38

Анонимен

преди 4 месеца

Действителността е ЕДНА, но хората имат различни, понякога дори конфликтни обяснения за това, което се е случило. Заввиси от интелекта и мисловната настройка на хората. Някои вяярват в съдбата, други в Господ, децата со ибясняват всичко с благородните лъжи, които им предоставят техните родители. Нищо чудно, че някои хора повярваха, че Костов е злодей, докато на практика той спаси България.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Костов беше велик, ще си мечтаем за подобен ФМ. Разбираше ги финансите, джипсака. Дано пак се върне активно в политиката.

36

Анонимен

преди 4 месеца

На 10 януари 1997 г. беше българският Майдан, след който краваристан ни превърна в колония. Жан Виденов стана изкупителната жертва.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Нещата започват с подпалването на партийния дом и унищожаването на архиви и досиета!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Костов беше част от измамамта на ДС.Искаха от нас да повярваме , че има алтернатива на червените.Искаха да разберат кои сме и да ни блокират отвсякъде.Това беше ролята на Иван Костов.Такава е ролята на Дайнов, Малинов, Методиев.Всички подвеждаха още останали не червени хора и после ги предаваха.В Бг има ново робство,Но този път към една мафия на ДС отчитаща се в Сарая.Кълнат се в Ботев и Левски, а служат на новия султан.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Жан Виденов е единственият премиер на България, който се опита да изгони Сорос и да направи страната ни независима. Не му позволиха. Някой имаше интерес Бъргария да бъде разграбена и поробена.

32

По същество

преди 4 месеца

Майданче, от което още патим.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай Дрън То е същото. Много добре ги знаем тия "партии". Странно е как хората развиват някакъв мазохизъм и сами предприемат действия като гласуване, които в крайна сметка ще им навредят. Не е само в България.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Виденов получи украйнски майдан преди да е било модерно. Изгони Сорос и ОО и веднага го нагласиха, четете старите книги, там е описано как са изкупени левовете и доларите и как се вдига изкуствено курса.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Това си беше"Майдан"отвсякъде,съчетан с тотално ограбване на населението,ако имаше ред и държава на тия лицата извършили тоя преврат трябваше да бъде търсена наказателна отговорност а не да им се дава власта!

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Веселинъ 7112136860 Аз много добре помня. Ама много добре. А тези брътвежи, които си написал, бяха сътворени от ДС и нямат нищо общо с истината. Както и в момента се "творят" откровени лъжи за едноклетъчните мозъчета, които не могат да мислят, а само попиват глупостите на ДС.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Охохо смехх само като четеш. За пиш.метата дето не са били родени ама ги разбират вече-Другаря Костов беше член на комсомола и преподавател в Карл Маркс, т.е. верен на партията и ДС.Кирчо и цялата пасмина около него също са от шумкарски родове. Костадинов, ДПС ..ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО С ДС.Каквато и партия да е имало все те са в основата.Те няма да позволят нормална власт. В Германия, Чехия, Унгария, Полша ПЪРВАТА работа беше да осветлят агентите и да не допускат и наследниците до власт.Тука обратно

26

Бай Дрън

преди 4 месеца

Най-малко пък за БСП съм гласувал! Гласувах за партии, които виждаха опасност от изчезването на българите! Нито БСП, нито СДС, нито след тях люспите, виждаха опасност от изчезването на българите. А какво стана днес, кой се оказа прав? Защо никой не взе и не взема мерки за благоденствието на българите? Да се раждат, да работят тук, не да ходят на гурбет, да се женят за чужденци и децата им да не знаят български!!!

25

Анонимен

преди 4 месеца

До тъй де....Като цяло, след 10.11. 89, България започна да изплува. Тогава беше потънала. Данните ги има, самопризнанията на Т. Живков и Младенов, също могат да се намерят. Тая легенда, която ви набутаха в маломерните ви мозъчета ще ви топли до края на безсмисления ви живот.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Снимката казва всичко!

23

Бай Дрън

преди 4 месеца

Грешиш, пич, аз никога не съм гласувал за системни партии. До Атака съм гласувал само за партия, която не влезе в парламента. Мразех и комунисти и другите бивши комунисти-СДС, които се люспиха ли люспиха, за да стигнат днес до коалициите на ГЕРБ и ПП.

22

Нане

преди 4 месеца

Само услужливо не се споменава, че ни фалираха наще нови приятели кравите и западняляците, защото Виденов не им даде да разграбят тогава Държавата, сега колонията... ===)))

21

тъй де....

преди 4 месеца

Като цяло, ден след 10.11.1989 година, България започна своето потъване......бавно, но сигурно като Титаник!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Циганяка Костов е виновен за всичко!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Ако Хазарското посолство в София поръча на свойте Марио.. и започне насилственна мобилизация в българия както във Украйна дали ще се повтори 1997