192

Анонимен

преди 4 месеца

от 196 Муахахахахахаа....сега ми светва защо тоя с ник Елементарно Уотсън бълнува за някакъв Пламен Бойчев. Той е прочел фамилията на редактора на тази статия Петър Бойчев и с пияната си тиква е навързал работата дотам да каже че тоя не бил Пламен Бойчев. Муахахахахаххаха, Уотсъне, върви си лягай че не знаеш къде се намираш!

191

Анонимен

преди 4 месеца

Обогатил е речника.

190

Анонимен

преди 4 месеца

Чистокръвно посегателство което завършва със смърт и потресаващи лъжи на всичкото отгоре. Не виждам досега адекватна реакция на властимащите.

189

Анонимен

преди 4 месеца

до 194 Уотсъне, на колко ракия си? Къде е написано в статията че този е Пламен Бойчев? Леле колко ракия има на този свят лелеее...

188

Анонимен

преди 4 месеца

Семейството на убития човек трябва да потърси отговорност от медиите за дето разпространиха информация за здравословното състояние на убития.

187

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Мисироците не разбраха, че това не е Пламен Бойчев шампиона. Бореца Пламен Бойчев е умрял 2021г на 46г. Този е друг.

186

Анонимен

преди 4 месеца

Поздравления за полицаите, не е въпроса защо са ги задушили, а защо още на момента не е бил застрелян!

185

Иван

преди 4 месеца

Интересното е, че никой не казва кой е подал сигнала. Подалият сигнала също има вина за случилото се.

184

JERRY VASSILATOS

преди 4 месеца

При вас го няма------НО В САЩ, БРИТАНСКОТО КРАЛСТВО, и В ГЪРЦИЯ===ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАГУБИ МНОГО от ПРАВАТА СИ, КАКТО И НАПЪЛНО ЦЯЛОТО СИ ГРАЖДАНСТВО..АКО Е ДЕБИИЛЛ , ТУРЧИН , И Е НЕПЪЛНОЦЕНЕН...В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ = ГО НЯМА ТОВА, НО НИЕ В ГЪРЦИЯ СМЕ ОТНЕЛИ ГРАЖДАНСТВОТО НА НАД 100 000 МУСОЛМАНИ ОТ ТРАКИЯ , ЗА АНТИ-ДЪРЖАВНА (АНТИ-ЕЛЛИНСКА) ДЕЙНОСТ .

183

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ за подобно убийство на Джордж Флойд дадоха 20 години затвор на ченгето което го задуши с крак. Тия петимата ще влязат ли изобщо в затвора?

182

Анонимен

преди 4 месеца

до 187 Обективен, с какво да прободе някой от полицаите? Той е нямал нож. Доказаха го!

181

ОБЕКТИВЕН

преди 4 месеца

Естествено МВР ще се опита да се оправдае,че бил болен от шизофрения.И какво от това-даже още по-внимателни трябва да бъдат.като са 5 души и като се знае на каква възраст е,как ще прободе някого?Демерджиев,бивш министър на МВР в правителството на РР говори,че полицаите не били учени как да се справят с болни хора-ами ти нали беше м-р,защо не ги прати на курсове?Всичките петима трябва да бъдат съдени,защото са убили един болен човек.Дано този случай не бъде забравен от мисирките, до другия такъв.

180

Анонимен

преди 4 месеца

а истината е само една - полис убива наш съгражданин !!! Ние сме овце а те са инквизитори и затова са двоина норма на 10000жители защото станата ни е мафиотска след Т Живков по точно явреиски колонизатори на българското население ! Никой и никого няма да съдят ЬЛГАРИТЕ сме трето кеачество в тази страна

179

Анонимен

преди 4 месеца

А бе нали ако е имал нож на бензиностанцията и е заплашвал с него някакви деца досега 100 пъти да има клипове с това в нета.

178

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 182 Явно не е, защото никой не твърди да има подобни доказателства. Нож никой не казва да е намерил. Има камери и на бензиностанцията. Ако има запис да е бил агресивен, досега да сме го видели. Появиха се информации, че младежите са хвърляли пиратки по него. Много въпроси, малко отговори.

177

Анонимен

преди 4 месеца

до 179 Ми при заралиите и совите не са това което са. Прав си! Откачено село!

176

Анонимен

преди 4 месеца

Ако наистина е заплашвал деца с нож, нека наистина отворят записа от сигнала до 112 и да се види за какво точно са сигнализирали. Или направо да разпитат децата. Но близки и колеги на човека твърдят, че той никога не е бил агресивен и е бягал от конфликти. Тогава как така е освидетелстван като шизофреник, и защо НАСИЛА е бил вкаран в психиатрия??

175

Анонимен

преди 4 месеца

Това си е убийство. И да не кажете, че е по невнимание. Това е предумишлено убийство. Търсете причината. Нож няма, сигнал няма. Защо го убиха?

174

Анонимен

преди 4 месеца

Стара Загора ми е като Туйн Пикс

173

Анонимен

преди 4 месеца

до 175 Първо за незабавно уволнение е оня смооотаняк шефа на полицията в това село Стара Загора където вчера беше категоричен пред медиите , че не е имало полицейско насилие над човека.