173

Анонимен

преди 5 месеца

По всичко излиза, че Дебора е работила за сводника си насилник. Но дошъл момента да смени работата си без съгласие на сводника. И станала жертва. Е нямали право на избор . Защо Правосъдието не си свърши работата!!! И то ли се плаши от сводника????? Този сводник кой му помагача???

172

Анонимен

преди 5 месеца

Каква невероятна сиггано-чаалгиджийска драма!

171

Анонимен

преди 5 месеца

Уволнете всички тези съдии, очевидно са безполезни!

170

Анонимен

преди 5 месеца

Страхотно! Щом съдиите ги е страх от една треторазрядна мутра, ще има да чакаме да осъдят някой политик, ама друг път.

169

Хубава работа....

преди 5 месеца

И тези хора искат уважение и разбиране от простосмъртните!!???

168

Прави са съдиите!

преди 5 месеца

Да не са луди да се хванат на НПО хорото? Целият град знае с какво се занимава тя, доказателства за вината му нулеви - може да е всеки клиент - и ако го оправдаят, феминистките ще гракнат, а ако го осъдят, има да плащаме обезщетения в Страсбург.

167

Ай

преди 5 месеца

Ся шамшалските номера с обвиненията

166

Анонимен

преди 5 месеца

Добре де излиза , че Дебора е *** итут ка. А насилника е сводник . Остава да покажете полицая , който го пази. Така триото ще се знае.за обществото

165

Ти

преди 5 месеца

Знаеш ли колко мьртви души има на заплата ревизорката

164

Хан Крум

преди 5 месеца

Като не им се работи на тия съдии да ходят да копаят картофи. Или и за това не стават?

163

Монк

преди 5 месеца

Вероятно са всички 17 са си направили отвод понеже има нещо гнило в обвинението. Мисля, че това бе случай който някой направи публичен доста време след събитията а целите бяха чисто политически. Именно политизацията отказва съдиите.

162

Значи

преди 5 месеца

Реформа в съдебната система ще има тогава , когато такива ключови дела се гледат от чужди съдии - немски, австрийски холандски и т.н., а разходите ще бъдат поети от бюджета на българската съдебна система.

161

Анонимен

преди 5 месеца

тоя не е случаен, щщом 17 съдии се страхуват да го съдят ...

160

Аз

преди 5 месеца

Не искам да работя за тебе

159

Анонимен

преди 5 месеца

Съдиите не искат да го правят богат, като го осъдят незаконно заради фалшивата медицинска експертиза .

158

Ако беше

преди 5 месеца

До Анонимен Чел коментара ми, щеше да разбереш, че не защитавам станалото, ако наистина е жертва на насилие, но казвам, че Дебора вместо да стане спортистка, шахматистка, програмистка, художничка, актриса или нещо друго, което да е благоприлично и пак да й носи слава и пари, реши да влезе в най-пошлия жанр на музикалната индустрия и една феминистка и мъжемразка песен, която изпълни в откровенно облекло! Искам Правосъдието ни да е Обективно и честно, без ляво-либерален и/или мутренски натиск!

157

Анонимен

преди 5 месеца

То по тази точка . Могат винаги да отказват дела . И винаги да са на заплата.

156

Истината

преди 5 месеца

Ами защото няма никакви доказателства против този.Това с Дебора е медийна измишльотина, историята е друга и всички заралии я знаем -момето е****,друса се и т.н.Този е сутеньор,но няма нищо общо с травмите на момичето.Никой съдия не иска да пише глупости, цялата колегия ще го зачекне после, затова дават отвод

155

Нямам

преди 5 месеца

Трудова характеристика

154

Анонимен

преди 5 месеца

Не съм знаел, че съдийте имат право да си избират процеси. Там където им плащат под масата съдят, по-точно оправдават, или не се явяват на рабта.Такава безотговорност и корупция и през турско не е имало!