506

Анонимен

преди 5 месеца

Разпространявате в момента фалшиви новини!!! Самолетите са ударени с ЗРК от приятелски огън след като антените бяха заслепени а след като прегледаха Русия не успя да идентифицира самолетите!!! Ил-22 кацна благополучно със ранени офицери и пилот на борда - целия самолет е с пробойни!!!

505

Gogogogogogogogo

преди 5 месеца

Пyтя пак ще беснее в кабинета си. :)

504

Gogogogogogogogo

преди 5 месеца

***.пак ще беснее в кабинета си.

503

Анонимен

преди 5 месеца

Истина е. Ил-ът обаче е успял да кацне с почти разкъсана опашка. Екипажът макар и ранен е спасен.

502

Анонимен

преди 5 месеца

В телеграм bomberfighter и Романов лайт какво писаха?

501

Анонимен

преди 5 месеца

Ама разбира се,че нищо свалено няма. Само събират пари за семействата на загиналия екипаж от тази сутрин. Мъка,мъка

500

копиум

преди 5 месеца

Рашистанците както с корабът...ааа...подводницата Мацква, сега обясняват как сами си гръмнали самолетите, не била Украйна... ХАХАХАХ, раздутото им его е толкова крехко, че дори да излъжат, че са толкова некадърни, че сами си потапят корабите и сами си свалят самолетите, пак се чувстват по-добре, отколкото да признаят, че украинците ги ритат от няколко направления.

499

Анонимен

преди 5 месеца

Малко ме съмнява да са свалили каквото и да е било но се хвалят за да получат пари.

498

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, жалки сте и сте тотални не.щастници !

497

Щерю

преди 5 месеца

Свалените руски самолети били застраховани в юдейски банки...

496

Анонимен

преди 5 месеца

До SsssОф на мама разбирача. Леко си се объкал. Ама нема нищо. Важното е да сте доволни и да чакаме Зеленски на Червения площад. Само да не е възседнал магаре наобратно.

495

Анонимен

преди 5 месеца

Има снимки. Ил-а е с надупчен вертикален стабилизатор. Но самолета се е приземил.

494

Анонимен

преди 5 месеца

Кратка разходка по *** ЛЪЖИ: Няма да нападаме Украйна,това са учения; това е специална операция; цивилни няма да пострадат; всичко върви по план; украинците сами се обстрелват; крейсерът е само леко пострадал; мобилизация няма да има; взехме Бахмут поне 6-7 пъти; няма ударен самолет

493

кубанская столица

преди 5 месеца

Тотална мамка му (лъжа). Самолет Ил-22 се приземи на воени аэродром в Анапа. Той сполучеше значителни повреди, ала на летчик му се удаваше да се приземеше невредим.Хервам на всички слуги на нато

492

Анонимен

преди 5 месеца

:) капитулация - само в мокрите сънища на ватата

491

Анонимен

преди 5 месеца

Измишльотини!!! За да се докара Зеленски в Давос и да изпроси още малко време преди капитулацията.

490

Боби

преди 5 месеца

До Ssss Умнико ИЛ-18 граждански на базата на който са създадени ИЛ-20/22 Разузнавач и Команден пункт е самолет от 50те години(1957 първи полет) Тогава дори теоретически не са предвиждали полет с един двигател. Двигателите са маломощни в сравнение със съвременните. Относно АУАКС МиГ-31 може да се ползва като мини АУАКС и това още от 1976 когато започва да се настройва БРЕО. Вярно МиГ-31 действа само по въздушни цели а АУАКС по всякакви.

489

Ssss

преди 5 месеца

A50 е свален.ИЛ-22 се е приземил като по чудо с един двигател и тежко ранен пилот който го е управлявал.Загубата е огромна ,в пъти над потапянето на "Москва", защото А50 има ключова роля за преващането на ракетите Storm Shadow. Сега руснаците са слепи (отново). Русия разполага с много малко самолети ДРЛО които защитават огромната и територия. 9 срещу повече от 100 NATO-вски и то в недобра кондиция. Засега везните клонят към приятелски огън от руското ПВО което е голяям резил след 2 г. война!!

488

Анонимен

преди 5 месеца

511 - МОЖЕ да потвърдят новината ако някога се случи. Ама едва ли. Щото Кулеба казал че ще воюват със лопати ако не им дадат оръжие. А ще има оръжие само при "успехи".

487

Анонимен

преди 5 месеца

АБЕ ЩО НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ПОДОБНА "НОВИНА"? - ГЛЕДАХ ПО CNN, EURONEWS, AL DJAZIRA И НИТО ДУМА. КАКА ЕЛ "КА ДА НЕ Е ГОВОРИТЕЛ ВЪВ УКРИНФОРМБЮРО.