139

Анонимен

преди 4 месеца

Каква църква, каква вяра.Срам....

138

Анонимен

преди 4 месеца

До Православен"Погрижил се", хахаха, "аз, аз, аз" с откраднатите пари от българското население, а детска болница не построи! Лицемерие, егоизъм, самовлюбеност и наглост!

137

Някой

преди 4 месеца

Ей православния,и аз ако се разполагам с парите на 6,7 млн души като бей,мога да се правя на светец и полубожество като Б.Б.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Може, защо не. Не е срамно, а е гордост, чест и средство за подтикване към спомоществувателсвуване да се пишат имената на люде осигурявали средства за строеж и/или реконструкция на храмове. Той го прави, а вие не можете ли според възможностите си, няма да ви съдят или държат сметка. Сполай ти,

135

Анонимен

преди 4 месеца

Да слагаш името на престъпник и убиец на църквата и я петниш, ми се струва безвкусица! Не се ли страхуват от бога , да слагат името му на църквата си?

134

Православен

преди 4 месеца

А бе душички златни, казаха ви го в прав текст, от 30 години само Борисов е този,който се е погрижил за храмове! Корнелия ,Копейката и Превратаджията Радев, са загрижени за ПСА! Освен ако не им е личен пиар! Не Борисов им го е искал, а хората от благодарност са му исписали името! Само с помия не става ,иска се и малко...дела!

133

спомени на Богослов

преди 4 месеца

Онзи г-н НИКОЛЧЕВ разправяше случката как пътувал заедно с русенският дедо поп Неофит сега Патриарх и Той се бил паникьосал как да съчетае Библията с Капиталът на Карл Маркс и тогава Богослова г-н НИКОЛЧЕВ му казал цитирам "УСПОКОЙ СЕ ДЕДО НЕОФИТЕ, ФЕВРУАРИ 1990 сме, Тодор Живков е свален,остави я вече тая комбинация между Библията и Карл Маркс"........................... Същия Неофит също е милиционер от Държавна сигурност на Бойко и БАЩА МУ от БКП на град БАНКЯ...........ФАКТ

132

Сата НАТО

преди 4 месеца

Г-н Бойко Борисов е осъден за убийство с гранатомет на един, според православната традиция, невинен човек (психично болен).

131

Сата НАТО

преди 4 месеца

Естествено, че е редно. Редно е и името на Банкянския къпуудд да стои и върху моста на 4-ти км, откъдето днеска се откърти парче гипс и за малко не уби човек. Инцидентът изобщо не се коментира, а фирмите на Боко, мазали моста, днеска набързо са изчовъркали сичкия стиропор и мазилка, за да не остават следи.

130

Анонимен

преди 4 месеца

Книгата Библия казва ...,,Матей 6:3-4 НПА ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна; и твоят Отец, Който вижда какво правиш тайно, ще ти въздаде наяве.....Що значи това...Това значи , кога правил нещо ,не е обходни всички да знаят за това".Обаче човека е чел една книга.,,Винету" ..Там има индианци и каубои и

129

Анонимен

преди 4 месеца

На стената в основата на кулите на катедралата в Мюнхен, който е основан през средновековието, има имена на заможни граждани, които вероятно са платили на църквата.

128

Пепи

преди 4 месеца

Ресилово е селото с именията на братя Галеви. Коментарите са леко излишни:)

127

Анонимен

преди 4 месеца

Не, че гледаме футбол.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Малко е тъжно, че трябва да се стига до там. В нашето село има 20 метра път и му сложиха един паметник да ни напомнят, че е построен е Симеон II. Плочата по-скъпа от пътя ама нали има път все пак.

125

до 138

преди 4 месеца

и бай тошо не беше личен ктитор, но колкото се построи при него, тия продажници да се надри-скат не могат да съборят!

124

Анонимен

преди 4 месеца

Боко Борисов е икона на Българския футбол!

123

Анонимен

преди 4 месеца

Като откриваха новата църква във Варна, попа целува ръка бат Бойко, а отвън оградата агитката от Възраждане ги освиркваше.

122

Киро Канадеца

преди 4 месеца

Бойко борисов трябва да се изпише на парламента и да змаеним руския окупатор на кон, с г-н Бойко борисов на кон. Слва Украине!

121

Анонимен

преди 4 месеца

Икона да му направят и да я целуват всеки ден!

120

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов не е личен ктитор, така че не е редно да се записва, може да запише правителството под ръководоството на Б.Борисов, Министерски Съвет е колективен, а не едноличен орган!