99

до 97

преди 4 месеца

До Анонименнай-лощото е че народа е яко зле и се връзва на глупостите на политиците !

98

2

преди 4 месеца

В същото време 77-годишният демократ отрича да е знаел за нездравословните сексуални наклонности на своя приятел. В документите се казва, че Клинтън, напротив, се е опитал да забави разследването на престъпленията на Епщайн в разгара на скандала.

97

1

преди 4 месеца

Портрет на Клинтън в рокля и обувки беше намерен в имението на Епщайн, обвинен в педофилия. 42-ият президент на Щатите не е позирал за тази картина - тя е дело на австралийско-американски художник. Но фактът, че Клинтън висеше в женски дрехи в къщата на Джефри Епщайн, потвърждава тяхното "странно приятелство". Клинтън се появява повече от 70 пъти в документи, публикувани наскоро от нюйоркския съдия Лорета Преска. Освен това е известно, че Епщайн е посещавал Белия дом 17 пъти и е возил президента с личния си самолет 26 пъти.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Ракетен удар в Кривой Рог по жп линията. Резултатите от днешните удари на руските въздушно-космически сили: това, което се нарича "точно в десятката". Украинците уж я били свалили, резултата е една от украинските ракети за противовъздушна отбрана беше свалена от нова зенитна ракета, наречена "Ж.п. линия". Харковски машиностроителен лицей: още един удар право в десетката.

95

Анонимен

преди 4 месеца

За всяко дете , и по едно укринско знаме !

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ще има ли РОТАЦИЯ в семействата ?Тоя термин доста нашумя , за да няма виновни !

93

Анонимен

преди 4 месеца

Равносметката :При бай Тошо ---9 млн. , а сега при Баце и Денков -- 6 млн. !Ей , голям ''прираст'' на населението .

92

Анонимен

преди 4 месеца

До Денков!''Безплатни детски градини и ясли'' , а как са ЦЕНИТЕ ?С една дума , не по врат а по шия . Даваме ви , ама после вземаме три пъти повече от народа ...

91

Денков

преди 4 месеца

Академика ми се вижда че е стар да ражда но с Василев може и да пробват инвитро,ние плащаме

90

Ето как

преди 4 месеца

Да се направят прeзeрвативите с рецепта и то електронна!

89

Анонимен

преди 4 месеца

Вий затуй линиибети така ярусну?

88

Анонимен

преди 4 месеца

Украински имена ли ще им слагаме , ако ни заповядат от посолството на Украйна в Бг !

87

sis

преди 4 месеца

Правителството се бори с демографската криза като ни такова мамата ежедневно.

86

Денков

преди 4 месеца

Първо трябва да се установи броят на рашистите, защото те не са българи и трябва да се планира поетапното им изселване към блатистите райони на Подмосковието. За да се предотвратят бъдещи кризи, рашистиките идолопоклонници трябва да бъдат обявени извън закона в България.

85

Анонимен

преди 4 месеца

Денков не се ли срамува , от толкова много издънки ?От кога се заинтересува за България и българите , явно му изтича мандаЛОТО ?

84

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Премиер , имахте ли съгласието на Зеленски , нали вече И до него се допитвате за щяло и не щяло ?От кога започна и украинското посолство да се налага на Парламента ?

83

ИСТИНАТА

преди 4 месеца

Въобще не им се връзвайте! Толкова ги е еня за демографията и страната като цяло, колкото войната в Уранда Урунди! Всичките им деца и вече внуци са устроени на Запад, по САЩ и Канада, а целта на тия е да донапълнят гушите и след някоя друга година като се пенсионират и те там да разтягат кълки по шезлонгите около басейна на имението. Мислете логично - ако тук имаше хаир на тия децата им щяха да са в БГ, а не да учат навън и да се устройват там....близко е до акъла.

82

Шорош Денк0ФФ :

преди 4 месеца

"Ето затова ще докараме виетнамски гурме готвачи,сирийски микробиолози и афганистански ракетни инджИнерита за успешно справяне с демографската криза!Останалите излишни местни българи ще ги изгоним от територията на ЕСССР и ОТАН,защото така е демократично! И евроатлантическо нек'си! "

81

Анонимен

преди 4 месеца

Ще има ли детска болница , гуСсин Премиер , или времето ти изтече ?

80

Анонимен

преди 4 месеца

Е , и , забрави да допълни , ....... че резултати НЕ СА ГАРАНТИРАНИ !А нещо за ДЕТСКАТА БОЛНИЦА , ПАК ЛИ Я ОТСВИРИХТЕ ???