33

Мда

преди 4 месеца

Няма мьрдане не можем и да емигрираме в нормална бяла дьржава

32

Мда

преди 4 месеца

Ние сме нещо като - юдеите на балканите никаде никой не ни иска

31

Анонимен

преди 4 месеца

"Бизнесът ще подкрепи правителството за по-твърда реакция срещу Виена, гарантира той."--------------Ахахах само дето Ники, Кирчо и Асенчо ще са се надyпuлu яко пред австрийците. Те така са свикнали да комуникират с "партньорите".

30

Анонимен

преди 4 месеца

Те пък шот са много убави, австрийците. Не се подценявайте. Чисто подържано, но всичко старо, сиво, скучно, а цените до тавана.

29

Анонимен

преди 4 месеца

А1 също са с основно австрийско участие и наистина заслужават да ги зарежете, също Айко - най-досадните реклами имат, Била - еми тези конкретно ощетяват държавата като фиктивно декларират загуба поне 10 години назад.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Не са виновни денков и киро измамника а са виновни австрия защото не искат бандити да им влизат в д ържавата. Евала

27

провинция

преди 4 месеца

Тази блокада по границите и бойкот на Австрийските превозвачи и стоки трябваше да стане още преди две години.Сега са длъжни правителството да забранят да преминава газ за Австрия по тръбоповода Балкан.Трябва реципрочност, щом губи нашата икономика с толкова да загуби и Австрийската, но по-две..

26

Мда

преди 4 месеца

Бьлгарина гласува за пп и гербЗа австрииците бьлгария е си вол на престъпност и корупция , за какво да ни приемат в шенген

25

Никога Шенген

преди 4 месеца

Не сме годни за Шенген. Мафията владее държавата. Корупцията е на такова ниво, че няма да ни пуснат и след 100 години. Прокуратура, съд, следствие, полиция.. всичко е подчинено на мафията. Всички регулатори до един служат на мафията. За народа никой не му пука. Важното е интересите на мафията да са добре. Затова и без Шенген за нас.

24

Австрийци престъпниц

преди 4 месеца

Не е ли по просто да обявим война на австрия и денков да прати армията да ги окупираме мръсните авсрийци

23

Анонимен

преди 4 месеца

до 15 - Бетовен е германец роден в Бон

22

Вьзмутен

преди 4 месеца

Кабинета буци и кирче са подписали този унизителен договор заедно с намагнетизирания - как да бойкотираме тях

21

Жеко, евроатлантик

преди 4 месеца

Моцарт, бе...Моцарт снъщо е австриец, тоя, дето навремето пишеше мелодийки за малките жисиемчета, мелодийки само от италиански композитори- тва Верди, тва Пучини, Чайковски...

20

Анонимен

преди 4 месеца

Българските работници мързеливи, сега австрийците му виновни, този всяка седмица обвинява някой за нещо.

19

Вълканов

преди 4 месеца

Добре, годподин Велев. Но набийте в канчетата на управниците, че трябва производство, поне за стоките, които внасяме от Австрия. ПРизводство и пак пвоишзводство Селско стопанство, промишленост. Съвременно, технически оборудвано производство във всички сфери Тъърговия с всеки заинтересован от качествена Българска стока .

18

Либерал

преди 4 месеца

Всеки който пазарува в била трябва да бъде арестуван и пратен в белене където да го изтезават!

17

Здравеняк с макаров

преди 4 месеца

Австрия не ни е виновна. Нека да си правим това което е изгодно за нас, стига сме се унижавали. Както Гърция, прави си договорите така както и е изгодно на нея, а ние българите все искаме да сме примерни и лоялни. Към кого? Защо се унижаваме и унищожаваме..И нашите деца искат да ядът хляб, не само австрийските....

16

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя да покаже ТИР с австрийска регистрация в БГ

15

Анонимен

преди 4 месеца

Кой си ти, че да призоваваш за каквото и да е.Къде е Австрия с Бетовен и Моцарт, къде е България с бай Тошо и непрокопсаните псевдо европейски корени.В ЕС ни приеха по милост, защото лъжехте, че обичате Европа, а се оказа, че сте като р...те.За едни пари.Като ядохте кюфтетата не ревахте, а сега ревете.М..льо!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Също трявба да бъдат изгорени книги на австрийски автори и да се организира шествие с факли пред австрийското посолство