33

Теди

преди 4 месеца

ТЕЗИ ОНЛАЙН АНКЕТИ КОИТО ПОПЪЛВАМ СА НАДОМНА РАБОТА И ТИ ПЛАЩАТ И ПЕНСИОННИ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ НА ГРАЖДАНКИ ДОГОВОР ОБАЧЕ Е МАЛКО И СЛАБО ЗАПЛАТЕНО ИНАЧЕ КАТО РАБОТА Е МНОГО ХУБАВО И ИНТЕРЕСНО И НЯМАШ НИКАКВИ ЯДОВЕ ОБАЧЕ ЗАПЛАЩАНЕТО Е МИЗЕРНО

32

Анонимен

преди 4 месеца

По спомен куките участвали в Убийството бяха поне седем,защо само двама са аут?Ами началничето на аборигените,с него какво правим?

31

до анонимен

преди 4 месеца

"""""" и началника им трябва да излети, защото вчера го слушахме как НАГЛО ЛЪГА в национален ефир!""""" ----------- Колега, нас ни Лъжат и Мамят по Всички Медии и Ефири вече 34 Години!!!!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значи отстранени?! Ако има съмнения за превишаване на правата и непредумишлено убийство, незабавно трябва да бъдат арестувани, както биха постъпили с всеки един цивилен!

29

Анонимен

преди 4 месеца

всичките 18 полицая требва да са вече с повдигнати, 5-имата дето убиха човека с обвинения за убийство, а останалите 13 дето гледаха безучастно за съучастие

28

СС

преди 4 месеца

До Днес съобщиха, че. Да, ама полицаите го отнесоха. Ето затова кадърни и способни млади хора не искат да отидат да работят в полицията. И са прави.

27

Анонимен

преди 4 месеца

А то само членството ши ва опрай . Това няма значение . Някви полицаи пребили до смърт легнал на земята човек . Голяма работа . Само членството да не изстървем и четвъртия райх да е хилядолетен . Ама по хилядолетен от третия . Гледах прокурора по телевизията да вика на престъпниците ,,колегите,, Тоз човек не разбира за кво сме го наели и че по закон всички трябва да сме му еднакво ,,колеги,, В борбата с престъпността ,,колеги,, не може да има щото се стига до изпиране а не до борба .

26

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера Лазар Христов, началник на ОДМВР - Стара Загора, ни разправяше как това което сме видели на клипчета, всъщност не сме го видели, и очите ни лъжат?!? ОСТАВКА КОГА?

25

Теди

преди 4 месеца

НЕ Е ЛЕСНО ЗАВИСИ КОЙ ЧОВЕК ПОД КАКВО НАПРЕЖЕНИЕ Е

24

Анонимен

преди 4 месеца

Даже и началника им трябва да излети, защото вчера го слушахме как НАГЛО ЛЪГА в национален ефир! Не знам как такива могат да бъдат полицаи, че и ръководител го направили

23

Анонимен

преди 4 месеца

Понякога единственият начин да озаптиш много силен буйстващ мъж е да го пребиеш. Нали са длъжни да му сложат белезници? Ами ако не е разрешавал?

22

Прокурора на Пелишат

преди 4 месеца

Тоя филм сме го гледали отстраняваш двама от служителите на терен и формално няма проблем! Нагоре по веригата трябва да се пипа! Директор на ОДМВР заместници ,шефове в главни дирекций и още и още...

21

Анонимен

преди 4 месеца

Бягал е защото е психично болен, не го ли разбра?Полицаите трябва да са обучени да се справят с различни ситуации. Явно теза не са подготвени и освен това са агресивни. Всичко идва от шефа на РПУ-то или по-големите шефове. Този в Стара Загора и София явно не са професионалисти. Помните ли деня на протеста срещу БФС? Подобна история. Шефовете нареждат как да се реагира,не обикновенните полицаи. Докат няма реформа ще убиват и ще бият хора.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 7 Можеш ли да разбереш какво е ставало в главата на психично болен човек?

19

Пенев Чистилището

преди 4 месеца

Сега съм в Чистилището... Чистат мъ от кръвтъ, оправат ми душинката, че я покъсаха, тези сините дяволчета...Обаждам съ на тролящите тролшаци, чи тех нема ги земат ф Чистилището, а напрао у казаня и там Луци, че ги бъркъ с големата вилица, са сварат по-борже, за да се насити с плътта им. Да, отплеснах се... Да ви каа, че си бех пил хапчетата, ку не ги бех пил, сички млиционери щеха са по казаните да верат, веке;))) а аз, жив!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Как двама? На видеото се вижда поне петима налагат човека!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Арестувани ли са?

16

Анонимен

преди 4 месеца

защо ги отстраняват, нали нямаше виновни, айде сега с тях и областния и министъра

15

Анонимен

преди 4 месеца

Като не е искал да излезе доброволно от автомобила, полицаите какво са могли да направят? 1) Да уважат каприза му и да не го закачат, като по този начин да рискуват да отнесат тежко служебно наказание? Защото е можел изведнъж да потегли рязко и тръгне да вилниее из града; 2) Въпреки съпротивата му, да изпълнят задължението си и да го измъкнат от колата. Защо са го били, след като са го измъкнали? Ами да ни кажат какво точно е правил, докато са го измъквали. Имало е и оплакване, че заплашва с нож

14

Анонимен

преди 4 месеца

Не са за полицаи тези хора. По-скоро са престъпници. Полицията няма за работа да бие и да убива.