356

Анонимен

преди 5 месеца

Гледах видеата, тази река е огромна, част от украинците, опитвайки се да избягат към Молдова и Румъния, са се удавили, абе украинци, прекарайте си едно метално(стоманено) въже към двата бряга , с лагери и с малък мотор и самоделни перки, за да черпите енергия от реката и се хващайте за въжето и се придвижвайте, даже може да го местите на различни места, за да не ви хващат!

355

Анонимен

преди 5 месеца

"Вчера был пойман мужчина в гидрокостюме и ластах, пытавшийся переплыть Днестр и добраться до Молдавии. Пограничники перехватили его и вытащили из ледяной воды.Ранее были пойманы мужчины, пытавшиеся уплыть в Европу на детских спасательных кругах.В реке Тисе утонули 19 пытавшихся сбежать с Украины мужчин c 2022 года они хотели попасть в Румынию, сообщают власти.Источник: https://rusvesna.su/news/1705082790"

354

Анонимен

преди 5 месеца

Руснациииии, удряйте където трябва!

353

Анонимен

преди 5 месеца

Съдбата на местното българско етническо малцинство е като на северноамериканските индианци.

352

Анонимен

преди 5 месеца

Съдбата на местното българско етническо малцинство е като на северноамериканските индианци.

351

Анонимен

преди 5 месеца

В сградите от соца, дори капаците на прозорците на избите на блоковете, бяха специални и масивно-дебели, двойни метални с дебела ръчка, а в избите имаше прекарана вода и отопление. Трябва да задължат строителите да спазват тези норми, в случай на авария или война!

350

Анонимен

преди 5 месеца

Следва глобален цифров концлагер. По-добре Матрицата да рестартира.

349

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да задължат строителите на сгради, да строят задължително изби или подземни гаражи, здравите основи и избите, спасиха доста украино-руснаци и деца, от нацистките бомбандировки на Зеленски!

348

Анонимен

преди 5 месеца

Не е вярно, че САЩ губят. Великобритания активира колониите си. Планът Анаконда, който цели да изолира Русия отвсякъде, работи. Китай може да се възползва от Сибир, ако му се отдаде такава възможност, а китайските комсомолци са същите като нашите ДС наследници. Сорос се обгради със жълти метреси, които ще използва по същия начин, както у нас, като верни еврейки жени на синовете на ККП. Само чудо може да спаси Русия.

347

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля, че изместват центъра на тежестта към Азия, предполагам това искат да направят, Европа прелъстена и изоставена, а може и да не е изоставена, ще видим!

346

уточнение

преди 5 месеца

До Анонимен п.Иван Кръстев всъщност казва истината ,независимо дали е мразен.ФАЩ и НАТО са едно гоУемо НИЩО!Целия Свят мрази подлите кравари , а нашите послушници им слугуват.ФАЩ са предизвикали над 115 войни и военни конфликта.Вчера удариха и Йемен.ФАЩ са световен терорист.Война в *** нямаше да има , ако не бяха ФАЩ-факт!

345

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте какво казва, този мразен от цяла България Иван Кръсте и чуждо протеже: "Иван Кръстев: Балансът на силите в света се променя и САЩ и Европа не са на печелившата страна" , за жеалещите да прочетат статията, тя е в сайта "Скандално.нет"

344

Анонимен

преди 5 месеца

Редовите украинци не са виновни. Гледайте филма "Коса". Войната изтрива личността на човека. На война си къс месо, което се стреми да запази цялостта си всеячески. Простата логика е да убиеш онзи, който се стреми да те убие и няма значение дали въпросният ти е враг, брат или братовчед. Единственото, за което мога да обвиня украинците е, че не избиха своите сатрапи, но явно славянската душа е загадъчна и явно произхожда от слейв.

343

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен"Украйна и Великобритания подписаха договор за военно сътрудничество." , Англия ще бъде съсипана и по-точно - управляващите там, ще бъдат премахнати, преди около час, четох статия за това.

342

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, не сте изтръгнали сърцето, има резервно! Русия ще победи.

341

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да има български деца от български етнос, СалтаНАТО, ТОВА СИГУРНО Е ХУБАВО ЗА ТЕБ?! Всъщност на етнос, на когото са му ДАЛИ СВОБОДАТА НАСИЛА, може би е хубаво да му се отнеме свободата насила.

340

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е окупирана държава. Украинците са докарани до масова психоза. Украинците на фронта просто се молят на Всевишния да оцелеят и се борят за да оживеят. Украинците са днешните гладиатори, които просто искат да оцелеят до следващата касапница и след това, и след това...Руснаците са в същата ситуация само дето вярват, че украинците са предатели това ги мотивира.

339

Сата НАТО

преди 5 месеца

В България край Ямбол и Камчия ще настанят дивизия от чужди войници, които няма да си чешат Гъ*за, а ще управляват ракети, ПВО комплекси, оръдия. -----////------ Правилно, отдавна трябваше да го направят. И да се наложи безполетна зона над Черно море за рузките от падъци.

338

Сата НАТО

преди 5 месеца

Гледах глупостите на тоя Гонсало Лира. Той е руски пропагандон. Злоупотребил е с американското си гражданство, за да се разхожда из Украйна и да работи за рашистите.

337

Анонимен

преди 5 месеца

Нека да сме искрени, старите българи умрЕха. Младите не са българи, те са еничари. Свърши се, край на България!