270

Емигрант

преди 5 месеца

До 285 - ти по дирите на Путин ли вървиш ? Не си ли чувал за свобода ? Е аз съм свободен и където поискам там "ходя" а ти си стой в пещерата им се чуди още какъв вид имитираща храна да си купиш !

269

емигрант с ФУРАЖКА

преди 5 месеца

Къде на Запад като ударя един шамар на полицай ще ме застреля БЕ ! Ти гледаш че във Францията олицията ползва палки и какво ли не ,да ама там си е гражданска война хиляди магазини се ограбват и хиляди автомобили се палят и във онези квартали полиция не влиза въобще там няма цивилна власт . Там има военно полоение което просто не е обявено ,ама от всеки ъгъл може да те застрелят и нещо да избугне ,полицаите им са на тръни та нервите им се късат --отвсякъде може да го гръмнат !

268

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант, не те знам къде си емигрант, но отдавна в нормалните страни не се допускат подобни гонки в градски условия, особенно пък когато самоличноста на заподозрения е установена, подобни гонки в градски условия се допускат само при опасност от терористтичен акт, отделно на тем не ти ли изглежда малко странно за подобен сигнал да се изпратят два екипа, а после въпросния "беглец" да спира порядъчно на светофар, ако наистина е бягал толкова ли е сложно тия 4 полицая да стрелят в гумите?

267

Румен

преди 5 месеца

Този случай трябва да се обсъжда в учебните заведения на МВР. Новите полицаи да са наясно с правата си , с отговорностите си. Защото от убития няма как да се стигне до фактите , които са провокирали бягството му . А бягството показва и друга версия , че той няма ДОВЕРИЕ в тази институция . Казал си е , кой ще му защити правата . Като знае на какво садисти работят в МВР.

266

Анонимен

преди 5 месеца

Хора, шизофрениците са особено опасни. Плюете по полицията, но да не ви се случва да попаднете на шизофреник. Ще ви убие по най-жестокия начин, а няма и да го осъдят.

265

Некой си

преди 5 месеца

Шизофреникът живее в две крайности. Или изпада в маниакална фаза и размахва юмруци на кой му падне или изпада в депресивна фаза и буквално умира от страх - паник атака. Коляното в гърба, не може да диша, асфикция и адреналинов шок - чиста смърт..Семерджиев 2 Следващият път когато тебе те сбъркат и те налегнат до смърт - припомни си

264

Анонимен

преди 5 месеца

До Семерджиев 2 287 Въображението на форумния милиционер не знае граници :) Сега пък дрогиран. Нож не намерихте, сега дрога ни подхвърляте. Една седмица не можете да обясните какво престъпление е извършил.

263

До 281

преди 5 месеца

Че за какво ти е полиция тогава ? За какво има оръжие, "пранги" и палки ? Да се отбранява от такива бегълци ли ? А съдът у нас съд ли е или корупционен орбор ? Да те подсетя малко, Маргините ( и те борци) влизат в съдът с бастуни, а на улицата се подпират на пушки !

262

Анонимен

преди 5 месеца

Емигрантите нямат място в български форум. Още повече когато възхваляват насилие! Вън чужденецо!

261

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант 280 Милиционерът продължава да се прави на емигрант. :)

260

крайно време е

преди 5 месеца

Трябва обикновените хора да си създадем милиция да ни пази от полицията и джандармерята от всякакви престъпници крадци убийци изнасилвачи и измамници. Трябва ни собствена армия ,образователна и здравна система и всичко което загубихме. .

259

Е най после !

преди 5 месеца

Някакъв по-доло написал ,че полицията не била бърза помощ и другаде щели да го растрелят-- добре че има такива като тебе да одобряват всички беззакония и да си мислят, че точно това е закон ,а то е престъпление -- нали си по законите ами чети ги и после пиши ! Във Себ Корея може и да ги трепят по улиците -- тука съда решава ,точно това ви е некъдърното че правите от нищо екшън да го бяхте проследили без да ви усети и го сбарайте после вече съдията си знае работата !

258

Емигрант

преди 5 месеца

До 275 - емигрант съм глYпако и не да ви сравня със земята, а смятам че сте за сравнение с вас са диваци и макаци, щом като полицията била виновна, че преследва "невинен" беглец ! Само в спорта бегачите са невинни бе малко умен ! Гледайте повече филми за полицията на Запад там истината е 80% за действията, но докато гледате се опитайте да разсъждавате ! Полицай във всяка цивилизована държава има респект и уважение, но явно вие не сте цивилизовани, а някакви единствени в света "умни" многоможещи.

257

борец против фашизма

преди 5 месеца

Мечтата за всеки борец да загине мъжки в битка с поне пет в тежка категория а не като вас страхливци мекотели.

256

Е най после !

преди 5 месеца

Така става когато от всяка елементарна ситуация млади надъхани празноглави и немислещи младежи повечето връзкарчета от селата се мъчат да извлекат максимум екшън и показност ,че не само ,, във филма Новобранеца ,, ги има тези неща и че те са много по добри от ,,Тюлените и САС --ама НЕ СА !

255

Анонимен

преди 5 месеца

До Емигрант 272 Милиционерът се писал емигрант :) Убедително :) Преди малко Емигрантът ви сравни със земята :)

254

Анонимен

преди 5 месеца

До До 268 270 Нещо съмнително има в това, не мислите ли? Младежите заплашени, т.е. страх ги е, но стоят на мястото и чакат полицията, а заплашващият уж се е скрил в колата си, но не е избягал, преди да дойде полицията. На мен, без да съм полицай, ми се струва, че младежите са опасните. Трябва да се види дали е имало свидетели. Кой знае колко далеч от истината е цялата разказана ни история.

253

Бай Ставри

преди 5 месеца

Чакам ги тия хубавци да се позадушаваме !

252

Емигрант

преди 5 месеца

Абе комплексари, вие толкова коментари не изписвате когато загиват деца на пешеходните пътеки убити от такива борци като този ? Гонят го 9 полицейски коли и този се прави на недостижим, защо ли ? Кой невинен бяга така и кой борец изпитва страх затова бягал, че и болен бил на всичко отгоре ? Вие разбирате ли, че развъждате злото ? Знаете ли, че този борец Ако беше бягал тук дори щяха да стрелят по него ? Полицията да не е бърза помощ или социална помощ ?

251

Е най после !

преди 5 месеца

Благодарение на общствения натиск и постоянното превишаване на права изразяващи се във побоища и издевателства над вързани хора и прочие системата им за оневиняване се пропуква и започват да си плащат за извършените беззакония ,ама ще мине много време докато от милиционери станат полицаи това си е цяло прераждане, но все пак този случай е някакво правилно начало ! Яд ме е че много от тях се отърваха ,а по закон са извършили престъпление но са прикрити и сега са си същите но не са си платили