121

Споко

преди 4 месеца

Споко, Просперити гардиън тръгва в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Сана и хутите ще бъдат изправени пред трубунала в Хага и в Червено море ще се плава спокойно, Путин да си гледа работата с неговия Северен морски път.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ? Хутите искат просто да пуснат евреите хуманитарна помощ в Газа ! Т.е единствено да спазват международните закони и да пуснат тока и водата на хората! Да им се занесе храна!! Като стане това ,няма за пипат корабите!! Ама нали терористите от Израел и ФАЩ имат различни права и задължения от останалия свят...!!!

119

Анонимен

преди 4 месеца

Компанията за коли под наем Hertz ще продаде 20 000 електрически автомобила, преминавайки към автомобили с бензинов двигател поради слабото търсене и високите разходи за ремонт.

118

от ЮАР

преди 4 месеца

До АнонименЧе коя е Русия, та да пуска някого през Северния Път. Освен Русия, Северният Ледовит Океан е на Америка (Аляска), Канада, Дания (Гренландия), Норвегия. Ако Северният Път беше с нещо добър, Западът отдавна щеше да го направи магистрален. Напъните на Русия да има въобще някаква роля в Световния Океан са жалки и смешни. Държава с под 2% от световния БВП ама с големи претенции. На всичкото отгоре, никога не са имали флот съпоставим с тези на Британия или Франция, за Америка не говорим.

117

Гризел

преди 4 месеца

Всички християни от Египет,Иран и Близкия изток са добре дошли в Европа!Ако им се налага да бягат от война или гонения,нека търсят убежище!Ислямистите обаче не са добре дошли,а трябва всички да бъдат върнати обратно в земите си.Те враждуват с християнството,а понякога упражняват и терор,затова на тях не им се полага братска закрила.Да си търсят защита от своите мюсюлмански братя.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Едни пичове по сандали правят луди целия американски непобедим флот в Червено море.

115

Лагрестин

преди 4 месеца

До АнонименЩото не са ислямски помаци като теб!

114

абе

преди 4 месеца

То само Йемен не са отупали напоследък НАЦО и Колективния запад. Афганци, руснаци, иранци, че май и палестинците. Сега и тези. Айде стига сме се излагали вече бе!

113

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението?

112

от ЮАР

преди 4 месеца

До RTВисокоточни Руски ракети няма. С контрабандни чипове не става. Русия няма нито микроелектроника, нито генетика и микробиология, няма почти нищо от високи технологии, но това е малък проблем. Големият проблем е, че Русия за цялото си съществуване не успя да създаде модел на общество и държавно-правна система, която да е добра и желана за хората. Запомнете - в РУСИЯ, САМО КАЛТА Е ПОВЕЧЕ ОТ КОРУПЦИЯТА! Руската върхушка знае това много добре. Затова децата им са все на Запад.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Ако искате по-евтино - Северния морски път, ама там Русия трябва да ви пусне. Иначе с хиситите нищо няма да направите, само ще се цепите като Борел за победа на бойното поле, хусите ще ви направят луди.

110

Копейки не плачете

преди 4 месеца

Това е специална военна операция за защита на американското население в Йемен, което е тормозено от хутскитe нaцисти от 2014 насам!

109

Атмаджа

преди 4 месеца

Е па,вчера хутите са обстрелвали руски танкер "по погрешка" и днес американците са ги ударили също "по погрешка".

108

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС защо не въвежда санции срещу САЩ заради агресията в Йемен?

107

от ЮАР

преди 4 месеца

Свободното корабоплаване по океаните и моретата в цял свят се гарантира от най-могъщите, а именно Америка и Британия. Всеки, който се опита да пречи на световния стокообмен трявба да очаква бомби и ракети. Америка ги предупреди няколко пъти и сега е напълно естествено да ги цапардоса. Без Америка, светът ще бъде целият във войни и мизерия. Единственият упрек към Америка е, че трябваше да ги подпукат по-рано, а също трябваше да пратят свестни оръжия в Украина още в началото на войната.

106

БРАВО !!!

преди 4 месеца

Сама таке се действа срещу нечовеците и терористите !!!

105

Сата НАТО

преди 4 месеца

Нападнали били Йемен! Абе, алоу, какви са тия да имат радари и ракети, защо изобщо са ги бавили толкова?

104

Анонимен

преди 4 месеца

Вън НАТО от БГ! Спрете тази терористична организация! По цяла нощ минават изтребители над София ! Не мога да спя! Не стига ,че всякакви други неща ни причиняват, съня като ми вземат, ще стане радикално изведнъж!!!

103

RT

преди 4 месеца

Тези варварски бомбандировки които писдосите започнаха срещу Ѝемен,трябва да дадат повод на Русия да снабди хусите с високоточни противокорабниракетни установки, за да потопят някой от техните военни кораби !След това ще видите как ще се изнижат от района на Червено море катонасрани тези подлеци, защото няма да имат сили и кураж да започнат сухопътна военна операция !

102

Сата НАТО

преди 4 месеца

Всички тези дребни усложнения щяха да имат смисъл само ако Украйна беше рухнала и Путин беше направил десант в Поморие. Сега ве всичко е свършено, само приритва. Слава Украине!