47

Анонимен

преди 4 месеца

Немога да преценя, дали Българите забогатяват и настигат Европа по стандарт. Или Европа обеднява и пада към стандарта на България..

46

Христо

преди 4 месеца

Принципно всички мои колеги от софтуерната компания в която работя си купиха чисто нови коли миналата година. Ние сме 600 човека във фирмата. Да, всички до един сме програмисти. Да, всички до един платихме кеш за колата. Не сме бедняци да взимаме заем за 100-200 хиляди лева. Освен това сме финансово грамотни. Само имат взимам с ипотека и то защото ми дават 0.9% лихва заради това, че съм програмист.

45

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 4 месеца

ами Нашите се НаПълниха с Милиардите на Поробеният Народ на България - купуват Ферарита, да си ги кареме на Частният Остров в Тихият Океан!

44

Анонимен

преди 4 месеца

УжасТ!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Приходи от войната.

42

999

преди 4 месеца

Нормално е. Една що годе свясна кола е 500-700 лв на месец при средна заплата 2000 лева що да не се копуват коли. Ако си направиш добре сметката и не харчиш за глупости дори с 2000 лв доход можеш да си я позволиш

41

Кравар Тихоокеанчик

преди 4 месеца

Това е долна инсинуация. Откак се отрекохме от русия живеем все по зле.

40

До 38

преди 4 месеца

И добре си направил. Не ги слушай другите какво говорят, Дачията си е корава машина. Отделно ще й знаеш истинските километри и обслужване.

39

Стига глупости

преди 4 месеца

Кой купува нови коли? Само най богатите в София и още няколко града. 0.01% от населението. И сигурно 90% от колите са купени от фирми а не от частни лица. И всъщност не са купени а са взети под наем (на изплащане с кредит или на лизинг). Да купиш нова кола означава да стане твоя на момента! Да отидеш да извадиш кеш и да платиш. Колко хора могат да си го позволят? Колите среден клас вече са над 100 000лв. Дори и повечето милионери не могат да извадят толкова пари в брой. Всичко е на кредит

38

Анонимен

преди 4 месеца

250 гейски хибриди с щепсел .... голям растеж!Бедните и болни пенсионери продават колите за скрап и после чакат да ги повозят в катафалка!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Това показва(доказва) само едно - колко зле е Европата.

36

До 37

преди 4 месеца

Е аз не говоря за луксозни автомобили. Поръчал съм си Сандеро Степуей и съм обикновен работник.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Кво да праиш, евроатлантически цености!Българите прават пари и живеят охолно, все неща които не отговарят на здравите рашистки ценности.

34

До 28

преди 4 месеца

Ти се изкара баш работар, но истината е, че хубавите коли не се изкарват с труд. Трябва си хъс, врътка, схема, комбина и чак тогава си идваме на приказката.

33

До 33

преди 4 месеца

Новите нямат нищо общо със старите модели. Е, цената също вече не е такава.

32

Таня

преди 4 месеца

Нормално. Стандарта се повишава последните години доста бързо. В нашата компания, ако направиш 5 години стаж, получаваш подарък - първоначална вноска в размер на 30% за автомобил до 60 000лв. И в доста други е така.

31

до 28

преди 4 месеца

Грях е да слагаш "кола" и Дачия в едно изречение. След две години като се разскърцат всички пластмаси в купето, комбинарано с окачването на каруца, ще ме разбереш.

30

123

преди 4 месеца

Някоя копейка ще ми напомни ли как щеше бензина да стане 10 лева, как щях да умирам от студ без Газпром и как щяхме да обеднеем и фалираме

29

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам "бедния" българин с телефон за 2 бона, имот за 3000 евро квадрат,с пълната количка в магазина, снимки от фейса на екскурзии банкети къде ли не по света, хубава кола на лизинг, пълни кръчми и кафенета,детето студент на запад и други не знам колко е беден.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сме най богатата държава на крадци и разбойници.Затова копуваме скъпи коли.