморието разни фондове зем.земи когато бяха на ниска цена сега вече всеки ресе и е много силен... *** народ слаба държава...

115

Програмист

преди 4 месеца

Доларджиите с удоволствие ще продадат цялата българска земя на америка!