68

Анонимен

преди 4 месеца

Кири, ако приемеш еврото ше те привная за непълен некадърник. До тогава трай.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Нов вариант ФАБ-1500M54 с УМПК. На снимка се вижда, че за да се намали съпротивлението, на "тъпоръбестият" нос на бомбата е монтиран обтекаема обшивка. Коригиращият модул на ФАБ-1500 се различава от УМПК на ФАБ-250/500 по размер, конструкция и алгоритми на управляващата повърхност, което позволява многократно увеличаване на дължината на полета. Специалистите знаят какъв беше обективния контрол с неговата разрушителна мощност.

66

2

преди 4 месеца

Възможно е решението за започване на серийно производство на новите боеприпаси да е повлияно и от използването на касетъчни бомби РБК-500 с монтирани модули за планиране и коригиране в зоната на СВО.

65

1

преди 4 месеца

Ростех обяви началото на серийното производство на касетъчната планираща бомба "Дрель" през настоящата 2024 година. Самата авиобомба се разработва няколко години подред и първоначално е планирано да унищожава бронирани превозни средства, системи за ПВО, радари и друго наземно оборудване на противника на разстояние до 30 км с помощта на 15 самонасочващи се кумулативни бойни елемента. В момента е известно, че се разработват и други части за "Дрель".

64

2

преди 4 месеца

И си спомняме думите на лидера на фракцията Слуга на народа Арахамия: "Когато се върнахме от Истанбул, Борис Джонсън дойде в Киев и каза: "Няма да подписваме нищо с тях и нека просто да се бием".

63

Анонимен

преди 4 месеца

Ах на снимката отдолу има едно мом. е.. Със бая дебели бузи как се казва?

62

Анонимен

преди 4 месеца

Ислямската съпротива на Ирак атакува американска военна база в Ербил (Ирак). Съобщава се, че ударите са били извършени от дронове камикадзе.

61

2

преди 4 месеца

Това означава, че Германия приключи 2023 г. с първата си рецесия след пандемията от коронавирус. Промишлеността е гръбнакът на германската икономика. Германските производители страдат най-много от скъпата електроенергия, високите лихви по кредитите и забавящата се китайска икономика.

60

1

преди 4 месеца

Непрекъснатият спад в германската икономика продължава за шести пореден месец. Актуализираните данни на статистическата служба Destatis показват, че спадът в германската индустрия през ноември 2023 г. е 0,7% спрямо октомври. Най-силен спад през последния есенен месец е отчетен при капиталовите и междинните стоки. Крайният резултат за ноември беше изненадващ, защото анкетираните от Bloomberg икономисти прогнозираха ръст от 0,3%. Все още няма данни за последното тримесечие на миналата година, но все по-малко анализатори и икономисти се съмняват, че през цялото тримесечие има спад.

59

Анонимен

преди 4 месеца

462 000 руски войници се бият в Украйна, частите са окомплектовани на 95%, - украинското разузнаване. Благодарение на високото ниво на окомплектоване руснаците могат да извършват ротации и да изтеглят части за възстановяване, избягвайки мобилизация, каза заместник-началникът на Главно управление разузнаване(ГУР) В. Скибицкий.

58

Анонимен

преди 4 месеца

В Швейцария мигранти убиха беларусин, воювал като част от "десен сектор". Беларуският фашизоид Николай Костиков замина за Швейцария преди шест месеца, след като беше контузен. В края на миналата година той беше бит от мигранти от Африка и почина в болница.

57

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

Ние очакваме влизане в Еврозоната и Шенген по суша, но дали те ни очакват - това е въпроса. Бодряшки изказвания няма да помогнат много.

56

Анонимен

преди 4 месеца

ВТАСАЛА МАРА Е КАЗАЛ НАРОДЪТ!ТАКА Е ДРУГАРЮ ПЕТКОВ БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ ШЕНГЕНСКОТО ПРОСТРАНСТВО И ДОГОДИНА ОТ ЕВРОЗОНАТА,НО ТОВА Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ,ЗАЩОТО ТРУДНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ И НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАИВНИК,АКО НЕ ГО ОСЪЗНАВАШ...И ВМЕСТО ДРУГАРЯ ПЕТКОВ ДА ГЛЕДА ТЪПО В ПАРЛАМЕНТА ДА ТИЧА ПРИ СУЛТАНА В АНКАРА И ДА МУ РАЗКАЖЕ НЯКОЙ ВИЦ,ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ВДИГНЕ ШЛЮЗОВЕТЕ КРАЙ СВИЛЕНГРАД И ЕЛХОВО,ЧЕ ТОГАВА Я ВТАСАХМЕ...

55

Ефрейтора

преди 4 месеца

Канадеца е доволен.Кокора също.Сега могат да бутнат паметника Шипка,Панорамата в Плевен и костницата.На 3 ти март дано има сняг.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Очакват ни афро-арабските орди на Австрия.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Каква промяна бе? Че Шенген и Еврозона искат и вашите т.нар. "опоненти", или още наречени "врагове". Искам да кажа, че няма нужда от петел, за да съмне. За мен лично е като падане на мрак. Нито Шенген ни трябва, а още по-малко Еврозона. Ама нали трябва да отчетете нещо /каквото и да е то/ като промяна ...

52

Гошо

преди 4 месеца

Кирчо е доволен когато хвана Ленка за д.упето и недоволен когато жена му я изхвърли от самолета.....

51

българина

преди 4 месеца

БСП казаха, че се подготвят промени в закона за миграцията, спешно, защо ли? вие си ги избрахте

50

Анонимен

преди 4 месеца

Днес в Хага започва процес срещу Израел в обвинение за геноцид. Искането е внесено от ЮАР и се предвицда да се разглежда по бързата процедура. Израел ще участват. Правителството на страната ни застана зад Израел, даже светлини пусмайха в София с тяхното знаме,Не само правитеството,а и президентът Радев. Народът на България НЕ иска войни, не иска убихства нито в Близки Изток, нито в Близкия Север.Сегашата РАЗглобка е приела да е част от две войни. Министър Тагарев е в САЩ за да приеме още мачкане

49

брак по сметка

преди 4 месеца

Кире не се взема с Лена , но се взема с Буци , Хаитянинът ги венча