58

Анонимен

преди 5 месеца

Рундю нищоправещия освен да сезира и да налага вето което винаги пада за 2ст. работа не е свършил.

57

Двуличник

преди 5 месеца

Оспорва собственото си предложение за българи с двойно гражданство :)))) Нагла руска копейка!

56

Анонимен

преди 5 месеца

Ами че той и царя стана министър председател с Испанско гражданство...А Станишев с Руско

55

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименПутин си гледа своите интереси, а ние би трябвало да работим за интересите на нашата държава. Точно пп/ дб подкрепена от ГЕРБ и ДПС ни тласкат към пропастта. Никакъв полезен ход досега. Не успяха да предоговорят дори и за сухоземния Шенген. Прекроиха и основния закон да действа в техен интерес, което е противоконституционно. Радев е длъжен да бъде опозиция на тази сглобка, която се срамува дори да се нарече коалиция.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Има информаия, че водещата по пулярност в Германия партия има намерение да "вземе пример от опита на Дания за справяне с чужденците". Което се изразява в оформяне на полуконцентрационни лагери. Има смисъл някой "жирналист" да се поинтересува и да напише по=подробно за неофашизма в Дания сега.

53

Анонимен

преди 5 месеца

До 51Ами не може и правителство ,което е било принудено от народа да си подаде оставката да продължава да си реди министри в служебния кабинет.Каква оставка е това ?

52

Анонимен

преди 5 месеца

като се има предвид, че основните закони на редица страи в Европа са писани под диктата на победителите във втората световна война с цел да нямат в перспектива силни държави, особено Австрия, Германия< а в някои умишленио се поддържа маонархия за "сплотяване и примирие", не може да се очаква, че там въобще ще има сериозни президенти или силна власт. Всички, с минимални изключения, сегашни глави е ЕС са подставни леца, всички са преминали през обучение на американски служби за обработка.

51

Да, за двойното граж

преди 5 месеца

Одобрявам за двойното гражданство! Не може, роден и по родство напълно не български !за 1г. 6 м. престой в България и придобито по това време българско гражданство да заема висши държавни постове! Абсолютно недоразумение е този текст! Не само недоразумение, а направо предателство спрямо независимостта на българската държава!

50

реадев е дебил

преди 5 месеца

изпусна момента да си направи партия и сега злобее

49

Христо Христов

преди 5 месеца

Факт е, че най- големите атлантици за които неграмотните про'с'таци гласуват днес бяха за запазване влиянието на БКП и ДС. Но то да си евроатлантик трябва задължително да си неграмотен про'с'так. Факт. Форумните атлантици го доказват.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Радев е най-разумен за тези които подкрепят Путин и тласкат България в блатото..Ако върщането на България в посока Дикаторско - комунистическо управление е разумно, значи е разумен.

47

Христо Христов

преди 5 месеца

До 44 "Света и Ние трябва да се борим срещу комунистическото-диктаторско -имперско управление." - и КЪДЕ го виждаш тоз комунизъм бе, про'с'так неграмотен?!

46

До 38

преди 5 месеца

Напротив, президентът Радев е най-разумен и адекватен в момента. С основание се противопоставя на опасните действия и тъпотии на сглобката- едно анти- национално правителство, което не работи за интересите на държавата. Които не се спряха дори да прекрояват основния закон, което е противоконституционно. дано КС си свърши добре работата и не допусни извращенията в конституцията.

45

Христо Христов

преди 5 месеца

До Gogo/26 "Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент !" - Ц. Това го решихТЕ 85те % неграмотни про'с'таци дето на 2 Април гласувахТЕ за ЕС и НАТО. Но сТЕ про'с'ти да го вденете.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Според теб Боко Тиквата ли е писал конституцията? Боко и Пеевско нищо не са писали и няма да пишат. Те са само говорители. Същото е и с Радев. Всички политици са говорители и изпълнители.Лошото е когато са говорители срещу България. Радев не е полезен за България. До сега само вреди нанася. Бута я в много погрешна посока. Върща я поне 40-50 години назад..Малко след втората световна война. Света и Ние трябва да се борим срещу комунистическото-диктаторско -имперско управление.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Погледнете си личните карти. На тях на мястото на български "гражданство" пише на английски "националност". Реално се предлага да ни "потурчат" всички. Вече голяма част от населението се е "потурчило", отивайки да обслужва чужденци срещу заплащане. И по времето на Османската империя, който е приемал чуждата вяра, е дължал много по-малко данъци на султана.

42

Христо Христов

преди 5 месеца

До 29 "В демократичните държави няма президент военнен и премиер пожарникар" - какви демократични държави бълнуваш пък ти, про'с'так неграмотен?! Отделно, агентите си ги избирате вие, неграмотните про'с'таци дето гласуват за ЕС и НАТО. Факт, но де про'с'таци ти неграмотна кра'т'уна да го вдене?!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Докато има Путинисти ( диктатор-империалисти) в България ще сме най-зле не само в ЕС.

40

Kонституционен Съд

преди 5 месеца

Не може трима невежи и неграмотни люде, кат Бойко Тиквата, Гонзо Пиявицата и Делян Прасчев да променят Конституцията, както им скимне! Постулираме: промените са невалидни дори само поради горепосоченият факт!

39

Зозо

преди 5 месеца

Другари я кажете как Станишев стана Мин. председател със съветско гражданство, а?