48

Комунист в църква?

преди 4 месеца

Сигурно ще да е, за подготовката на атентат.

47

БРАВО ТАГАРИ!!!

преди 4 месеца

Добре не си им пратил покани! Браво тагари! Те нападнаха православна Украйна и разрушават църкви. Нямат място на Богоявление.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Е, сега никакава червена армия няма да ви окупира, сега ако Русия реши че сте заплаха за националната и сигурност, просто ще станете на пепел.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Остин може и да не е болен, ами да се е скрил да не му натресат вината за провала на САЩ който се очертава в Йемен с хуситите, освен това цялото това нападение е незаконно и не е съгласувано нито с ООН, нито с конгреса на САЩ.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Чингиз хан и наследниците му са владели Русия 3 века.по полека да не са я победили.

43

до дебила

преди 4 месеца

Ами ти сам си казваш, че Съветската армия е окупирала държавата ни , и е трябвало някой да я защити! Истината обаче е , че в България не е имало нито един германец, тъй че не е имало от кого да ни освобождават! Прави чест на Хитлер,че се е измъкнал от България без никакви последствия! И Южна Добруджа я имаме благодарение на него!

42

Военен експерт

преди 4 месеца

Източна Европа не трябва да се страхува да започне война с Русия в Украйна. Русия е руина. Руснаците нямат никакво ядрено оръжия, всичко е папие маше и бутафория а "хиперзвуковите" ракети са пълен фейк - всички независими световни демократични медии постоянно потвърждават, че Украйна сваля 99% от така наречените "хиперзвукови" ракети.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Гледайте обективно на политиката, Нацистка Германия, Наполеон, Турския султан и Чингиз хан не можаха да победят Русия, та вие ли ще победите Русия с вашите еврейски слуги и плъхове?

40

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с успешното контранастъпление? Върнаха ли вече Крим?

39

Анонимен

преди 4 месеца

религията не беше ли опиум за народа?или другарите се опълчиха на баш-майстора, Ленин?

38

а бе, дебили

преди 4 месеца

А бе! Когато Червената армия влезе 1944г във Фашистка България вашият съюзник Хитлер и Германия на които слугувахте защо не ви защитиха бе! А? А сега никой няма да влиза, сега ако полетят Кинжалите и Искандерите към Eврогeйска България вашите съюзници от НАТО на които слугувате ще ви защитят ли бе? Ще започнат ли ядрена война с Русия заради жалката Eврогейска България?

37

Анонимен

преди 4 месеца

ОСТАВАК НА ВОЕНЕН МИНИСТЪР, ПОНЕЖЕ НЕ ПОКАНИЛ НА НЕКЪВ ПРАЗНИК ВИСОЧАЙШИТЕ РУБ ЛАДЖИИ, КОЛКО ВАЖНО! А ШВЕПС ИСКАТЕ ЛИ? А ДА, И ТОЙ Е ЗАПАДНА НАПИТКА, ВИЕ НЕ УПОРТЕБЯВАТЕ. ВИЕ СТЕ АЛКОХОЛИЦИ И ДЖАСАТЕ САМО ВОДКА, ЩОТО СТЕ РУСКИ ПАТРИОТИ!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Зелените злодейчета пак са налазили форума.

35

Чуперков

преди 4 месеца

За едно съм съгласен с родните друзя - от американците не трябва да се купува никаква военна техника, те са ненадежден партньор. Затова всичко трябва да се взема от западна европа - Германия, Великобритания, Швеция, а защо не и полша и чехия. Разбира се ако има родни фирми на ниво, също трябва да се вземат под внимание.

34

нхахахахахаха

преди 4 месеца

всеки може да отиде. никой няма да го върнат. да се цупиш от екзотична дестинация е простотия. голяма. но няма кой да се усети. но ние се усещаме, нали?!

33

КуКлус

преди 4 месеца

Тагареско ....до тогава Русия ще ни превземе бре :) До 2050г. ще дойдат ли пикапите , а тия самолети не ги ли платихме преди 10 години ? Предлагам да купим от САЩ разбира се един кораб за 100-тина милиарда $ и с него да атакуваме Русия и Северна Корея ! Китай ги заличаваме само със страйкърите и двата ф-16 1972г. производство !

32

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Хахах едва ли това правителство ще докуца до 25-а ще им трябват самолети да бягат от БъБългар.А що се отнася до Тагарев-празен човек!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев е сериозен и морален човек.Отношението на неговите противници е по метода "защо си с шапка,защо си без шапка"

30

Прав е

преди 4 месеца

...Тагарев, крайно време е в учебниците да се напише истинската история , а не тази която ни пробутваха комунистите! Всички знаем, че когато Сталин окупира България ,са задигнали целият български архив, който и сега го имат за ..."трофей"! Та дотук с "освободителите"! За капак ни набутаха "македонска" нация и език, та и сега да се мразим с братята си!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Този краварски еничарски тумор трябва да бъде отстранен