161

Анонимен

преди 8 месеца

До 172 Е добре украинска копейко само дето тук не ти е Украйната като не ти харесва ставаш и изчезваш

160

Какво следва

преди 8 месеца

В интерес на САЩ и Великобритания е войната в Украйна никога да не завърши. Докато има в Украйна марионетка като Зеленски, която е готова да жертва живота на украинците, те винаги ще викат "Напред, на нож". Но докога ще дават пари, това вече не е сигурно.

159

Анонимен

преди 8 месеца

"по същата причина абрамсите не са се появили" - Първите абрамси са в Украйна, но все още са малко бройки и затова си ги пазят за бъдеща контраофинзива лятото. А и самолетите им трябват чак за след няколко месеца. Още не са завършили обучението на пилотите.

158

грабвайте лопатита

преди 8 месеца

ВСУ пойдут в бой против России с лопатами, если Запад перестанет поставлять оружие глава МИД Украины Дмитрий Кулеба. Даже если у нас закончится оружие, мы будем сражаться лопатами. Потому что для Украины поставлено на карту существование, заявил он в интервью американскому телеканалу ABC News

157

Тома неверни

преди 8 месеца

На наркоманчето,всички СМЕ му длъжни.....

156

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Руя: Как ще го разкарат Зеленски? Всички в Давос са сателити на САЩ. Имат ли избор. В Япония Шинзо Абе беше за запазване на добрите отношения с Русия и някой го застреля на предизборен митинг.

155

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 170. Добри са си самолетите - за паради, за авиошоу за нападане на държави без силно ПВО.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Зелето иска, но дали ще му дадат? В Давос са богаташи, които могат да кихнат няколко милиарда. Не мисля, че ще им се стори изгодна инвестицията в удавникът Украйна.

153

Анонимен

преди 8 месеца

F16 няма да ви дадат понеже сащ се опасяват основателно от провала им по същата причина абрамсите не са се появили

152

Анонимен

преди 8 месеца

Има само два варианта за Украйна: ако Западът не даде пари и оръжие на киевския режим, Русия ще постигне целта си по-бързо, ако го направи, Русия ще постигне целта си по-късно.

151

Руя

преди 8 месеца

Тоя докога ще си прави разходки и само ще иска.Няма ли нормални политици в света да го разкарат .

150

Анонимен

преди 8 месеца

Следващия път къде ше се събере форумето от същите хора да си говорят същите неща ? Айде дайте малко зор да додат у Софето де.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Разгадана ли е загадката със свалянето на А-50 и Ил 22?

148

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Зелер на срещата в Давос се е опитал да прехвърли вината за загубата върху Запада. Защото го били възпирали, когато искал да ескалира бойните действия срещу руснаците. Някой трябва да е виновен. Няма как да е той.

147

Пари нема, действай

преди 8 месеца

В Съединените щати не са останали средства за замяна на оръжията, изпратени в Украйна. Това каза прессекретарят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър на среща с репортери, съобщава Defense News. "Свършихме парите", призна служителят. Той обясни, че ведомството все още разполага с 4,2 милиарда долара, които могат да бъдат използвани за тези цели. Но липсата на средства за попълване на доставките вероятно ще доведе до спиране на подкрепата за Киев.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Жалките *** украинци си преписват заслуги - зеленко със изказването си вДавос, колко са страшни, как са свалили руските саталитни самолети, станаха за смях, европейците му стискат ръката, но зад гърба му се присмиват

145

Q

преди 8 месеца

82-ОМБР))Чул ли си за голата вечеринка в Москва..ето така се забавляват с дрес код- да си без дрехи...ама ти по-далеч от носа си не виждаш..или виждаш това което искаш.Да обвиниш руснаците ,че не се забавляват и не се забавляват,то трябва да си пълен профан четящ само пресата на CNN?DW?bbc и разбира се медиите на Иво ))

144

Анонимен

преди 8 месеца

Аз пък се гордея с българският ВПК защото след американските муниции най- много рашистки скалпа са взели българските оръжия .

143

Анонимен

преди 8 месеца

Аре бе укротролинга не сте ли до 17,00 ? Тия империалисти много зли бе ! Не дават почивка? *** сигурно ви дават талончета за храна в ЛИДЛ

142

Анонимен

преди 8 месеца

Обречени са на загуба ,колкото и аларма да вдигат