101

Сър Уилямс

преди 4 месеца

До 94 Таксиджия: Тролиш само! Умрял е някой програмист на С или Асемблер да ти кара из'пъ""рд;:елите бракми ...

100

???

преди 4 месеца

Кви са тия стъкмистики,които цитирате?!? Коя е "компанията", която твърди тези измишльотини?!? Изобщо коя ми$$ирка изплиска легенЯ за пореден път?!? И последно - колко пици с кристали е изяла за вечеря...

99

Мдаа до 93

преди 4 месеца

Да, по твоите критерии съм безработен.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Както написах- на ВСИЧКИ ресторанти в България ревенюто и печалбата ги има онлайн в ТР. Приказки от 1001 нощ няма какво да си говорим. Съдружник съм в 3 ресторанта и най-вървежния (много известен в София) има печалба около 400к лв. за мин. година. Печалба не оборот. Достъпно онлайн в ТР. Нямам какво да крия.

97

Анонимен

преди 4 месеца

до Христо, ресторантьорче, познавам такива като теб. Изкарват големи пари ама щото покрай това пласираха едни неща. Не оцениха обаче че в нашата страна този бизнес има чорбаджии и един ден нещата приключиха грозно. Другите просто си кретат и не се навират между шамарите.

96

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо - И кой е ресторантът ти? Аз сега започвам, а ти си приключил. Да моце и да нямам още 5 млн лева, но е върпос на 4-5 години. Тогава и аз ше имам Бентли и прислуга.

95

до 88

преди 4 месеца

Ами не, не работи за друг. Това се опитват няколко души да ви обяснят. Работят за себе си. А ти, великият бизнесмен, работиш ли за друг, м? Работиш, да! Работиш за КЛИЕНТИТЕ си, както и ние, ИТ спецовете, работим за КЛИЕНТИТЕ си, било то като фрийлансъри или през собствени компании. Било то на заплата или като партнъри... Аман от плебейско мислене как "сам съм си шеф", "нямам шеф" и подобни приказки от 1001 нощ. Клиентите са ти шеф. Във всяка професия.

94

Таксиджия.

преди 4 месеца

Имам малка таксиметрова компания - 15 коли. Всичките ми нови шофьори са все уволнени програмисти и се молят за работа. Подбиват цената на старите шофьори и май ще мина само на бивши програмисти ,че са най-евтини. Нека ми бачкат момчетата, че искам да си купя още една вила в Гърция.

93

до Мдаа

преди 4 месеца

Да разбираме ли, че си безработен?

92

Христо до 85

преди 4 месеца

Жалкарче, автопарка ми е за близо милион. Хахахаха. Аз съм пенсионер откакто отворих ресторанта, защото не работя. Такива като теб работят. Аз само отивам да прибера оборота и да раздам задачите.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Единия програмист станал ютубър . ИТтуу пък снима клиповете на Киро брейка и реват за пейтриън . Света е пълен с програмизъм :) и с апартаменти . Варненските мутри от 12 алуминиеви самолети минаха на 7 пластмасови ама ще бием Путин и вече няма да има руски туристи . Нищуу то членството ши на опрай . Ами навсякъде има свиване . Нормално е и програмистите да слагат плочки . Ши станат кадри . Ши са върнат от селата където ходят да живеят в по евтини имоти дистанциона работа и ши станат ,,кадри,,

90

до 79

преди 4 месеца

Верно ли, бе? Я ме светни колко се печели от ресторант, че съм съдружник точно в 3 такива :) От кафене се печелело, колкото най-добрия ИТ спец ахахахахахаха. Майко мила... Ти имаш ли идея за какви доходи иде реч в ИТ сектора, ако работиш на 2-3 места като фрийланс? Стига се до милиони годишно. Мале, мале... Иначе ей то ТР- достъпен онлайн. Сядай и гледай ТОП ресторантите колко им е печалбата. Онлайн я има. На моето топ заведение печалбата за 2023та е около 400к. Делим я 3ма.

89

Анонимен

преди 4 месеца

До 83 - BMW F10? Че не бяха ли 3, 4, 6 и 7?!

88

Мдаа

преди 4 месеца

Боли ме фара колко заплатка или на час взимал ИТ ***, помислил се за нещо повече. И колко кутийки имал. А реално е един най-обикновен роб. Работиш ли за друг? - Работиш. Значи роб ли си? Роб си! Айде у лево.

87

Анонимен

преди 4 месеца

ресторантьорчета, кафеджии, току що сложих теслата да се зарежда в гаража! А теслата е за вас, както навремето приключиха бакалите с минимаркетите!

86

Джонката

преди 4 месеца

Държа 3 ресторанта в София, към 12 милиона ми е чистата печалба само за мен на година. Иначе си ходете работете, не ми пречите.

85

До до христо

преди 4 месеца

Едно е да има кръчма, друго е да си съсобственик на компания за 100 млн. евро. Смешно е да минкажел, *** кръпмар с 6-7000 лева доход, ккто работи и на Нова Година, с кручма оценена на 300 бона, щото е под наем, е някак си по-високо от мен, с доход по 250 хил. на година, стокои опции и бонуси, като в последните 7 години и вестирам 50 до 80% от парите си в ETF и вече иманнан 1.3 млн лева там. Още 3 годинини се пенсионирам!

84

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Програмистите са мафия. Доказано! Иначе и тия обяви дето ги има са фалшиви. Трупат фирмите резюмета за по-добри дни, фирмата изглежда по-стабилна ако уж наема хора. В момента програмистите точат от където са успели да се закачат за държите или за бизнесите. Ама с тия пари дето им се цакат няма как да издържи системата за това сега са забавили темпо. Даже махат черноработниците дето им дооправят и тестват кода и на които са обещали да ги направят истински програмисти.

83

до 80

преди 4 месеца

Всъщност, от тебе крещят комплекси да ти кажа :) Яд те е, че печелим на ден, колкото ти на месец. При тебе ли, скъсаняко, ще иде една топ мадама кариеристка? При тебе, *** с панелка и BMW F10? От тебе ли, бедняко ще има дете? Не. Относно западните компании- много отдавна читавите IT спецове работим през собствени компании за клиенти. Ама си толкова далече от реалността, толкова те тресат комплексите и безпаричието, че все едно на сляп по рождение да обяснявам какво е жълто :)

82

Анонимен

преди 4 месеца

ИТ балона се спука