31

Ъъъ

преди 4 месеца

Кво ме интересът тея бавняри като теб тука бе, търсите само синтетиката и хапчетата, цял живот нищо не сте свършили, после ми толелирате хулиган бягал от полицаите ти нормален ли си бе? С колко завърши средното я кажи тройка изкара ли едвам?

30

О

преди 4 месеца

Човека е бягал,защото не е бил добре с главата.Това не дава правото на някого да го убива.Искаме справедливост.Убийците в пандиза.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ето такива полицаи трябва да арестуват лидерите на сглобката.

28

Коментар

преди 4 месеца

То толкова полицаи трябват и за завиване на една крушка. Единия държи крушката а четирима въртят масата.

27

Ъъъ

преди 4 месеца

Болен мозък си ти и си и хулиган сигурно!Искаш да заплашваш деца с нож, после да те гонят полицаи из града, после да се блъснеш 5 пъти, да продължаваш да бягаш и накрая да те галят с перо ли бе празна глава ?

26

До 31

преди 4 месеца

Дадох ти 100 довода да спреш да мрънкаш, ти си знаеш само едно Май нямаш достатъчно сиво вещество за да се изкаш.

25

Ъъъ

преди 4 месеца

До 27 другия път да попаднеш на полицаи които няма да си свършат работата и такъв да мине през теб и да те направи на ваденка дано!

24

Бивш служител

преди 4 месеца

И двете,хората трябва да знаят че в полицията,няма контрол,наказания всички нарушения от полицай се прикриват,никой не спазва закони,устави,разпоредби и тн.Нужни са сериозни чистки и реформи иначе ни чака още смърт.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Лошото е че и в Европейстанският съюз ченгетата са същите, вместо да защитават обществинният ред те са създатели на Хулигански прояви.

22

Радослав

преди 4 месеца

До баба денка: При положение, че МВР все още е милиция и е пълно до пръскане с дърти комунисти е така, те още живеят все едно е 1988г когато за един виж те хвърляха на прасетата и робите нямаха права, а милицията действаше като башибозук и смазваше всякакви опити за съпротива срещу поробителя. Така ще е докато в МВР има дори 1 червенокнижест или роднина на такъв!

21

Ъъъ

преди 4 месеца

Съгласен съм ако тръгна да бягам от полицаи и направя 100 пакости из града 2 катастрофи и застраша живота на 10 човека и моята глава да строшат! Ама не бягам!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Значи вие може да пишете малоумие,а когато аз го напиша,не триете.Защо?

19

Ъъъ

преди 4 месеца

Пускайте полицаите и им дайте медали! Ако не го бяха заловили можеше да прегази някой, можеше да е дете! Ако не го бяха заловили щяхте да мрънкате че не работят, вижте в САЩ как се залавя такъв хилихан, директно се стреля на месо!

18

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Другарят Петър Младенов ни плашеше с танкове на митинг от стотина граждани непосредствено след 10-ти Ноември 1989 година и днес вие другарчета - инфантили и " деца на социализма " успешно продължавате неговите дела . Изглежда , че садизмът е в основата на вашето домашно възпитание .

17

Анонимен

преди 4 месеца

до 20 Затвор за куките, а незабавно уволнение на шефа на полицията в Стара Загора който пред медиите беше категоричен че е нямало полицейско насилие.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Опростачваветов България е пълно. Единици сред шефовете на ведомствата, магистратите и политиците знаят кокво правят. Бог да ни е на помощ!

15

О

преди 4 месеца

Съд и затвор за убийците

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ръгбисти,нищо повече.Един с топката от долу на тревара ,а отгоре му 10-15 човека.

13

Другари,

преди 4 месеца

за смяната на крушка са нужни 10 милиционера. 1 на масата, 4 въртят масата, 4 се въртят в обратна посока за да не им се завие свят и десетия стои на пост и дебне зад ъгъла данеби да дойде тока. Има на къде да се развиват старозагорските убийци. А от времето на цветанов бензиностанциите, гумаджийниците и нонстоповете станаха депа за наркоразпространение. За никой не е тайна. Просто се въртят едни огромни кинти. Аз скоро не съм виждал милиционер да вади по-малко от стотачка от джоба си.

12

Анонимен

преди 4 месеца

5 куки го натискат, а една пиклаааа му държи краката. Всичките в затворааа.