163

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре сътрудничество, отколкото-Сърбия 99.....

162

Koko

преди 4 месеца

Родолюбец, какво да се прави. Нали е о наште.

161

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, САЩ няма да ни изоставят както изоставиха Украйна и съюзниците си в Афганистан, САЩ никога няма да ни изоставят на Българите защото САЩ много ни уважауат, САЩ винаги ще ни сапортват, нема да се плашите, с нас ще бъде по-различно, по-различно, САЩ и НАТО ще започната ядрена война да ни защитят.

160

Анонимен

преди 4 месеца

До Логиката..Не ве , само Косово има пари , за разлика от държавите в ЕС , които са обрани до шушкЪ !Нали затова сега в Запада има големи протести и лозунги :Москва не е злото , злото е Брюксел , Берлин и Париж !

159

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 153, Объркал си се. Понеже няма причина Русия да ни удари, нашите управници от сглобката и посолството усилено работят, за да създадат причина. На всяка манджа мерудия са, а Тагаренко е черешката на тортата. И след като сътрудничеството им ще се засилва и развива, рано или късно ще изкарат Русия от нерви и тогава ще ни поръси един свеж дъждец от руски ракети. Затова е целия зор, с пот на чело ръчкат мечката, за да станат симпатични на посолството.

158

Логиката

преди 4 месеца

До Анонимен. Косово има пари, Украйна вече - ЙОК.

157

Анонимен

преди 4 месеца

Къде е логиката , САЩ е одобрил доставката на ракети с голям обсег , на КОСОВО !?зА УКРАЙНА ВЕЧЕ ---ЙОК !

156

Анонимен

преди 4 месеца

След като САЩ и Англия докараха ЕС , и цяла Европа до ПРОСЕШКА ТОЯГА , то като нищо Русия вече може да стигне , не само до Берлин , но и до Лисабон !

155

Краси Петрофф

преди 4 месеца

Дано г-н Путин дойде да ни денацифицира, и такива като кирчовците, кокорчовците, тагаринчовците се уринат към фащ, за да я има България!!!

154

Болгарец

преди 4 месеца

Не може винаги да печелиш, но е лошо когато винаги губиш.

153

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

РАЗСТРЕЛ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ

152

Индиянец

преди 4 месеца

Да бе, тясно сътрудничиме с колонизатора.

151

Мобилизация

преди 4 месеца

С това "тяснно" сътрудничество очевидно следва мобилизация.... САЩ и Европа дават пари и оръжие.... партньорите България- дават пушечното месо. Все пак трябва да помагаме някакси на "братския " украински народ. ДА СЕ ГОТВЯТ РУСОФОБИТЕ..... Щото ще е голяма излагация България да прати русофили с оръжие в Украинска армия. Който е викал "Слава Украину " да стяга чепиците. Скоро ще му се отдаде възможност да воюва срещу Червената армия... може и Путин да успее да застреля. Като оня заблуден лефскар

150

Анонимен

преди 4 месеца

поготвил е още някое договорче за жена си Петя Тагарева и за БонкаШаламанова жената на ортака му Велизар Шаламанов. Ей тая Петя все стратегии пише за информацията и сигурност в Прокон ООД .голям военен капацитет е

149

Анонимен

преди 4 месеца

В момента няма никаква причина Русия да напада България за 3 американски бази с няколко хиляди американски войници. И дори България да бутне всички паметници, това не е заплаха за Русия. Виж ако започне като Румъния и Полша да изгражда ракетни бази, тогава може да стане опасно. Но при всички случаи, Русия няма да напада България, за Русия България е като Финландия, България не е Украйна, не принадлежи на Руския свят. Няма да има никаква специална оперцаия, просто България ще бъде унищожена.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Вечно сътрудничество.... като между вълк и агне.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Белгия 2023 е купила двойно повече руска газ в сравнение с 2022.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Окопация майна.

145

До 147

преди 4 месеца

Не, САЩ се купуват тихомълком петрол от Русия на цена 76 долара, което е 16 долара повече от тавана поставен от самите тях!! Тоест САЩ заобикалят собствените си санкции!!

144

до 146

преди 4 месеца

САЩ си купуват петрол от другаря Мадуро(и той приема с охота доларчета), така че не разправяй басни.