50

до 33

преди 4 месеца

Май не можеш да различиш благодарност от идолопоклонство. Бог презира неблагодарността . А на паметника на Бандера и на пречупения кръст защо се поклланяш и одобряваш действията им, християнино ? Объркани ммозъци.

49

до червените кодупи

преди 4 месеца

Стига само сте крякали по форумите,бе!Правете си партизански отряди и хуквайте по балкана да бастисвате на хората мандрите на борба за "народни правдини"!А ако не ви стиска тичайте в Лидл за памперси втора употреба,дават ги с прИмоция!Аман бе!!!!!!!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Защо вършат половинчати работи? Трябваше да го изхвърлят в моерто поне, ако не да го разрушат...

47

Ужасена

преди 4 месеца

Всички руски и съветски паметници в България трябва да се премахнат. И Шипка трябва да се премахне.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До 46....,,необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области"....Цитирам изнесеното от тебе по Граф Игнатиев.Под ,,нравствено подчинение" , Игнатиев е имал пред вид религиозен диктатура.Същото което сега прави Путин .Рекламирайки се като най големия защитник на Православната вяра.Тук и в Русия

45

БРАВО НА ВАРНЕНЦИ!

преди 4 месеца

"Свободата Санчо-е на върха на копието ни"----ДУМИ НА ВЕЛИКИЯ СЕРРВАНТЕС!

44

Граф Игнатиев

преди 4 месеца

"За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно извънредно напрежение от наша страна, е необходимо постоянно нравствено подчинение на съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им във враждебен лагер"

43

Darko

преди 4 месеца

Според мен го е бутнал Костя Копейкин, за да има храна за електората му. Е, може и да Цомчо Камилата, но заповедта е дошла от ръководството на Изхождане хахаха. Както винаги съм казвал Костаки прави капитал от всичко, а и избори за европарламент идват все пак. Костя има и Порше да плаща все пак :)))

42

Анонимен

преди 4 месеца

Защо посегателство срещу еврейска синагога е лошо ,а срещу Русия е добро,някой Козяк да обясни?!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Ппдблбгт-вашето време изтича хахахахаха

40

ссс

преди 4 месеца

Граф Игнатиев е истинският палач на Васил Левски. Всички негови паметници трябва да бъдат премахнати.

39

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 месеца

ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД У СОФИЯ СА ОБЕСИЛИ ЛЕВСКИ ---ЗА НАГРАДА РУСНАЦИТЕ , ПРАВЯТ Ив. ХАДЖИПЕНЧОВИЧ/гласувал смъртта на Апостола/ ---УПРАВИТЕЛ НА СОФИЯ , КОЙТО ДОРИ НЕ ЗНАЕ , КЪДЕ Е ГРОБА НА ЛЕВСКИ.

38

германец

преди 4 месеца

Сега Митрофанова ще нашока репата на Коцето, че не е опазил паметника!

37

Анонимен

преди 4 месеца

До 34....Не си запознат с договора от Сан Стефано и не говори не верни неща...България не е възстановена с договора от Сан Стефано.А е поделена между двете империи Османската и Руската.Като васални княжества България се освобождава от васалитета си от тия империи през 1908 г.И малко по късно чрез войни за нац. Освобождение.Русия и нейната дипломация напротив Били са против националното освобождение..Русия е хранела тайни надежди да има излаз на Бяло море .С една поробена държава България

36

Анонимен

преди 4 месеца

34 Каква Кръстова вяра в комунисти русофили? Дори турците за 5 века не са забранили на българите да ходят в църкви. Комунистите го правят. За кръщене в църква или за празнуване на Коледа или Великден е можело да се озовеш в Белене.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До 35....Не си запознат с договора от Сан Стефано и не говори не верни неща...България не е възстановена с договора от Сан Стефано.А е поделена между двете империи Османската и Руската.Като васални княжества България се освобождава от васалитета си от тия империи през 1908 г.И малко по късно чрез войни за нац. Освобождение

34

Анонимен

преди 4 месеца

Евроатлантическите ,,ценности,, много приличат на талибанските със събаряне на паметници . Кво да праиш ,,ценности,, Само членството ши ва опрай .

33

Анонимен

преди 4 месеца

Този граф има пряко участие в обесването на Левски. И за награда има паметник във Варна. Дори цял град има на негово име. По-долни и просто хора от българите наистина няма.

32

До радост

преди 4 месеца

Не те знам мъж ли си или жена, но си неграмотно същество. Толкоз граф Игнатиев е "мразел" българите, че активно е участвал и лобирал за създаване на Българска патриаршия в Истанбул на пук на гърците. Той е автор на Сан Стефанския мирен договор, в който България е три пъти по-голяма. Обвиняван е, че си е превишил правомощията. Та......ти "радост" си мисирка.

31

Анонимен

преди 4 месеца

За русофилите , ако и магаре сложат от Русия на мястото на паметника и на него ще се кланят продажниците .За русофила всичко което идва от Русия , идва от небето....Обаче христовата вяра сочи друго....,, Не си прави кумир и..... на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител."..такива са русофилите идолупоклонници.