35

Анонимен

преди 4 месеца

Щото работи колкото 12 работника и половина )))

34

Боклуков от БСП

преди 4 месеца

Приватизация на тези фирми за отпадъци.Може и да се поправят нещата....

33

От хората

преди 4 месеца

Кмете,вместо да ръсиш тъпотия ,направете анализ, вижте как е.Не се хващайте за заплатите ,утре и вашата ще е под критика. Вижте как са работниците,онези от улиците с метлата,от тях сте зависими.Кмет сте,бийте яко през пръстите ако искате да сте уважаван, от чужда партия и особено от твоята,последните ще те предадат.

32

Хаха ха

преди 4 месеца

Герб е работил работил - сега васил се , чуди как да оправя бакиите , след тях - дано поне и за него остане от - герб суджука и филето елена

31

Анонимен

преди 4 месеца

до 23 Тоз Зуек дето опростачи България и работеше с връзки, познати и големи заплати и в момента в който го надцакаха, се чупи и взе да п сув а това което го хранеше 20+г., не ми го хвали.

30

Шегобиец

преди 4 месеца

Това е апогейът на герберизма! Дори са си раздавали бонуси за прекрасно свършената работа! Пък някакви си там отпадъци, че не се преработвали и заводът не ставал за нищо... Нали Данчето отиде лично във Виена да види как се прави!

29

Мда

преди 4 месеца

Тежки дни настават за фьндьковаРемонта на ремонта както е известна сред софиянци

28

Майора

преди 4 месеца

Вместо да коментирате , излезте с истинските си имена анонимници! И били ли сте там или дай просто да оплюваме! А това че няма екип , че няма бюджет , че няма договори с фирмитр , че не е избраннпредседател на СОС , че спечелиха с машините , срамота , глоби и анализи не вършат нищо , работа трябва!

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Завод за б0клук стана общината...

26

Анонимен

преди 4 месеца

Мила родна картинка. И това е само върхът на айсберга. Васето където и да пипне по държавните и общински фирми, ще го залее помия с тонове. И на баба ми й е ясно, че не само е вярно правилото, че държавата е много лош стопанин, а и че по тези фирми се назначават единствено наши хора на хранилка, с цел източване на бюджети и правене на корупционни схеми.

25

Анонимен

преди 4 месеца

ЗАВОД за б0kлyk звучи като място където се произвежда *** на София, а не място където се преработва.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Възнаграждението е на база приноса и поетите отговорности. Не можеш да сравняваш образован човек с бачкатор. Стига с тая слугинска злоба и завист. Свиквайте : за нас има, за вас - не, и то е следствие от лошите избори, които сте правели през живота си.

23

ИВАН

преди 4 месеца

ТОВА Е ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ НА ТЕРИТОРИЯТА, В КОЯТО ОСТАНАХА САМО КАКТО КАЗА ЗУЕКА ТАТИ КАТИ И АНДРЕШ КОВЦИ!

22

и ето така

преди 4 месеца

мили деца се вдига средната заплата българска,12000 и 940,средно е 6470,затова сме на първо място по ръст на заплати

21

Анонимен

преди 4 месеца

Малко е взел Шеф на болница 50хиляди -лекар 2000 Много малко е взел тоя

20

един шеф

преди 4 месеца

на болница взима далеч повече, а санитарят далеч по-малко в пъти, отколкото шефа си. Но за болниците не вдигате шум. Шефовете на болници имат по няколко палата у нас и зад граница. Яко се краде от НЗОК

19

Анонимен

преди 4 месеца

Наследството Фандъкова.

18

ЧЕНГЕЛАРЯ работи

преди 4 месеца

Дедо му режеше глави на горяните, внука...пълен некадърник и профан, друго не може да измисли освен да дава на прокурор.....Вече два месеца е с вързани ръце...СОС НЕ РАБОТИ, А ВКС скоро ще го обяви за НЕРЕДОВНО И НЕЗАКОННО ИЗБРАН!ДОЛНО НАДУТО ЧЕНГЕ

17

Анонимен

преди 4 месеца

В ръцете на частна фирма този завод ще заработи. Видя се че общината неможе да го управлява. По добре Софийска община да си плаща по няколко стотин милиона за година на частна фирма за преработка на отпадаците, от колкото да има собствен завод.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя завод е творение на бандитската групировка Герб , която и до сега го управлява!!